DR’s ekspert – voldens bagmand

Efter Shansens nye beskyldninger og løgne mod SIAD og DDL genblogger vi denne artikel fra d. 5. feb. i år:

CHOKERENDE NYT! Var Shansen gnisten der tændte Breivik?

Hvor mange gange sagde Margrethe Monika S. Hansen “nak de røde svin” til Breivik under sit 2-årige lange venskab med ham, før han rent faktisk gjorde det?

Margrethe Monika S Hansens skriverier på netavisen p77 hænger nogle mennesker ud der har lavet en moskehappening som “racistsvin”. Disse hadefulde artikler har nu en gang for alle bevist at Margrethe Monika S Hansen er en voldens bagmand. Hun støber kuglerne og hænger folk ud med løgne og halve sandheder og lader derefter det voldelige Antifa om at udføre de voldelige angreb. Den sidste uges tid har hun også smidt sine link til disse artikler til voldelige muslimske grupper, hvor de nu også reagerer med voldelige udsagn på hendes artikler. Se screenshots herunder fra projektantifa og fra en muslimsk facebookgruppe, der opfordrer til vold mod fredelige demonstranter d. 31. marts.

Ved at disse to grupperinger linker til p77, besluttede vi os til at kigge nærmere på, da Shansen gik undercover som racisten Bjarke W P Jensen og undersøge hvilke metoder Shansen brugte, for at få oplysninger ud af de folk, hun havde udset sig som ofre til senere at hænge ud på sin p77-avis.

Shansen benyttede sig af et meget groft og racistisk sprog, men ikke nok med det, hun opfordrede gentagne gange til ulovligheder og har gentagne gange sagt “nak de røde svin”. Vi må gå ud fra at Shansen brugte samme metode, da hun var undercover og ven med Breivik i 2 år, før han udførte sin grusomme udåd.
Vi har talt med nogle krigsveteraner med posttraumatisk krigssyndrom og de har fortalt, at den hetz hun har kørt imod dem, har kørt dem så langt ud, at de ikke troede det muligt. Man kan så forestille sig hvilken indvirkning det kunne have på en skizofren Breivik, når han udsættes for udtryk som “nak de røde svin”, “sammenstød ville være nice så skal der smadres perker og røde svin lol” . Hvis man gentagne gange hører dette i 2 år, er det ikke utænkeligt at det er udsagn som dette, der trickede Breivik til at udføre den plan han havde brygget på i 9 år. Én ting er at have en plan – en anden ting er at udføre den. Her vil det ikke være utænkeligt at det var Shansens hjernevask der indvirkede på Breivik.

En anden ting man bør tænke over, var mediernes parathed til at hænge hele den islamkritiske fløj ud for at være medskyldige i Breiviks angreb. Det var som om at dette angreb på islamkritikerne over én kam var planlagt, næsten som om at nogen vidste det i forvejen. Hvorfor var Shansen i TV lige efter det var sket og hvorfor lige hende, der er jo mange andre der slår sig op som eksperter i højrefløj og islamkritikere. Hvad nu hvis det var Shansen der tipsede alle medier ang. Breiviks forbindelser til islamkritikere (og hvorfor blev hans forbindelse til Frimurerne tiet ihjel?), vidste hun så i virkeligheden besked om terrorhandlingerne i forvejen?

Vi mener med disse beviser at PET bør have endnu en snak med voldens bagmand Margrethe Monika S Hansen, ikke kun at hendes artikler gør folk så voldelige at de vil slå både gamle damer og børn ned som set på det nederste af screenshotsene her i artiklen, men at man også igen bør kigge nærmere på Breivik og Shansens internetforbindelse. Der må være en lov der siger at almindelige mennesker ikke har lov til at drive efterretningsvirksomhed og dermed tricke syge mennesker til afskyelige handlinger.

Bjarke W P Jensen alias Margrethe Monika S Hansen skrev på facebook: Nak de røde svin de er sgu over alt !!!!

“14:42Mig
Sig mig hvordan bliver man aktiv og kommer man ud og slås
Sammenstød ville være nice så skal der smadres perker og røde svin lol” (Uddrag fra en chat med et af Shansens ofre)

Muslimer linker til p77, hidser sig voldsomt op og truer indirekte med vold

Det voldelige Antifa bruger Shansen som kilde. Det beviser at Shansen er voldens bagmand.

Kommentar fra Trine Simone Borup Protin på en muslimsk facebookgruppe, der opfordrer til vold mod fredelige demonstranter d. 31. marts. : Jeg møder op og jeg står forest. vi har brug for så mange som overhovedet mulig. kvinder og børn, mænd og gamle alle får tæv !

20 comments

 1. Pingback: en katastrofe opstår af en udløser « Omme bagbusken
 2. Kirsten Madsen

  Er loven ikke lige for alle, spørger Jeanette Hansen, 5. februar 2012.
  Nej, loven er ikke lige for alle. Ikke mindst de seneste erfaringer, som SIAD og DDL har gjort, beviser at regler for lovens anvendelse ikke er ens for alle.
  Vi befinder os i en politisk og retmæssig undtagelsestilstand – akkurat som under 2. V. Krig, hvor regeringen og politiet samarbejdede med den nazistiske besættelsesmagt – fjenden. Nu samarbejder de skiftende regeringer, offentlige myndigheder og EU-institutionen med den islamiske besættelsesmagt – fjenden! Ja, de har endog inviteret den og fortsat åbenlyst inviterer fjender fra muslimske lande!
  I sagen om Margrethe Monica S Hansen og Breiviks “parløb” på Facebook ved myndighederne ikke, hvilket ben de skal stå på, fordi de to obskure personer i virkeligheden i adfærd ikke adskiller sig fra Antifa, andre venstreekstremister og muslimer i deres had-dyrkelse, chikanering og voldshandlinger – grupper der reelt er den forræderiske samlede politiske korrektheds kamptropper.
  Til ovennævnte er modstandsbevægelser som SIAD og DDL, som på skrift og i tale bekæmper den yderst farlige indtrængende fjende, islam, islamiseringen af danskernes land og siger den islamiserede politiske korrekthed i alle afskygninger imod, den absolutte modsætning.

 3. Nielsen

  @Gert
  Hvis du anser SHansen og ABB som helte, må der da være noget galt med dig! Hvordan kan du betragte en person, der lader en bombe springe som en helt? Det er sådan noget muslimer gør. ABB bragte en bombe til sprængning i et kvarter, hvor mange mennesker arbejdede. De gik ikke nødvendigvis på arbejde, for at fremme multikulturen, de gjorde det sandsynligere for at overleve og passe deres familier. De fleste af ofrene for denne bombe var nok nordmænd som ham selv.
  At du finder Soen MMSH har begået en heltedåd, beviser jo bare at du har en pervers tankegang.

  Hvad angår S Hansens andel i Breiviks handlinger, er der nok ikke noget at komme efter. Om hun har været dråben,der har fået bægeret til at flyde over hos denne retteligt vrede men sindsforstyrrede mand; kan kun han selv svare på. Og spørgsmålet er hvor meget sandhedsværdi man vil lægge i hans udtalelser.

 4. Henning Kristensen

  Der er alle muligheder for at de efterladte i Norge kan sagsoege Shansen og saa lukke munden paa hende en gang for alle.

 5. Hans

  Shansen er og bliver en del af Breviks gerninger i Norge, vi ser også hendes martyr kamp for at beskytte den somaliske pedofile voldtægt forbryder fra Herning, og hun mener også at ddl har været inde i retsbygningen, men det som hun ikke har tænkt over var at det måske bare var lokale bønder der ikke gad mere pis.
  Shansen prøver at gøre tatoveringer til et fy ord og hvis du så er kort håret og over 1.70 så er du en grimme karl som har et synde register.
  så det shansen i virkligheden siger er at næsten alle i politiet er nogle grimme hårde kriminelle fordi de har kort hård og måske har en tato og er over 1.70 cm.
  Shansen skal væk hun skader ytringsfriheden, normale borgere, børn, kvinder, gamle og osv.
  shansen står i mit sind sammen med binlarden og burde fjernes fra jorden, overflade.

 6. gert

  Jeg synes det er godt der findes folk som S hansen & Anders breiwikk, en skam der ikke findes flere, som bevidst gør noget ved Islamiseringen & kommunismen af vesten, kan kun samtykke i deres handlinger & hylde dem som helte.
  Af historien har vi lært at man ingen vegnekommer ved at være et får der bare står & bræger ved en demonstration, kun ved direkte handling sker der forandring.
  desværre kan jeg ikke opfordre til noget som helst uden at blive fængslet ( ytringsfriheden er død ) men jeg kan hylde frihedskæmpere der tør skabe forandring.

 7. Charles Nielsen

  FINT
  Jeg håber vi får en snak over en øl den dag den 31 marts.
  Det skal der sgu være tid til.
  For så kan vi finde ud af hvor uoverensstemmelserne ligger.
  Det ville også være det fornuftigste.
  Det er jo ikke forkert det hele,
  Vh Charles

 8. Charles Nielsen

  Denne nyhed skal vidst tages med et gran salt.
  Der var et nyere indlæg, det var et indlæg der kunne kommenteres på. Dette indlæg var om Breivik. jeg tror den er slettet.
  Indlæget siger kort og godt, at Breivik er skitsofren eller sindsyg. Derfor skriver jeg det nedenstående: Man behøver at være Anders Breivik fjendsk, for at forstå ham
  —————————————
  Anders Breivik er særdeles nem at forstå. Man skal bare gidde og sætte sig ind I hvorfor han handlede som han gjorde.

  Hvis manden er eller var, Skitzofren, psykisk syg og hvad ved jeg, med alle de fine ord, så havde Norge intet problem, Så kan de jo sende ham til Lofoten, ligesom når russerne sender folk til sibirien.

  Men Norge har et problem:
  En mand med de skitzofrene tendenser er slet slet ikke rolig og forudseende nok til at kunne lave sådan et kommandoraid (endda helt alene), som Breivik gjorde det. En syg handling kan vi blive enige om. Men tosset er han bestemt ikke.

  Folk er mest fordømmende, og det kommer der INTET godt ud af. Det er Bare sååååå neeeemt, med denne diagnoce. De mennesker der er så fordømmende har altså ikke ret meget mellem ørene.
  Tænk: hvilken vildfarelse. !!

  Har du tænkt på: det der stod i VG for et par år siden, Har du læst det.?? + den uansvarlige indvandringspolitik der blev ført af socialdemokraterne, ikke alene i Norge men alle steder, der hvor disse Sosser er. Link til VG http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=4749071

  Tror du ikke at det KUNNE være een af årsagerne til at hans ventil røg af. ??
  Der er mange ventiler der er presset, allerede nu: !!!

  Der er åbenbart ikke nogen der skænker det en tanke, at indvandringspolitikken kunne være årsag til den tragiske ulykke der skete hin dag på øen. Man skal særdeles passe på med kun at være fordømmende, for det løser ikke Islam problemet og problemet muslimer.!!! Disse to ting er lige så tæt tilknyttet som Nazisme og Nazister.

  Nazisme og Nazister, blev elimineret, Islam og muslimer skulle samme vej.

  Islam problemet løses KUN ved at forbyde Islam vha Grundloven §67,
  Islam er Usædelig og dermed pædofil ideologi.

  Dem der tror denne ideologi og tilmed udfører ideologiens manifest er heller ikke bedre, og derfor skal disse også bekæmpes.

  Læg mærket til: Grundloven bliver overtrådt af både politi, myndigheder og politikkerne, for de handler ikke efter loven.

  Danmark bliver aldrig en retstat, sålænge Islam og dens dyrkere er her. !!!

  S Å D A N – L I G E R – L A N D E T

 9. G kanstrup

  Monika Margrethe Shansen Hansen historier om at hun har været med til at opklare sagen har hun hidtil heller ikke bevist. Da hendes hjemmeside var lukket ned hos DK-Hostmaster kaldte de det serverproblemer hos netudbyder Jeg tror PET undersøgte P77 på dette tidspunkt.
  Det er ikke første gang Monika Margrethe Shansen Hansen bliver afsløret i en løgne historie og så er det jo ikke helt usandsynlig at tro at mordervennen Monika Margrethe Shansen Hansen har plantet falske beviser.

 10. G kanstrup

  Shansen P77 skriver idag:
  Citat P77: Men som også andre har bemærket det så er Breivik ikke særligt opfindsom og mere en copycat.Store dele af hans Manifest er ren kopi af noget andre har skrevet.
  Nu kan vi så også konstatere at når det gælder at få opmærksomhed under retsagen, så er Breivik ej hellere særligt orginal
  Citat Slut………………..

  Jeg er enige Med Margrethe S Hansen Han har Copy had fra Shansen og gået til handling og hvad angår opmærksomhed så er der også fællestræk mellem ABB og Margrethe S Hansen fra den store Mudderhuls blok som ligger på Ærø i byen Marstal
  Opfindsom er Shansen jo heller ikke Hun cykler rund i de samme hadefulde løgne og fantasier.

  Shansen bør lade sig indlægge på en lukket afdeling for hun er til fare for sine omgivelser og for sig selv, Jeg kan slet ikke forstå at hendes mand tør rejse rundt i de muslimske lande som IT supporter uden opsyn.
  Hvis shansen var min kone turde jeg ikke for mine børns sikkerhed overlade hjemmets styring til en så syg og farlig person som Margrethe S Hansen er.

 11. Den danske mand

  Hvorfor anmelder i hende så ikke, med de beviser i ligger inde med?

  Pet gør ikke noget idet de kun er til for at beskytte den sidde magts politiske intresser og hun udgør den politiske korekthed dagsorden. De ved det godt og har sikker også forlagt det for dommer, eller hvem de nu forligger sådan sager til. Men da hun kæmper for det system politikerne arbejder hen imod, vil der ikke ske noget, før hun selv udøver den vold, hun opfordre til. Da det så ikke er noget Pet og magtens folk, ikke kan skjule for dagspressen. Der det kræver mere end bare at undlade at vise alle sager.

 12. qualgeist

  Hvis man læser i STRAFFELOVEN så står der i
  § 23. Den for en lovovertrædelse givne straffebestemmelse omfatter alle, der ved tilskyndelse, råd eller dåd har medvirket til gerningen. Straffen kan nedsættes for den, der kun har villet yde en mindre væsentlig bistand eller styrke et allerede fattet forsæt, samt når forbrydelsen ikke er fuldbyrdet eller en tilsigtet medvirken er mislykkedes.
  Stk. 2. Straffen kan ligeledes nedsættes for den, der medvirker til krænkelse af et særligt pligtforhold, men selv står uden for dette.
  Stk. 3. For så vidt ikke andet er bestemt, kan straf for medvirken ved lovovertrædelser, der ikke straffes med højere straf end fængsel i 4 måneder, bortfalde, når den medvirkende kun har villet yde en mindre væsentlig bistand eller styrke et allerede fattet forsæt, samt når hans medvirken skyldes uagtsomhed.

  § 133. Den, som fremkalder opløb med det forsæt at øve eller true med vold på person eller gods, straffes med bøde eller fængsel indtil 3 år.
  Stk. 2. På samme måde straffes de, der ved et opløb, under hvilket nævnte formål er lagt for dagen, optræder som opløbets ledere, samt enhver deltager, der undlader at efterkomme øvrighedens lovligt forkyndte påbud til mængden om at skilles.
  Stk. 3. Begås der under sådant opløb nogen under dets formål hørende forbrydelse, straffes opløbets anstiftere eller ledere efter den bestemmelse, der gælder for den pågældende forbrydelse.

  Og det er de loven som jeg rent faktisk mener at Shansen og hens kumpagner HAR overtrådt og det endda i flere tilfælde, og at politiet og andre myndigheder bare sidder på deres hænder undrer mig, for havde det været andre, så havde køllesvingerne hurtigt været der.
  ;o)

 13. John Hinze

  Jeg hader Shansen,men jeg hader sgu også ham ZØLCK !
  De to har altid arbejdet sammen.

  De er begge lige rådden.

 14. Kirsten Madsen

  Det er dybt chokerende, at hverken PET eller kriminalpolitiet tilsyneladende har reageret eller reagerer på Margrethe Monika S Hansens, Shansens kriminelle og dybt chikanøse opførsel?
  PET kan naturligvis ikke være uvidende om Shansens adfærd – og slet ikke om, at hun har været facebook-ven med Breivik i to år! “Krage søger mage!” Det vil sige, at hendes generelt psykisk sygelige tilstand ikke kan frikende hendes meritter – eller kan de? Hvis Shansen kan frikendes, hvad er så årsagen?
  Et spørgsmål, som giver anledning til forskellige ikke flatterende teorier.

 15. Harald

  Shansen har hængt mig ud for noget jeg ikke er, eller har været, det har påvirket hele min familie og jeg ligger ikke skjul på at jeg er ikke færdig, hvad jeg vil gøre holder jeg for mig selv, da jeg ikke vil påvirke andre.
  Shansen er direkte årsag til at jeg kan smage mit had, til den gruppe mennesker, for da hun gik igang med at hænge uskyldige mennesker ud for noget de ikke var gik det også ud over børn og kvinder, hun er så optaget af sin martyr rolle at hun skyder ingen midler for at blive dagens helt, men tro mig når mine børn bliver berørt og offer for at hun kan hæve sig selv, så har man lagt sig ud med den forkerte, og om det så skal tage mig 20-30 år så kommer jeg.

 16. G kanstrup

  Jeg kan kun give Dig ret i denne formodning, Jeg er en af de personer som er psykisk misbrugt af Shansen & hendes Debatører.
  Og denne hetz og person forfølgelse har til september kørt i to år med løgne falske beskyldninger,
  Hendes sidste påstand er at jeg skulle havde truet hende med at slå hende og hendes faste debatkreds ihjel!
  Hvad jeg selvfølgelig har bedt hende anmelde eller debatterer at hendes fantasi igen er løbet af sporet. men intet sker.
  For hun har aldrig fået denne trussel !
  Men hun har i denne beskyldning igen sendt en psykisk terroriserende signal mod min person
  – en terror af løgne som tidligere udsatte både venner, familie og mine børn for trusler om vold.

  Der er ingen tvivl Monika Margrethe S Hansen er Voldens bagmand.

 17. qualgeist

  Ja det er blevet påpeget før, at denne shansen står bag mange ubehagelige ting, og det er jo meget nemt når man bor et sted udenfor alle problemer, for når man gemmer sig under falske navne, og på Ærø på en såkaldt “hemmelig adresse”, som hun elsker at fortælle alle, selv om at hendes adresse er offentlig så kalder hun den “hemmelig”, for hun påstår at hun modtager trusler og dødstrusler fra alle der har en anden holdning eller meing end hende selv, men det er jo et beviseligt faktum at HUN SELV udsender den ene trussel efter den anden, og det er ligeledes en kendsgerning at hun gang på gang opdigter løgne om andre, og at hun giver alle andre skylden for alt, efter min overbevisning og med viden jeg har omkring psykiske lidelser, erhvervet gennem mange år som frivillig handicaphjælper, så er der ingen tvivl om at hun burde mental undersøges, for det hun har gang i, udviser den samme adfærd som psykotiske og svært traumatiserede patinter har.
  ;o)

 18. Jeanette Hansen

  Jeg synes det er chokerende læsning. Tak til SIAD for at stykke stumperne sammen som tydeligt viser shansens medvirken til volden, både på den ene og anden måde. Godt det nu er afsløret. Dette burde få PET til at reagere, Og hvordan ialverden har hun kunnet slippe afsted med at gå undercover og direkte opfordre til vold ved at skrive nak de røde svin og så ikke blive dømt for det?? Var det ikke noget med at der var en Julius Børgesen som blev dømt til fængsel for at have gået undercover på et autonom-forum og opfordret til ildspåsættelse? Er loven således ikke lige for alle? Alle måske undtagen mediedarlingen shansen?