Leder: Hovedfjenden

Oplevelserne med politiet i Horsens og nu senest i Thyborøn i søndags understreger ordene i SIAD’s katekismus:

Politikerne og dermed deres håndgangne tjenere, politiet er vores hovedfjende.

SIAD’s hovedfjende er ikke de fremmede. De kan – endnu da – i stort tal bevæges til at rejse hjem, hvor de kom fra, blot opmuntringen er passende stor.

Men eftersom politikerne ikke kan/vil/tør se denne mulighed, men fuldt og fast tror på at “integration” er nødvendig for at undgå kaos og katastrofe – så ser de naturligvis SIAD’s bekæmpelse af islamiseringen som en alvorlig trussel. – Både for dem selv og for landet.

Derfor ser politikerne os som farlige. Derfor fortier deres følgagtige presse os så meget som muligt, og derfor må vi på vor side betragte politikerne som hovedfjenden.

SIAD er nødt til at se realiteterne øjnene. Politikerne er Danmarks værste fjender, og de betragter SIAD på samme måde. Vi må derfor ALDRIG give politikerne og deres håndlangere nogen undskyldning for at slå ned på os. Det betyder igen at vi ALTID skal handle på lovens grund. (Men gerne afsløre når politikerne bryder loven, og det gør de!).

Men læs hele teksten: du kan klikke den frem fra højre margin i SIADs katekismus.

Iøvrigt mener vi at hjælp og støtte til masseindvandring bør kunne straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt landsforræderi).

HAN

11 comments

 1. Carsten Nielsen

  Jeg kan godt forstå at det ikke bliver vist.
  De der støtter sig til Koranen er ikke bedre end det der står i den.
  De der stemmer politikerne ind, er ikke bedre end det politikerne udfører.
  Alt andet er løse floskler, og fører intet til.

  Dette er sandheden, og dette bør alle kunne se i øjnene.
  Jeg forstår så ganske udmærket at det ikke må vises, for hvad ville folk dog sige.

 2. Carsten Nielsen

  Og vores forræddere er Islams håndlangere, som har stemt politikerne ind. Det kan ikke være anderledes. !!!

 3. Kirsten Madsen

  Vores hovedfjende = vores forrædere = håndlangere for islamiseringen af Danmark = vore politikere og deres håndgangne tjenere, politiet. Derudover er fjenderne politikernes femte kolonne, vensterekstremisterne, de såkaldte antifascister, der på det nærmeste har allieret sig med de muslimske besættelsestropper.
  At det forholder sig således, som HAN klart og tydeligt redegør for, er vi i SIAD og DDL ikke i tvivl om!
  Hvornår går den skinbarlige sandhed op for endnu flere? For hele den danske befolkning? – Det haster!!!

 4. Charles Nielsen

  Sitat: Hvad der BURDE være en overraskelse er at vore egne politikere skider på denne kendsgerning. Derfor er politikerne vore fjender, ikke muhamedanerne. De skal bare ud!
  Rolig P.H. Bering. Vi kan godt blive enige om at politikerne er nogle skiderikker, Men roden i dette problem, Bering, ER: Dem der har stemt dem ind.

  Logikken siger mig, Har folk ikke stemt på dem var isse skiderikker der ikke. !!.
  Dette gælder også da det blev lukket op for disse etniggere.!! Det skete en gang i 70’erne og 80’erne. Folk stemte jo på lortet.

  Så selvfølgelig sige jeg at det store flertal er den værste fjende, 5’te kolonne + medløbere. så det er ikke vrøvl P.H.Bering. Og for i øvrigt er der nogle danskere der ikke er så uvidende som flertallet. Den der med at skyde sig selv i foden er noget fis, der ikke kan sammenlignes med dette landsforædderi.

  Min hovedfjender ER stadig de fremmede + det store flertal som er 5’te kolonne + medløbere. Og det burde også være jeres hovedfjender.!!

  Men nu-vel. Det kommer nok, når de bliver lidt tydligere.

 5. P.H. Bering

  Kære xenofob: Læs straffelovens kapitel 12. Her vil du se, at der netop IKKE foreskrives straf for den forbrydelse, det er, at hjælpe til med masseindvandring.
  Men det burde den gøre.

 6. P.H. Bering

  Charles Nielsen: Tænk dig om! For min skyld kan du udnævne hvem som helst til din fjende. Men muhamedanerne må selvfølgelig gøre hvad pokker, de vil, indenfor deres egne grænser. bere de blver der er de ikke fjender.
  Fejlen ligger i at de er blevet lokket til at komme til vort land, hvor de naturligvis fortsætter med deres muhamedanske levevis. At den krænker vores grundlov bør ikke komme som nogen overraskelse.
  Hvad der BURDE være en overraskelse er at vore egne politikere skider på denne kendsgerning. Derfor er politikerne vore fjender, ikke muhamedanerne. De skal bare ud!
  Du udnævner det store vælgerflertal til Danmarks værste fjender! Sikke dog noget vrøvl! Danskerne er dumme og/eller sløve over al forstand, ja! Men logisk set er det noget forfærdeligt vrøve at udnævne flertallet af danskere til Danmarks værste fjender!
  For at tage et eksempet: Hvid du i en brandert kommer til at skyde dig selv i foden, så er du da ikke din egen fjende – i alt fald kun metaforisk. Du er bare fuld og dum!
  Det er det danske vælgerflertal så sandelig også!

 7. Charles Nielsen

  Min hovedfjende ER de fremmede. Fordi: Deres ideologi er stridende mod grundloven, voldelig, uetisk, diskrimminerende, usædelig, begami, neokrofilistisk, (Koranen giver jo manden ret til en sidste samleje), kvinderundertrykkende og meget meget mere. Og det burde også være jeres hovedfjende.!!

 8. Charles Nielsen

  Sital: SIAD er nødt til at se realiteterne øjnene. Politikerne er Danmarks værste fjender, og de betragter SIAD på samme måde.

  Dette er jeg ikke enig i.!! Det er de der har stemt dem ind i tinget der er de værste fjender. Det er dem jeg kalder den 5 kolonne. !!
  Det er folk der ikke har tænkt sig om da de stemte, pga. ikke fordi de er dumme, men uvidende om hvad der sker omkring dem.

  Politiet betragter jeg som medløbere og er derfor ikke bedre. Men det er polititoppen der er galt med og ikke den menige mand i korpset, men de må jo ikke tænke selv og handle der efter.

 9. xenofob

  Iøvrigt mener vi at hjælp og støtte til masseindvandring bør kunne straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt landsforræderi).

  Hvis der findes en regel/paragraf imod dette, hvorfor så ikke afprøve den?!
  Hvis en dansk statsborger skjuler en kriminel, eftersøgt eller lign. må det jo være strafbart. Har denne eftersøgte mange ting på cvét skulle det være en pligt og amelde imod en evt. dusør.
  Men hvad med folketinget, der stemmer for indfødsret til kriminelle indvandrer. Har de nogensinde undersøgt hver person for sig, istedet for og give alle pas over en kam?!
  Kunne godt tænke med og vid om nogle af de skjulte og de statsborgerskabs givne har begået noget kriminelt, eller om de senere har begået det efter, For dette kunne have været undgået så!! Kriminelt, drab, voldtægt og så videre.
  På denne måde har bedstefjolser for islam og politikere egentlig voldtægt, vold eller værre på deres samvittighed.