Nødråb fra underDanmark

Østeuropæerne har fulstændig besat varmestuerne i København. Politiet er ved at gi’ op på Vesterbro.

I 2008 var der 15-20 østeuropæere på varmestuerne, idag er der 60 østeuropæere på hver varmestue. Da jeg skulle spise i Projekt Udenfor i tirsdags var det kun østeuropæere der var der, danske hjemløse er totalt forsvundet. Ligeledes i den sorte gryde Gothers gade 141havde østeuropæerne ruineret kirken så de ikke havde råd til at gi madbilletter ud mere men måtte flytte og fyre medarbejderne og flytte til Nansensgade 20 i København. Da Projekt Udenfor kom i tirsdags var alt maden ædt op af østeuropæere. Så alvorligt er det blevet i København. Det er meget værre idag end det var i 2008, meget værre. Politiets jurister kan ikke følge med mere, så mange sager er der om udlandske pushere. Politiet er ved at gi’ op.

Da jeg kom på Kirkens Korshærs varmestue Istedgade 100 i tirsdags 5 minutter efter de var åbnet, var der 60 romaer. Så stærkt går det når østeuropæere besætter varmestuerne.  I Klippen – værested på Vesterbro – i torsdags havde østeuropæerne drukket alt saftevandet og virklig gået til maden der. Klippen løb tør for saftevand og smør i løbet af 30 minutter. Så alvorligt er det blevet i København. De invaderer vores samfund og skubber danskerne ud. Klippen har aldrig løbet tør for hverken mad eller saftevand i 2009 ligsom nu.

L.M. (Redaktionen er bekendt med skriverens identitet.)

5 comments

 1. Jernhesten

  Da jeg læste indlægget her, kom jeg til at tænke på LA (Liberal Alliances) latterlige ide om “åbne grænser og lukkede kasser”.

  Eksemplet her beviser jo meget godt at selv om østeuropæerne på varmestuerne ikke modtager nogle sociale ydelser, så er det alligevel mere attraktivt for dem at opholde sig i Danmark, end i deres egne hjemlande. Derfor strømmer de hertil.

  Og hvis det er dobbelt så attraktivt for dem at være i Danmark, så er det mindst 10 gange så attraktivt for nordafrikanere og folk fra mellemøsten at være her – pga at de fleste af indvandrerne herfra allerede har et netværk af familiemedlemmer og landsmænd at falde tilbage på/hjælpe dem.

 2. Carsten Nielsen

  ENIG:
  Nyheder nyheder:

  http://jyllands-posten.dk/kultur/film/article4830112.ece
  Islam-dokumentar udløser klagestorm
  AF SARAH KOTT
  Et dokumentarprogram, som undersøgte islams oprindelse, blev ikke vel modtaget.

  I sidste uge viste den britiske tv-kanal Channel 4 dokumentarprogrammet “Islam: The Untold Story”, hvor historikeren Tom Holland havde sat sig for at undersøge, hvordan islam opstod.

  http://www.channel4.com/programmes/islam-the-untold-story/articles/tom-holland-responds-to-the-programmes-critics

 3. Den danske mand

  Det er da ikke noget nyt i. Det er jo oppe hver år og der sker ikke noget ved det. En af grundene er nok også, at det personale der ikke tør sige noget til dem. Eller også har de også bare opgivet det hele. Hele den danske befolkning er jo ved at opgive det hele, til den siddene regerings gælde. For så kan de jo forsætte.

 4. mette

  Nu må vi se at få lukket de grænser – illegale arbejdere og tyveknægte, hvad skal vi med dem? – det må jo være oplagte steder for politiet at samle disse individer op og sende dem ud af landet – og så kan de Danske hjemløse og fattige få deres lokaler igen! Den Schengen aftale skal opsiges fra Danmarks side, og det kan ikke gå hurtigt nok!

 5. Sludder

  Og? International handel, marked-kapitalisme og de forbindelser der er blevet skabt gennem EU og grœnseåbningerne er da 1000 gange mere vigtige end hvad en flok hjemløse render rundt og laver. De kan prise sig lykkelige for at der overhovedet ER varmestuer.