Læserne blogger: 6 sølle år for en brutal voldtægt er simpelthen usmageligt

Torsdag d. 30. aug. fik den 17-årige somalier sin dom. 6 års fængsel og udvisning fra Danmark. Men det er slet ikke sikkert at somalieren bliver sendt tilbage efter afsoningen.  Det er nemlig  udlændingemyndighederne, der skal afgøre, om det er sikkert nok at blive sendt til Somalia.

Danmark har underlagt sig selv nogle internationale forpligtelser der betyder at hvis der er risiko for hans liv og helbred i Somalia er vi forpligtet til at huse ham. Forsvareren var åbenbart temmelig sikker i sin sag idet han kort før dommen sagde til somalieren at han ligemeget hvad ikke blev sendt tilbage til Somalia.

Nu skal vi huske at somalieren rent faktisk var i sit hjemland et godt stykke tid inden han kom hjem og udførte sin ugerning. Det var åbenbart sikkert nok for ham at være der. Hvis han kan tage hjem på et tidspunkt hvor urolighederne er store, kan jeg absolut ikke se vi har nogensomhelst forpligtelse til at passe på hans liv og helbred når han er færdig med afsoningen.  Ydermere: hvorfor i alverden er Danmark forpligtet til at huse en sådan forbryder af værste skuffe som ikke er en af landets egne borgere?? Det er jo det rene vanvid og selvmorderiske adfærd.

Lad os så forholde os til det som det sandsynligvis ender med  – 6 år i et dansk fængsel med danske standarder. (Måske er han allerede ude efter 4-5 år hvilket mere er reglen end undtagelsen i Danmark). Er det virkelig det dommerstanden kan svinge sig op til overfor en person som er inviteret til dette land og som har udvist den største foragt ved at behandle et af dets borgere på en sådan grusom måde?

Jeg synes det er pinagtigt, kynisk, en skændsel overfor landets egen borgere og direkte væmmeligt og usmageligt at denne gemene voldtægtsforbryder slipper så let. Danmark er i sandhed endt som forbrydernes – og fremmede forbryderes – paradis. Hvor er det sørgeligt.

Jeanette Hansen

17 comments

 1. Michael Unna

  Så var der den lille 10 årige pige i Afghanistan, som blev voldtaget af den lokale mullah, så hårdt at hendes skede revnede imellem anus og hendes køn. Hun var lige ved at dø, men kom på et hospital, som reparerede hende så godt de kunne for hendes fysiske skader…..og nu vil hendes familie dræbe hende pga en såkaldt -ære-……….Svinsk Perverst hvad Mul´lahen har gjort, men langt mere perverst hvad familien vil gøre…….jeg får det dårligt med sådan en historie og islamisk moral…..kunne brække mig.

 2. mike

  jeg ved at danske fængsler har en hvis standart, når det kommer til den slags voldtægtsforbrydere og jeg beder til guderne at fængselsvagterne kigger den anden vej, så det fucking møgdyr aldrig nogensinde får chancen til at rejse hjem igen uden det bliver i en ligpose.

 3. Poul Hansen

  – “6 sølle år for en brutal voldtægt er simpelthen usmageligt”

  Anklagemyndigheden ville kræve 6-8 års fængsel. 8 år er maximumstraf for voldtægt i Danmark, med mindre voldtægten har haft en særlig farlig karakter eller andre skærpende omstændigheder. I det tilfælde, kan det give op til 12 års fængsel.

  Dommerne kan kun forholde sig sagligt til sagen og den danske straffelov. De kan jo ikke dømme efter din eller andres vrede. Er det et retssamfund du vil have, eller vil du have at SIAD og DDL skal tage sagen i egen hånd og være den udøvende og dømmende magt i landet?

  – “Er man dansk statsborger har man selvfølgelig ret til at blive i landet efter endt afsoning…”

  Læser man SIADs holdninger på denne blog kan man læse, at de mener kriminelle bør fratages deres statsborgerskab, hvis de begår noget kriminelt.

  Citat fra SIAD bloggen:
  “Voldskriminalitet og narkokriminalitet skal – uanset graden, og uanset forbryderens alder og civilstand – automatisk medføre fratagelse af eventuelt tillagt dansk indfødsret (statsborgerskab) og permanent udvisning.”

  Med andre ord, mindreårige og statsløse (nu hvor SIAD vil fratage statsborgerskabet) skal også kunne udvises, hvis det står til SIAD. Hvor man vil sende statsløse mindreårige hen, mangler SIAD dog at svare på. Måske kunne de overføres til SIADs bevogtede kz-lejre… eller “ø-lejre” som de kalder det.

 4. Den danske mand

  Jeg kan heller ikke tro han bliver smidt hjem. Også selvom han havde besøgt sit hjem land, uden problemer. Det er sjovt at man ikke tager højde for det. Men tænker mere på hvad udlændingemyndighederne siger, som kun ved hvad rød kors og andre siger. Men ikke kigger på at mange af disse personer har været hjemme uden problemer. Der er bare noget der ikke hænger sammen.

 5. Jernhesten

  (Måske er han allerede ude efter 4-5 år hvilket mere er reglen end undtagelsen i Danmark

  Så vidt jeg husker så er reglen er personer som dømmes til udvisning bliver prøveløsladt efter 1/2 af tiden!

  Eftersom varetægtsperioden også tæller med i det regnskab, kan du godt regne med at han er ude om ca. 2 år.

  Ofte får de også udgang fra fængslet efter 1/4 af tiden, så kan du risikere at møde ham på gaden til foråret.

 6. Carsten Nielsen

  Sådan bliver der også her hjemme, moske inden så længe. Det skal jo snar til at ryddes op.!!

  SEND FREDSBEVARENDE TROPPER
  Marseille: L’armée doit elle agir à Marseille

  Senator Samia Ghali har bedt regeringen om at sætte hæren ind i Marseille. Præsident Hollande og indenrigsminister Manuel Valls nægter og siger, at Frankrig ikke er i krig med ydre fjender. “Hæren ville bare udløse 3 verdenskrig”, siger en borger i det ramte område. Ghali siger i videoen (utekstet) at regeringen ikke forstår situationens alvor, og at politiet er oppe imod militære våben og bander, de ikke magter at afvæbne. Overgangen mellem fred og krig er som regel lang og glidende, åben for fortolkninger og en slagmark for sig selv. Kapløbet kan man kalde “hvem definerer virkeligheden inden den definerer mig?” Den nybagte indenrigsminister Vall har haft en meget hektisk ilddåb, hvis jeg tør anvende det udtryk.

  I Parisforstaden Seine-Saint-Denis beder borgmesteren Stéphane Gatignon, tidligere kommunist nu Europe Écologie, i dag om permanent patruljering af CRS, det franske paramilitære sikkerhedspoliti.

 7. Nielsen

  Jeg er fuldstændig enig med Jeanette Hansen.
  Og selvfølgelig skal straffen for en forbrydelse da være hårdere, hvis forbryderen er fremmed. Han skal nemlig usvises for bestandig. Og det burde alle fremmede blive, som begår voldskriminalitet sammen med deres forældre, hvis de er mindreårige. Det er da vores land, ikke de fremmedes.

  • Stig W. Petersen

   Jeanette mener.jo netop ikke at straffen skal være hårdere for udlændinge. Udvisning er ikke en straf, men en inddragelse af opholdstilladelsen, fordi grundlaget ikke længere er til stede. Der bliver jo netop dømt til udvisning, så hvorfor al den ballade? Loven er der jo, og bliver brugt. Udlændingestyrelsen har i øvrigt sine egne informationssøgninger i udlandet. Det er ikke Røde Kors, der bestemmer.

 8. Stig W. Petersen

  Jeanette

  Du mener altså ikke at straffen skal være hårdere for udlændinge end den er for danskere. Det emne du tager op er altså ikke et spørgsmål om at udlændinge i straffesager – her voldtægt – behandles for mildt, men at alle forbrydere behandles for mildt. Hvordan det så kan blive en sag, der fortjener særlig behandling på SIADs hjemmeside, forbliver en gåde for mig. De muslimer, som opfattes som en trussel, behandles altså nøjagtig lige så hårdt eller blødt som kristne, når de forbryder sig mod loven. Har de ikke statsborgerskab vil de oven i købet altid få en udvisningsdom oven i. Når fængselsstraffen overstiger et vist minimum.

  “Muslimer” , dvs dem uden statsborgerskab, behandles de facto hårdere end danske statsborgere.

  Mht spørgsmålet om min reaktion, hvis min datter var blevet voldtaget, må jeg sige, at jeg er glad for at der er en lov, som betyder, at jeg ikke selv skal ud og straffe vedkommende. Rammes man selv eller ens pårørende vil man altsid som udgangspunkt have trang til hævn, og her vil ingen straf være hård nok. Men herefter kommer eftertanken og eventuelt en tilgivelse. Og tanken om forebyggelse og hjælp til ofrene.

  • Jeanette Hansen

   Til Stig: Hvis du mener at denne pinagtige sag ikke hører hjemme på SIADs side skal du ikke skrive til mig men rette henvendelse til SIADs redaktion. Deres mail finder du i højre spalte.
   Min egen personlige mening ang. dette er at den i højeste grad hører hjemme på siden for det første fordi islam og koranens love ligger til grund for somalierens opførsel. Det er jo det der er hele problematikken ang. muslimers tilstedeværelse i Danmark, men den har du åbenbart ikke fanget. For det andet fordi den udvisningsdom efter alt at dømme aldrig bliver effektueret. Og det er det jeg gør opmærksom på er et problem.

 9. Henning Kristensen

  Haaber sandelig ikke at en datter af Stig W. Petersen bliver voldtaget af en “udlaending” . For saa tror jeg at “udlaendingen” blev aflivet. Bare en tanke.

 10. Jeanette Hansen

  Er man dansk statsborger har man selvfølgelig ret til at blive i landet efter endt afsoning men er man udlænding har Danmark efter min mening da ingen forpligtelse til at huse kriminelle og derfor er det da helt naturligt at man bliver sendt hjem efter afsoning. Om det er at betragte som “hårdere” er en vurderingssag. I mange tilfælde kunne en hjemsendelse sikkert kun være en lise for personen istedet for at vedkommende skulle sendes ud i et samfund hvor der ingen sharialov er, hvor kvinder er lige med mænd og hvor man ustraffet (endnu) kan sige at profeten muhammed var en pædofil landevejsrøverhører. Det ville sikkert kun blive betragtet som en meget hård skæbne.
  Når det er sagt mener jeg selvfølgelig at straffen for en sådan grov forbrydelse bør være langt hårdere – altså flere år i fængsel – uanset om man er dansk statsborger eller ej. At det så er en udlænding der har begået forbrydelsen betyder efter min mening at vedkommende skal sendes hjem efter afsoning.

 11. Stig W. Petersen

  Mener Jeanette mon, at straffen for udlændinge skal være hårdere end , den er, for danske statsborgere? Er det mao at betragte som en skærpende omstændighed, at en forbrydelse er udført af en udlænding?

  • Sludder

   Naturligvis, Stig. Hun er jo xenofob og jingoist ligesom resten af SIAD så hvordan kan det overraske dig?

  • Anders Jensen

   https://siaddk.wordpress.com/2011/12/03/succesfuld-demonstration-i-herning/

   Anders Jensen
   december 4, 2011 kl. 11:41
   Hvornår kommer I til Brønderslev? Der er en nu 10-årig pige, der som 7-årig blev voldtaget af flere forskellige voksne.
   Det må da være en sag for både SIAD, SIOE og DDL, hvis I ellers mener noget med Jeres fine ord.
   Svar

   • Kirsten Jensen
   • december 8, 2011 kl. 10:07
   • Anders Jensen, du er fatsvag og kulturradikal. Sagen i Brønderslev og sagen fra Herning er to forskellige.
   • Dem, der seksuelt misbrugte pigen i Brønderslev er syge i hovedet. Drengen fra Herning er religiøst programmeret til at voldtage kristne piger.
   • Derfor kommer vi ikke til Brønderslev.

   ————————————

   SIAD-logik for viderekomne.