Islamiseringen af spejderlejrene er begyndt

Fra islamfronten:

“Moske og kirke dør om dør på spejderlejr”

– En overskrift i Kristeligt Dagblad, netudgaven, d. 30. juli.2012 som refererer til den nu afsluttede spejderlejr i Holstebro,hvor flere end 35.000 spejdere deltog

Kunne der ikke lige så godt som overskrift have stået: “Islamisering/forberedelse til konvertering til islam på spejderlejr”?
Af avisen fremgår det at der om fredagen blev kaldt til bøn af lejrens imam, og efterfølgende var der fredagsbøn for begyndere!
.
En dreng i spejderuniform står i døren til moskeen og spørger, om han må komme ind. Han må gerne komme ind, men skal dog lige tage skoene af, fordi der snart skal være fredagsbøn, ligesom man også beder i kirken om søndagen, lyder svaret.
Andre spejdere sammen med deres spejderledere befinder sig helt inde i moskeen.

Det er tredje gang, at moskeen er med på en dansk spejderlejr, men det er første gang den er placeret lige ved siden af kirken, som i mange år har været en fast del af tilbuddene på spejderlejrene.
Det faktum optager et par spejdere, som konkluderer: “Det kan være, der ikke var mere plads andre steder, og måske (moske) for at lave eet helligt sted ligger det samlet. Det viser, at der er plads til kristne og også dem fra andre lande, der går i moske. Der er mange forskellige slags spejdere.” …..!

En lejrpræst supplerer: ”Det er naturligt, at de to bedehuse ligger ved siden af hinanden. Ikke fordi det ene er lige så godt som det andet, men fordi det giver den dialog, der er behov for, for at vi som spejdere kan lære at forstå hinanden,” siger han.

Ud over de over 35.000 spejdere i lejren var der omkring omkring 70 muslimske deltagere (denne gang!) hovedsageligt fra Tunesien, Pakistan og Egypten.

4 comments

 1. Underholdende :D

  “Det viser, at der er plads til kristne og også dem fra andre lande, der går i moske. Der er mange forskellige slags spejdere.” – Ret underholdende at et par spejder-knœgte er mere fornuftige end den storskrydende Anders G og hans Nordjydske “frihedskœmper” og computer-krigere 😀

 2. Henning Kristensen

  Denne beskrivelse goer det saa meget mere relevant at man begynder at fortaelle de unge sandheden, …… og KUN sandheden. Alt det om “fantasi” og “overtro” hoerer ikke til de unges laeren som skal hjaelpe dem i fremtiden.
  Det goer sandheden derimod. Og den varer ogsaa laengst.

 3. Carsten Nielsen

  vor herre bevares, Sikken dog en lefleri over for forbrydersyndikatet ISLAM. Pyh.!!

 4. benny bager

  Er det ikke på tide, med en direkte oplysnings kampane om hvad islam er ,før der er for mange der går i deres fælder .