Ekstra Bladet – tøsedrenge!

Jeg synes lige, SIADs læsere skulle se min kommentar til EB’s “slap nu lige af” omkring Eid på Christiansborg!
Den kunne de altså ikke lide – Jeg har denne gang overtrådt “net-etiketten” åbenbart – men sandheden er ilde hørt, når man er så politisk korrekt.
De fleste kommentarer, der synes festen var upassende har fået plusserne derinde – dem der forsvarer festen har fået de negative, men min kommentar var måske lidt for stærk tobak for EB!
Mette

Slettet kommentar

Kære Mette Ekstra Bladets moderator har slettet din kommentar til artiklen: Slap dog afI din kommentar skrev du:

EID festen ER en religiøs fest – sådan blev den også præsenteret første gang det blev foreslået – Det blev der protesteret mod, da der ikke holdes religiøse fester inde på borgen! Så lavede man det om til en politisk fest og så gik det pludselig – men der kom “katten ud af sækken” – for Islam er politisk mere end religion, men Islam er totalt modsat demokrati og hører dermed slet ikke til inde på demokratiets højborg – man har inviteret til en anti-demokratisk fest – politisk Islam er en totalitær ideologi, der når muligheden gives, vil forsøge at dominere hele verden under dæknavnet religion – Islam er demokratiets fjende nr.1 – bare se hvad er sker i Ægypten – hvor blev demokratiet af? – ved valget her blev muslimer opfordret til IKKE at stemme, for det er imod Islam – Danske politikere, der er muslimer bliver ikke regnet for “rigtige muslimer” af f.eks.Salifisterne – og nu fejrer man denne totalitære ideologi ved en fest, der har tilknytning til de 10% af Islam, der har noget med religion at gøre. Men det ER altså en fest, der er religiøst betinget. Men da Islam også er politisk, blev den lige drejet derhen – snedigt, ik’? Hold da en fest, det er vi da ligeglade med, men en antidemokratisk kult har intet at gøre inde på Christiansborg. Lej dog selskabslokaler som andre gør ved fester, men at få lov til at have en Islamisk fest på borgen er en sejr for Islam, og de muslimske politikere, ligesom 9/11 blev regnet for en sejr for Islam i muslimske lande. Man kan ikke være demokrat og muslim/Islamist samtidig, og det er denne grund til, at så mange har protesteret imod denne fest – for vi ved, hvad Islam står for og det ville alle jer herinde på tråden også vide, hvis I gad at sætte jer ind i det! Det er politisk dobbeltspil at kalde sig muslim så være demokrat!

Hvis du er i tvivl om, hvordan netiketten er på ekstrabladet.dk kan du læse mere her: http://ekstrabladet.dk/nationen/article957652.ece

9 comments

 1. anonym

  Mette

  Fakta, tal og statistik, er hvad alle faktofober frygter allermest, især når det fremføres så sagligt som du gør det. For dét er jo ikke noget som skimlede kælder(u)mennesker som os finder på, men bare den faktuelle virkelighed. Det er vist nok omkring 90% af de importerede bistandsclientellastemmekameler, som stemmer på socialkommucisterne her i landet og i Europa/Vesten generelt set.

 2. Louan

  Så er bladet taget fra munden, godt skrevet, Mette.
  Bare ærgeligt at EB ikke lader sådan en kommentar stå, så man rigtig kan få en debat i gang og vækket de politikkere der sover i timen og lader sådan noget stå til!

 3. mette

  Og når man så bagefter så billederne fra festen, gik hende Özlem rundt, som hun var dronningen selv – den forræder!
  Hun skulle smides ud derindefra – men uden muslimer at vælge til et valg, er S og SF ude at skide!