Læserne blogger: Eu parlamentet er verdens mægtigste rockerborg.

En verden af habitklædte rockere har vist sig at være hvad Eu i virkeligheden er.
Vi danskere kan nu se passivt til mens Helle Thornings ( legeplads) fra ungdomsårene viser kulør i værste stil.
Sådan kan vi se et flot stolt folk blive mast ned i mudderet og holdt dernede af bla os her i Danmark og al snak om fællesskab og europæisk sammenarbejde og sammenhold er for længst væk druknet af overbetalte skruppelløse møghunde i jakkesæt til en pris der kan underholde en afrikansk land i et halvt år med mad.

Grækenland har i sin største krise hidtil som Eu i øvrigt har det fulde ansvar for de har nu bedt om hjælp af resten af fællesskabet og hvad er svaret så?
Ingen sammenhold,ingen fællesskab ingen intet.

Eu holder Grækenland i en jernhånd under overfladen og ser stille til mens et folk vi har svoret sammenhold i medgang og modgang gisper desperat efter vejret alt imens resten af Eu for syns skyld skal indføre den ene særlov efter den anden så islam stille og roligt men sikkert kan overtage vores fælles lande i en veltilrettet prima nocte –

Hvad skal vi med det fællesskab der i sidste ende nægter at hjælpe en af sine ældste naboer og nyeste medlemmer i en så brutal rocker-manøvre at ikke engang den kriminelle underverden kan hamle op med metoderne.

Vi bliver dikteret det ene og det andet ubrugelige bras fra Bruxelles hver eneste dag og nu skal vi altså i bedste nazistil medvirke til at landet der gav os demokrati skal udslettes fra verdenskortet som nation og det er modbydeligt og skammeligt som dansker at se på.
Alt imens der er bygget et ensrettet samlebånd til muhamedanien der i hastigt tempo ruller terrorister ind i Europa og langt de fleste med endestation i vort elskede Danmark kan vi blot se Helle T og hendes blodrøde kommisærer med et modbydeligt ny-kommunistisk smil stå og love den ene løgn efter den anden og ellers gøre alt hvad de kan for at ødelægge land,kultur,historie og økonomi og i grunden forsøge at tie grækernes situation fuldstændigt ihjel.
Er det hvad vi som danskere er reduceret til?
modbydelige egoister der kun kan leve i et kommunist-islamistisk samfund fyldt med fagforeningsbosser og socialister der skal ha alt hvad den fattige tjene sammen af penge mens de rigtige (arbejdere) sidder i deres soc- demokrati og spytter på alt der har et arbejde.

Ud af Eu, af med den mest skandalefyldte og ubrugelige regering der nogensinde har haft magten i et land overhovedet, stil dem herefter til ansvar for alt hvad de har ødelagt og lad dem erstatte hver enkelt ting.
Vestager, Søvngænger og Helvedes Thorning …..føj for satan siger vi bare.

Kristian Reher

4 comments

 1. Kirsten Madsen

  FOLKEAFSTEMNINGSKOMITE 2010, http://WWW.LISSABONSAGEN.DK
  Østre Landsret skal den 15/6 tage stilling til om det var forkert, at der ikke afholdtes enfolkeafstemning om Lissabontraktaten i 2009.
  Fra en gammel artikel af Jens-Peter Bonde fra JP 2010: Ikke en eneste regeringschef i EU har læst den traktat, de selv vedtog. 90.000 regler, vi ikke kan ændre. (21.11.10).

  Vi skal ud af EU! Måske er EU allerede ved at nedlægge sig selv! Eller vi må arbejde på muligheden for at hjælpe EU-kolossen på gled! Lissabontraktaten, Artikel 50: Frivillig udtræden af Unionen. Stk. 1. Enhver medlemsstat kan i overensstemmelse med sine forfatningsmæssige bestemmelser beslutte at udtræde af Unionen.
  Et sådant ønske fra et medlemslands borgere vil i det mindste kræve et borgerinitiativ!!

 2. xenofob

  Men hvem vil stille og rejse disse spørgsmål? Er der fri og gratis retssag. Eller vil det koste en formue? Og hvad med jura bistand til og formulere det hele politisk og retslig korrekt?
  Morten Messerschmidt sidder godt dernede og kan måske gøre det, men får ikke lov.
  Kunne godt tænke mig en sag mod vore danske politikere, der giver stemmer til dansk statsborgerskab til kriminelle udlændinge. Altså dem, der allerede har en straffeattest så lang som en lokumsrulle. Og egentlig skulle ud af landet.
  Og dem. der oplyser forkert navn og modarbejder alt omkring dem til hjemsendelse.
  De folk, der freder og beskytter dem, skulle også kunne rets forfølges. De skjuler jo sådan set en eftersøgt!
  Folk går nok ind for det, men skal der rejses penge til formålet forbliver pungen nok nede i lommen. Tænker selvfølgelig her på en indsamling til en retssag.

 3. Den danske mand

  Og så længe vi kun snakker om det eller prøver at ændre det med demokratisk, er vi lige der hvor de vil ha os. Næ surt at man ikke bare gør som vores frihedskæmper gjore, en hurtig stopper for det og dømme dem. Og ham jeg især vil dømme for landsforræderi er Anders Fogh Rasmussen. fordi han forærer grønlands grundværdiger væk, for en formands plads i Nato.