Sharialovgivningen allerede indført i Danmark

Jørgen Lougart

Allerede for to år siden indrømmede Formanden for Den Danske Dommerforening, at det er praksis at tage hensyn til sharialovgivning i forhold til muslimer i Danmark.

Kan man som fremmede tilflyttende muslimer kræve særrettigheder i et utroligt tolerant imødekommende og venligt samfund, der endnu – trods stor arbejdsløshed blandt danskerne og det faktum at flere og flere danskere mister hus og ejendom p.gr.a. krisen – stadig ikke har gjort det til et folkekrav, at de rejser hjem? Nej selvfølgelig kan de ikke kræve særrettigheder i et land, hvor vi har demokratisk vedtagne love. Man kan selvfølgelig ikke komme og kræve, at allah-bestemte love skal have nogen indflydelse på mennesker i dette land.

Det lyder så uskyldigt, når man siger, at man kun vil have indført de bløde dele af sharialoven og at det i virkeligheden kun er for at hjælpe kvinder. Det er helt grotesk og ikke noget man forventer fra en veluddannet person som Søren Jenstrup formand for Advokatsamfundet.

Alle steder hvor sharialov er blevet indført både i fortid og i nutid starter det med den bløde udlægning og senere den uforfalskede sharialov. Undtagelsen gælder selvfølgelig hvor muslimer med vold har underlagt det underkastede folk sharialoven.

Ikke nok med at Advokatsamfundet mener, at det er OK at indføre de blødere dele af sharialovene i Danmark, de danske domstole har allerede taget hensyn til sharialovgivningen i flere år. Man godkender muslimske ægteskaber så de er lovlige i Danmark, hvilket vil sige at personerne kan få ret til de danske sociale ydelser. Man godkender det muslimske ægteskab, så det gælder efter dansk lovgivning, blot begge parter i ægteskabet har været tilstede sammen under ceremonien. Ikke noget med at undersøge om det er et tvangsægteskab, eller om pigen har været bortført og voldtaget, så pigens familie ikke ser anden udvej end at gifte hende til bortføreren og voldtægtsmanden.

Disse ting finder hele tiden sted i den muslimske verden, men det har den danske dommerstand enten valgt at se igennem fingre med, eller også er de bare så ignorante oppe i deres elfenbenstårn, at de intet ser.

At dansk lovgivning er begyndt at vise tolerance overfor sharialov, er det samme som at dansk lovgivning bøjer sig for den mest intolerante og udemokratiske lovgivning i verden.

Vi har ikke set eller hørt at dommerstanden har ændret praksis siden dette blev afsløret for to år siden – og man kan frygte nærmest tværtimod – derfor skal der klages over denne utilstedelige praksis. Skriv din uforbeholdne mening til formanden for den danske dommerstand Jørgen Lougart på mail: jlo@domstol.dk

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/363565:Danmark–Advokatforening–I-orden-at-tage-hensyn-til-sharia

2 comments

 1. Carsten Nielsen

  Heri kan der slet slet ikke være tvivl om at grundloven er overtrådt.
  Det ser efter hånden ud til at man selv skal tage loven i hånden. For dommerne er ikke de rigtige til at forvalte den.
  Det findes ingen pakkeløsninger indenfor Islam og Saris. Det er hele pakken der bliver trukket ned over ørene på os.
  Men jeg siger det bare: Det bliver ikke uden kamp, og den bliver ikke fredelig.
  Hadet til alt hvad der har med Islam og muslimer at gøre er ubeskrivelig stor, og den bliver større for hver dag der går. Især når grundloven kastes i grams.
  Det vil aldrig nogen sinde blive mig, der bliver dømt efter saria.!!!!! Og er der bare en lille smule der kunne tyde på det, bliver der handlet. !!!
  Jeg ved at det er jeg ikke ene om.