SIAD og DDL aktion i Herning

Fredag d. 22. juni havde SIAD og DDL sat hinanden stævne i Herning ude foran retsbygningen hvor den 17-årige somalier der havde voldtaget en 10-årig pige og forsøgt voldtaget to andre skulle for retten.

Vi havde sat hinanden møde kl. 14, men det var så 1½ time for sent, da dommeren havde bedt retslægerådet forfatte et nyt dokument ang. behandlingsdom til den 17-årige. Grunden til det var at retslægerådet havde benyttet sig af en paragraf der kun gælder til domme op til 2 år, men anklagemyndigheden kræver 4-6 års fængsel. Derfor kunne der ikke falde dom med strafudmåling sted, men skyldsspørgsmålet er nu definitivt, at han er kendt skyldig i alle anklagemyndighedens påstande.

I SIAD finder vi det mærkeligt, at alle aviser har travlt med at fortælle at drengen græd i retten og at han ikke kan udvises og at Børns Vilkår går ind i sagen, for at han ikke skal sidde i fængsel sammen med hærdede kriminelle. Men er det ikke lige det han er? Kidnapper to piger på henhv. 9 og 10 år, voldtager den ene og har tidl. forsøgt voldtaget en pige på 17. Hvor er Børns Vilkår i forhold til den lille pige? Hvorfor har medierne fokuseret på voldtægtsmandens tarv og ikke pigens velbefindende og tarv? Gør det for ondt at vide, at han har ødelagt en piges liv, rent faktisk har myrdet hendes sjæl? Er det for hårdt at forholde sig til? Hun vil aldrig have de samme indgangsvinkler til livet, som hvis hun ikke havde været voldtaget af den somaliske muslim.

Vi nævner det faktum at han er muslim, fordi han selv gør opmærksom på, at det er hans muslimske baggrund der har fået ham til at handle sådan. Før voldtægterne havde han været på opdragelsesrejse i Somalia, så hvorfor i alverden finder jurister nu på, at det vil være vanskeligt at sende ham tilbage til Somalia som forholdene er nu og at der faktisk er en menneskerettighedserklæring vi har underskrevet der gør at vi ikke kan sende ham tilbage, når både ham og moderen uhindret rejste derned, da han skulle på genopdragelse i Somalia da moderen ikke kunne styre ham. Opdragelsesrejsen med koranterperi gav ham ret til at voldtage enhver pige der ikke er muslim og ifølge muhammed kan man være seksuelt sammen med piger fra 9 års alderen. Profeten muhammed giftede sig med Aisha da hun var 6 år gammel men fuldbyrdede først ægteskabet da hun var 9. Derfor opfatter sande troende muslimer 9-årige piger som kønsmodne og det er på det tidspunkt mange af dem begynder at bruge tørklæde, for ikke at blive seksuelt forulempet og krænket.

SIAD og DDL nåede ikke at møde den muslimske voldtægtsmand denne gang, da man havde afsluttet retsmødet inden vi dukkede op. Vi ønskede derfor at køre ud for at hilse på ham på den åbne institution Koglen i nærheden af Sønder Omme, hvor voldtægtsmanden sidder for øjeblikket. Vi havde inviteret TVMidtvest med til dette møde, men TVMidtvest ringede og sagde, at vi godt kunne opgive det, da politiet nu var tilstede derude. Politiet opbragte derefter tre DDL biler, gennemsøgte dem for våben og andre ulovlige ting. Ganske som sædvanligt brugte de Al Capone taktikken overfor almindelige mennesker, selv bedstemødre må finde sig i at blive undersøgt for slagvåben.
Respekten for politiet i dette land vokser dag for dag.

6 comments

 1. Jesper Johnsen

  ” Nifnaf
  juli 2, 2012 kl. 01:47

  Hvor var i henne, da amagermanden blev dømt eller hvad med alle de sager, om voldtægt af børn, begået af danske mænd og fædre? ”

  Kirsten Madsen har i sin visdom proklameret, at “Hvide mennesker” er syge, og skal hjælpes.
  Muslimer derimod, stadig ifølge Kloge-Aagesen Kirsten Madsen, er religiøst programmerede dertil. Derfor holder SIAD o.a. sig langt væk, når Amagermanden og dem fra Brønderslev kommer for retten og bliver dømt.

  “Vise ord” fra SIAD.

 2. Nifnaf

  Hvor var i henne, da amagermanden blev dømt eller hvad med alle de sager, om voldtægt af børn, begået af danske mænd og fædre?

 3. Kirsten Madsen

  Den sagsbehandling,der foregår i Retten i Herning, af den unge somaliers voldtægtsforbrydelser, kan gå hen at ende med en dom, som vil være en hån mod ofrene og mod retsskafne danske borgeres retsbevidsthed, hvis sagen ender med en behandlingsdom.
  Forbrydelsen var en planlagt nederdrægtig handling med udspring i Koranens lære med det formål at skade danske piger og påføre dem mest mulig lidelse.
  Yderst tragisk og kritisabelt er det, at Retten i Herning tilsyneladende ikke i sagsbehandlingen har inddraget ofrenes lidelser – ikke mindst den tiårige pige, som har fået livsvarige sår på sjælen, samt pigens families ulykkelige situation.
  Det sender et skræmmende signal om – hvis virkning i øvrigt slet ikke er ukendt – at domstolene tilslutter sig den politisk korrekte linje, at muslimerne på alle måder og med alle midler serviceres – ikke mindst de kriminelle muslimer. Hvorimod der udvises ligegyldighed og ofte en fjendtlig attitude over for de forulempede danskere, over for den dansksindede befolkning, samt at der foregår en kriminalisering af danske borgere, der på fredelig vis træder frem og ytrer sig mod disse tilstande, dette gemene forræderi og islamiseringen af vores land.
  At det forholder sig, som beskrevet, understreges af, at politiet efter retssagen om voldtægtsforbrydelserne kørte ud til den åbne institution, hvor tiltalte opholder sig for at beskytte ham i det tilfælde, at nogen skulle finde på at genere denne modbydelige rå muslimske somaliske voldtægtsforbryder!

 4. Carsten Nielsen

  Han vil blive hyldet i Somaliland, Det burde børn’s vilkår tænke på.
  De kan rolig sende ham hjem i en fart, det ville også være bedst for ham. For i Somaliea ved de da trods alt, at Denne unge mand ikke er tilfreds med bare en ged. !! Han lever fuldtud op til Forbrydersyndikatets opskrifter. !!

  De Venstreforskruede, og det uduelige politi er kun til stede for at genere os. Men det er politikerne det styrer dette.
  Roden til dette: er og bliver, dem der har stemt på dem. Det siger sig selv og enhver kan se det. !!

  Han vil lære at blive ordentlig inde i pinalhuset, det kunne jo være at han blev sat på kogepladen. Så kan man jo sige, at der bages boller. !!
  ————————————————————————————————————
  Nye glædestoner fra Egypten. Dette fine tiltag støttes af hele vesten. Det arabiske forår. !
  Men bare rolig, Ballonen går snart op dernede. !!

 5. Hans

  han kan sagtens afsone i somalia, da der er bygget et fængsel i somalia til pirater, dette fængsel er under opsyn også af Danmark.
  Denne somalier er over 15, og snart 18 år så hvorfor skal han ikke have samme behandling som andre kriminelle, det virker lidt til at en bil tyv vil blive straffet hårde end denne pedofile voldtægts forbryder, og det signal medierne sender ud af til er, hvis du har det svært så gå ud og voldtage andre så får du opmærksomhed og lægehjælp, og muligheden for at slippe for straf, men hvis du stjæler en bil radio så kommer du ind til de voksnes fængsel om du så kun er 16 år.
  men det signal medierne nu har sendt ud til alle muslimske somalier er jo, voldtag i flæng og du vil få læge hjælp opmærksomhed, og stillet en masse rettigheder til rådighed som du ikke havde før, vel og mærket hvis du er under 17 år.
  alle pedofile, voldtægts forbrydere er nogle uhyre om de er danskere eller somaliere, denne muslimske pedofile voldtægts forbryder bliver behandlet som om at det er den 10 årige pige som er den slemme, og det er simpelhen svineri.
  og hvis domstolene ikke vil udvise denne somalier ved dom, så håber jeg at han vil komme til at ønske at han var blevet udvist af DK.
  Jeg ville næsten ønske at han ville komme til at dele celle med nogen fra DDL.