Mord på ytringsfriheden

Fredelige DDL og SIAD aktivister på vej til demo


Det startede med DDL’s demonstration i Horsens hvor man ville demonstrere ude foran en moske hvorfra der udsprang kriminalitet. Der blev vi mødt af talstærkt politi omkring 100 betjente til at mandsopdække, anholde og visitere ca. 50 mand. Taktikken de brugte mod DDL var den kendte Al Capone taktik, som man bruger mod de såkaldte rockere her i landet. Med dette skridt kriminaliserede man helt almindelige borgere, der bekæmper sharialov i Danmark. Man konfiskerede muhammedtegninger og forbød brugen af muhammedplakater til demonstrationen. Da man ikke kan kalde muhammedtegningen et våben, er denne sanktion fra politiet ulovlig og et mord på ytringsfriheden.

Til SIADs og DDLs fælles march i Thyborøn i søndags brugte politiet stadig den taktik. Dog var de tilsyneladende ikke så mange som i Horsens, men taktikken var den samme, man havde lagt en jernring omkring Thyborøn, alle køretøjer der skulle ind i Thyborøn blev stoppet af politiet og undersøgt. Betjenten der stoppede vores bil sagde på klingende jysk på spørgsmålet om hvorfor vi blev stoppet: “Fordi der er noget demonstration i byen, men I skal da vist ik’ til demonstration”. Da vi så svarede at det skulle vi, måtte vi aflevere personnummer, svare på hvem der ejede bilen, vise kørekort, åbne bagagerummet for søgning efter slagvåben. Da han langt om længe fik tjekket vores oplysninger, meldte han over radioen, at han havde to deltagere mere til demonstrationen. Han fik så besked om at hoppe ind i sin politibil og eskortere os ned til Thyborøn station. På vej ind til byen blev vi mødt af flere patruljevogne, der holdt spredt rundt omkring. Vi mødte de andre demonstrationsdeltagere og fik talt lidt med pressen. Så kom en betjent hen til Kasper og jeg og sagde at han selvfølgelig ikke skulle blande sig i, hvornår vi ville gå vores march, men at vi kun havde indtil kl. 16 hvor vi skulle være ude af byen igen. På dette tidspunkt var kl. 15.20.
Politiet havde meddelt at hvis vi skulle gå marchen ville de planlægge ruten og følge os. De kørte en patruljevogn op foran marchdeltagerne og den begyndte at køre derudaf med en fart på omkring 7-8 km. /timen – toptrænede gurkasoldaters marchtempo. Vi blev ledt ned ad øde villaveje og da vi nærmede os noget der lignede mennesker ind mod byen, drejede politibilen til venstre ud mod havet og der fik vi en lang gåtur med frisk havluft men absolut ingen mennesker. På selve gåturen så vi 7 mennesker. Dette var en anden og ny måde at knægte ytringsfriheden og dermed myrde den på, simpelthen at holde os isoleret fra lokalbefolkningen. Moddemonstrationen fik tværtimod lov til at gå rundt inde i byen og dele flyers ud og sprede løgnehistorier om os til Thyborøns befolkning.

Med denne kriminalisering af frihedskæmpere, visitationer og aflevering af data, prøver politiledelsen og dermed staten at afholde almindelige mennesker fra at tilslutte sig bevægelserne, men vi har til vores glæde set, at det faktisk medfører det direkte modsatte, folk bliver vrede over den kriminalisering af helt almindelige mennesker og ønsker at vise modstand. Vi bliver flere og flere og vi er ved at blive klar til den næste aktion, der bliver større end noget af det vi indtil videre har udført sammen. Vi har også udarbejdet taktikker der nu passer til politiets kriminalisering af os, så glæd jer statslakajer, det bliver ikke nemmere at holde styr på os.
Vi bringer flere billeder fra marchen snarest muligt.

6 comments

 1. Charles Nielsen

  Hans: Det er politidirektører og Fuldmægtige der er blevet Islam infiltreret. det er DEM vi skal have fat i.
  Ikke alle de stik-i-rend-drenge er Islam besat. Nogle af dem elsker jo trods alt deres egne børn, så de ikke kommer i forbrydersyndikatet’s klør.

 2. Kirsten Madsen

  Mord på ytringsfriheden! Ja, så sølle er retstilstanden blevet – også – i Danmark!
  Ved SIADs og DDLs fælles fredelige demonstration d.9. 6. mod islamiseringen af Danmark blev retsbevidstheden i den grad atter gjort til skamme og grundloven trådt under fode med det danske politis mellemkomst.
  Modsat blev “antifascisterne”, der var aktivt tilstede, totalt “fredet”. Her er det passende at minde om Winston Churchills nærmest profetiske ord om, at “fascisme, hvis den kommer igen, vil kalde sig antifascisme”!
  Det fremgår nu med al tydelighed, at det danske politi har underkastet sig den politiske islamiseringsproces og dermed påtaget sig en status som dhimmier.
  Danske frihedskæmpere giver aldrig op, Danmark bliver atter et frit land!

 3. Hans

  Politiet ved at siad har en sag, og at mange i DK er trætte af islam, men i bund og grund tror jeg der settere nogle højere oppe i systemet som er en del af islam, men lad os nu se hvad de danske BIA folk undskyld Politi folk finder på at tryne folk med.
  men det danske politi er begyndt at minde om BIA desvære

 4. Henning Kristensen

  Som jeg ser det kommer der til at vaere mange arbejdsloese betjente naar der “kommer boller paa suppen”.

 5. fido

  Det er så den behandling man får af politiet for at være sammenarbejds villig.
  Det som Politiet får ud af dette er at de mister kontrolen og deres eneste mulighed for at følge med er at bruge resurser på at aflytte tilfældige borgeres telefoner, bruge store resurser på deres spioner, som alligevel ikke vil finde noget farligt.

  Når det så går op for Politiet at de er sat af på grund af deres opførsel over for alm. borgere, så bliver deres næste valg at gøre folk kriminelle bevidst for at skramme dem væk, men når de så finder ud af at det ikke har den virkning som de ønskede, så er det for sent for Politiet, for så tager folk total afstand fra at sammenarbejde med ordensmagten, da der overhoved ikke er noget respekt tilbage.

  Politiet opføre sig som bøllen i skole klassen bøllen turde ikke at tryne dem som slå igen, i dette tilfælde islam/autonome, men så har Bøllen/Politiet fundet ud af at, her er en gruppe mennesker som er høflige og opføre sig rigtig og bruger grundloven på den rigtige måde til at ytre sig på, og det ser Bøllen/Politiet som en mulighed for at tryne, for at de kan gå tilbage til regeringen og sige se her vi har denne grimme gruppe af mennesker, dem har vi styr på.
  Men det som bøllen/Politiet ikke ved, er at bøllen har ingen rigtige venner, og i den virklige verden så mister bøllen sin opbakning, og kommer til at stå helt alene, fordi alle har taget afstand fra Bøllens/Politiets gerninger.

  Jeg kan kun sige en ting til DDL/SIAD og det er ( vend Bøllen ryggen og lyt ej til bøllens trusler, lad jer ikke kue, men sig fra over for bøllen)

 6. André Daner

  Det er jo grotesk at behandle modstandsmænd på denne måde, de fortjener bedre.