Muslimsk journalist tager afstand fra angreb på dansk hospital, men….

http://www.muslimskesider.dk/index.php?param=newsd&nid=672

Det er lidt meget malplaceret at journalisten på en måde tager afstand fra de bøller der optrådte som afsindige galninge i nat på skadestuen, men skriver at det intet har med Islam at gøre og må høre ind under UVIDENHED….

Alt kan jo forklares simpelt når man godt må udøve løgne til hver en tid ifølge deres Ideologi. Læg også mærke til Wahid P.’s svar – ham landsforræderen der i tidernes morgen var pæredansk, men gik hen og tabte hovedet og tog skade for altid. Alt skal igen kobles væk fra deres hjernedøde Aids-fest.

Læserindlæg

3 comments

 1. Poul Berg

  Utroligt, hvor ofte man skal høre, at det voldelige intet har med islam at gøre.
  Islam er vold og terror, og alt, hvad de unge i Vollsmose og andre steder foretager sig, er beskrevet helt tydeligt i deres brugsanvisning, som de kalder koranen.
  Henvisningen til noget som helst kærligt i islam er et fejlskud. Hvis man kendte noget til kærlighed, ville man ikke som nu fængsle en 11 årig syg pige, man ville ikke stikke øjnene ud på sine døtre eller skære tungen af dem. Ej heller overhælde dem med syre, så de skal leve som vansirede resten af deres dage, medmindre amerikanske læger opererer dem, så de får lidt af ansigtet tilbage.
  Islam er mindreværd og had, mindreværd og HAD. MINDREVÆRD OG HAD.
  Muslimerne har indset, at de ligger lavest på enhver rangstige, og det avler trangen til at ødelægge alt for alle andre.
  Når det engang lykkes dem at erobre verdensmagten – for det gør de, så længe vi i den frie verden ingen politikere har, der aner, hvad der foregår – når det lykkes for dem, har vi den trøst, at de vil sulte ihjel. Det vil vi også selv, men vi har dog den trøst, at de ikke overlever heller. Så bliver Jorden igen dyrenes.

 2. The avenger.

  Han mener ikke en skid af det han kalder for at “tage afstand” han er muslim derfor med fjenden.