Den snigende islamisering i Tilst

Gellerup-ghettoen spreder sig længere og længere ud – Forbryderorganisationen Islam strammer nu grebet om Tilst, en forstad til Århus.

Foruden der er at stort antal muslimer i området, er man nu begyndt at dele islams propaganda ud på dansk. Langkærparken i Tilst har nu inden for kort tid fået to forskellige propaganda-foldere om islam i postkassen + en indkaldelse til et islammøde. En gang forherligelse af pædofilprofeten muhammed der giftede sig med Aisha da hun var 6 år og fuldbyrdede ægteskabet da hun var 9 år. Hvornår får vi nok af dette bombardement af propaganda for islam i dansk TV, næsten samtlige danske medier ogP1 i særdeleshed og på gader og stræder hvor de står og lovpriser deres pædofile profet?

Her  bringer vi dele af materialet der er rundsendt i Langkærparken:14 comments

 1. mette

  @jp – “det der er da ikke værre end alt det lort jehovas vidner og indre mission smider gennem døren….”
  Gu’ er det da så – hverken Jehovas vidner eller Indre mission har nogensinde begået terror i religionens navn!
  De truer godt nok med, at vi kommer i helvede, når vi dør, hvis vi ikke tror på Jesus – men i Islam lever muslimer,specielt kvinder, i et helvede mens de endnu er i live, og anser Mohammed som “den perfekte mand”, – Jesus prædikede for kærlighed imellem alle religioner – han stoppede en stening – en praksis, der den dag i dag eksisterer i Islam!
  Mohammed prædiker had og udslettelse af alle, der ikke er/vil være muslimer. Og det er sgu da en kæmpeforskel!
  Kærlighed til sine medmennesker gælder kun muslimer imellem!
  Og så kan de alligevel ikke finde ud af at leve fredeligt sammen, muslimerne imellem – det de gør mod diverse grupperinger indenfor Islam, ville svare til at Jehovas vidner begyndte at slå Indre mission folk ihjel – men gør de det?
  Så med hensyn til den artikel, vil mange Danskere sige:”nå ja, men det er så langt væk – det vil ikke forekomme her!” –
  Jo, det vil, og det gør det allerede – for vi ser allerede, hvor mange voldtægter, der bliver begået af muslimske mænd her – ud af 10 voldtægter i DK bliver de 9 foretaget af muslimer – det til trods for at de kun udgør 10-15 % af befolkningen – og de føler sig absolut ikke skyldige – “det er jo pigernes egen skyld” – Der er ALDRIG en piges egen skyld, at hun bliver voldtaget – det er altid mændenes, uanset hvilken befolkningsgruppe, de kommer fra – og der er de liderlige muslimer i kraftigt overtal – overalt i verden!
  Og hvor mange gange er Danskere slæbt i retten af muslimer, fordi de har kritiseret Islam – Kurt Westergaard er under dødstrussel for en skide tegning – “blasfemi” kalder muslimerne det – så er det så meget anderledes end det, der foregår i Pakistan og andre muslimske lande??? Nej, for det er inkoktrineringen i Islam og Sharia, der er skyld i denne tankegang!
  Det kan kun blive værre, hvis vi ikke åbner munden og gør opmærksom på disse afskyelige individer, som gør deres yderste for at hvidvaske en politisk, totalitær ideologi, ved at kalde det “en fredelig religion”!

 2. Eigil

  Forleden så jeg en udsendelse i tysk fjernsyn om salafister i Tyskland.
  Disse rettroende muslimer tager deres hellige bog Koranen højtideligt, hvilket enhver muslim forventes at gøre. Udsendelsen viste, hvor energiske disse muslimer missionerer for islam.
  De står på gader og torve og deler Koraner ud.
  Unge tyskere, som er konverteret til islam, står sammen med ældre muslimer, som er iført lange gevandter og langt skæg.
  Tilsyneladende konverterer flere og flere unge tyskere til islam, og de stakkels berørte familier mister kontakten med deres børn.
  De rettroende muslimer nægter forældrene adgang til de konverterede unge, som ofte er ganske unge.

  Hvorfor så mange unge fristes af islam, er der nok mange grunde til, men i udsendelsen fremgik det tydeligt, at de unge bliver bildt ind, at hvis de adlyder Allahs bud, så har de en chance for at undgå Helvedes flammer.
  Hvis de derimod forbliver vantro, vil de ikke kunne undgå at brænde op i Helvedes flammer.

  En sådan hjernevask er åbenbart tilladt!

  Vore præster- og os selv iøvrigt- bør se at komme op på¨dupperne og begynde at missionere i vort eget land.
  Den onde ånd skal væk, hvis vi skal kunne se fremtiden i øjnene.

 3. Carsten Nielsen

  Gad vide hvorfor den sidste ikke måtte komme på. Jeg gik ud fra at der var ytringsfrihed.
  Den der med Tier = Samtygge. Så er vi jo aligevel enige.

 4. Carsten Nielsen

  Var det nu ikke bedre, og fjerne det: Your comment is waiting for approval.
  Det er en hemmesko uden lige, folk kan ikke debatere, så de står lige så stille af.

  Your comment is waiting for approval. Er noget fis.

 5. Carsten Nielsen

  Tak for Åbningen. Et gammelt ordsprog: Tier = Samtygge. Så er vi jo aligevel enige.
  Det er jo også det bedste at vi kunne trække på samme hammel og lægge kræfterne sammen.
  Det er der nemlig brug for.

 6. Henning Kristensen

  Det er nok 25 aar siden at jeg var fortalt at en muslimsk kvinde kom til en kvindes doer og fortalte en soergelig historie der fik kvinden til at give muslim kvinden 2000 kroner. Det er danskerne der er FOR naive. SIAD medlemmer skal gaa fra doer til doer og forklare sandheden og samle medlemmer til naeste valg. Det er ved valgurnen der skal vindes.

 7. Kirsten Madsen

  Koranen afslører, historien beviser og i SIAD har vi aldrig været i tvivl om, at islam er en erobringsideologi.
  Erobringerne er siden islam fik fodfæste på den arabiske halvø o. 622 – stort set uden ophør- foregået ved muslimsk indvandring, islamisering af samfundene, med bestialske voldshandlinger, terror og tvangskonverteringer til islam af de oprindelige befolkninger.
  De islamiske erobringer af Vesten, som foregår i vor tid, er planlagt at foregå efter samme mønster. Vi er vidner til den ekstremt talrige muslimske indvandring og de talrige børnefødsler i de muslimske familier, samt og ikke mindst den åbenlyse politisk støttede gennemførelse af islamiseringen af samfundene.
  Erobringsstrategien, islamiseringen, angreb på staten, politiet og brandvæsen m.v., brandstiftelser, forsøg på terror, voldelige angreb på personer, voldtægter og udbredt kriminalitet i det hele taget breder sig ud fra de i forvejen stærkt belejrede storbyområder, som det nu er tilfældet i Tilst ved Aarhus, hvor en ny snedig strategi er taget i anvendelse af muslimske “vejledere”med henblik på konvertering af befolkningen og tilraning af kontrol og magten i området. Muslimerne er hverken blinde eller døve, de har forlængst fået færten af den udbredte naivitet og uvidenhed om islam og den udbredte, næsten sekteriske dyrkelse af mangfoldighedsbegrebet blandt den danske befolkning – Lighed & Broderskab Forening!!!

  At det har kunnet lade sig gøre at lade islamiseringen komme så vidt i Danmark, i Europa kan henføres til EFs(1972), EUs, vore egne politikeres og hele det propaganderende netværk af “politisk korrektes” højforræderi. De nævnte instanser og grupper har med stor iver implementeret islam i Europa, i Danmark, delvis med hjemmel i aftalerne i Den europæisk-arabiske Dialog og andre love og bestemmelser om masseindvandring – ikke mindst de sociale og økonomiske RETTIGHEDER for INDVANDRERE!!!
  Følgevirkningerne af den politiske forræderiske plan plager så samfundene, befolkningerne til den bitre ende.

  Der er kun en modgift mod galskaben: Lad modstandsbevægelserne vinde kampen!!! Vær med og støt op om dem! Det haster!!!

 8. Carsten Nielsen

  Her er fredens ideologi: Det ender jo med at det kan ske i Tilst. !!

  Jubel da Taleban henrettede kvinde offentligt
  Afghanske kvinder er fortsat underlagt Talebans religiøse tyranni, hvor Allah står bag straffen.
  ——————————————————————————-
  Et medlem af Taleban har i Afghanistan offentligt henrettet en kvinde, der var mistænkt for utroskab.

  Det skete foran en menneskemængde nær hovedstaden Kabul.

  En video af henrettelsen, som nyhedsbureauet Reuters er i besiddelse af, viser, at den strenge islamistiske gruppe også styrer loven tæt på den afghanske hovedstad.

  Skudt på klos hold
  I den tre minutter lange video nærmer en turbanklædt mand sig kvinden, der knæler i støvet. Han skyder hende fem gange på klos hold med en automatriffel til de omkring 150 mandlige tilskueres jubel i en landsby i Parwan-provinsen.

  – Allah advarer os om ikke at begå utroskab, fordi det er en forkert vej. Det er på Allahs ordre, at hun bliver henrettet, siger en anden mand, mens bødlen går tættere på kvinden.

  Provinsguvernør Basir Salangi siger, at videoen er optaget for en uge siden i landsbyen Qimchok i Shinwari-distriktet omkring en times kørsel fra Kabul.

  Taleban er skyldig
  Den slags sjældne afstraffelser er en smertefuld påmindelse til Afghanistans myndigheder om Taleban-styret fra 1996 til 2001. Det giver også anledning til bekymring om behandlingen af afghanske kvinder 11 år inde i den Nato-ledede krig mod Taleban.

  – Da jeg så denne video, lukkede jeg mine øjne. Den kvinde er ikke skyldig, Taleban er skyldig, siger Salangi til nyhedsbureauet Reuters.

  Den ukendte kvinde, hvis krop for størstedelen var indhyllet i et sjal, væltede om på siden efter at være blevet skudt adskillige gange i hovedet. Derpå råbte tilskuerne: “Længe leve den afghanske mujahideen!” En betegnelse, Taleban bruger om sig selv.

  Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Taliban.

  På trods af tilstedeværelsen af flere end 130.000 udenlandske soldater og 300.000 afghanske soldater og politi er det lykkedes Taleban at samle sig ud over de traditionelle bastionen i syd og øst – nu også i mere fredelige områder som Parwan.

 9. xenofob

  Bliver muslimer nu de nye jehovas vidner med omdelte foldere og klimten på dørklokken?
  Er disse foldere en advarsel om at flytte fra kvarteret inden vi “smider” dig ud.
  Tak regering!

 10. Carsten Nielsen

  Det var ellers en skam, at det kun blev proglameret der, og det er en skam det var den 20/12-2011.
  Der kunne nok komme mange flere til dette møde, hvis hele Jylland var informeret. For så kunne vi da få nogen spørgsmål fyret af.

  Smertegrænser er nået ved nogle af os, men breivik-løsninger du’r jo ikke. Så spørger jeg: Hvad du’r så ?.
  Mon ikke det alligevel ender med Breivik-løsning, når der er mange nok.?

 11. Carsten Nielsen

  Jeg vil lige spørge: Er jeg udelukket heg på blogen. For vi har et hængeparti.

  Your comment is waiting for approval.

  Carsten Nielsen
  juli 3, 2012 kl. 23:32
  Jeg kan godt forstå at det ikke bliver vist.
  De der støtter sig til Koranen er ikke bedre end det der står i den.
  De der stemmer politikerne ind, er ikke bedre end det politikerne udfører.
  Alt andet er løse floskler, og fører intet til.

  Dette er sandheden, og dette bør alle kunne se i øjnene.
  Jeg forstår så ganske udmærket at det ikke må vises, for hvad ville folk dog sige.

  Svar Your comment is waiting for approval.

  Carsten Nielsen
  juni 29, 2012 kl. 11:48
  Og vores forræddere er Islams håndlangere, som har stemt politikerne ind. Det kan ikke være anderledes. !!!

 12. jp

  det der er da ikke værre end alt det lort jehovas vidner og indre mission smider gennem døren, en poleret “begynder” version af islam for at lokke svage mennesker til. hvis man vil vide noget om hvilket vanvid der eksisterer bag facaden kan man læse den artikel her, måske burde det i virkeligheden være den der blev husstandsomdelt:
  http://jyllands-posten.dk/international/asien/article4743359.ece