Leder: SIAD går ind i politik igen

Vi skal føre kamp mod globalisterne og de kulturradikale som har dannet regering med støtte fra Enhedslistens beton-marxister. Med dem ved magten, er der ikke noget håb for bedre tider.

Vi skal vise, at staten Danmark blev oprettet med en national karakter for at værne om danskerne og det der er dansk, derfor bør den danske regering ledet af globalister, kulturradikale og marxister ikke blot sikre arbejde til sig selv og importere billig arbejdskraft og uintegrerbare og ikke-nyttige folk til landet, mens deres egne borgere som har valgt dem ind sidder uden arbejde.

Danskerne mister arbejde og bliver terroriseret af de fremmede og regeringen gør intet for dem:

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-55048982:m%C3%A5-lukke-v%C3%A6rtshus-pga-afpresning.html

SIAD vil tage de små’s parti. Dem der kalder sig socialister er i virkeligheden universitetsuddannede teknokrater der kun teoretisk ved hvad en arbejder er. De har aldrig kæret om den almindelige danske arbejder, men ønsker kun at indføre et utopia hvor grænser er nedbrudte og alle har det lige dårligt. Siden den nuværende regering er kommet til, har de danske arbejdere kun fået det værre og værre.

Meningen med et land er selvfølgelig at man har lov til at diskriminere mellem dem der ejer landet og dem der ikke gør. Men denne regering har åbenbart besluttet, at vi skal være socialkontor for enhver der ikke er tilfreds med situationen i deres hjemland. Sådan ser SIAD ikke på det – vi vil diskriminere mellem danskerne og dem der ikke er det.  Politisk vil vi på kommunalt plan arbejde på at fjerne alle integrationstiltag og særrettigheder for muslimer, der ikke kan tilpasse sig danske samfundsforhold af sig selv. På nationalt plan at vi får alle kriminelle udlændinge sendt hjem, uanset at de har tillagt sig dansk statsborgerskab eller ej. Statsborgerskaber er givet ved lov og kan derfor også fratages ved lov. Se iøvrigt SIADs politik

Anders Gravers

SIAD bekæmper racisme, globalisme, nazisme, islamisme, kommunisme, fascisme – i det hele taget alle ismer hvis konsekvens er, at mennesker forfølges, hetzes eller deres frihed begrænses. SIAD er FOR frihed, demokrati, ytringsfrihed og ligestilling mellem kønnene.

12 comments

 1. Philipkbh

  Smukt skrevet!
  Ufatteligt at den danske befolkning ikke har reageret for længst.Når staten ikke respektere nationen går det galt!
  Er det nogen i staten der netop ønsker, at det skal gå galt?

 2. Mads Rasmussen

  Stig W. Petersen leverer kernen i det katalog af fejlantagelser der underbygger den multikulturelle løgn.

  Den danske stat er NETOP opstået for at værne danskerne, og som alle stater bygger den på forsvaret af etniske interesser! Forsvaret af en konkret gruppe på et konkret territorium udgør fundamentet for alle stater.

  At den i perioder har været stærk nok til at opsluge og dominere andre folkeslag, er på ingen måde lig med dens manglende danskhed. Det er som at sige at det romerske imperium ikke var romersk fordi det havde held til at beherske
  mere end blot Rom, det persiske imperium ikke persisk fordi det betvang mere end persien osv. osv.

  Den danske stats danskhed var hele humlen i de konflikter der senere kom ud af dens territoriale ekspansion. For tyskere og svenskere, såvel som færinge og islændinge betød den danske stats dominans danskhedens overherredømme, og da disse folkeslag ikke var danskere brød de sig selvfølgelig ikke om det.

  Ligeledes modsatte danskerne sig i perioder af svaghed tysk og svensk overherredømme.

  Soleklart for alle andre end små artige multikulturalister!

  Multikulturen er en unaturlig og ahistorisk utopisk abstraktion, den kan kun bryde sammen og lade os tilbage i den ødelæggelse og elendighed, økonomisk som social, der nødvendigvis følger i dens kølvand.

 3. Michael Ellegaard

  Godt du tog beslutningen , Anders – Jeg har savnet min gamle kampfælle fra 2005″ ved valgene lige siden . Aldrig nogensinde har Danmark haft brug for et alternativ til de evindelige politisk korrekte politikere end som nu !. Lad os støtte hinanden i den kommende kamp , og udveksle alle de politiske erfaringer der er hentet siden 2005″ – så tar vi dem på sengen…. ! – We shall never surrender –
  Michael Ellegaard – Frit Danmark

 4. Henning Kristensen

  Stig W. Petersen………du kan blive i fortiden,vi fortsaetter til fremtiden og den bliver UDEN Islam.

 5. Sludder

  Lad os nu se om i får mere end 70 stemmer denne gang når i prøver at stille op til valg 😀

 6. Stig W. Petersen

  Den danske stat blev ikke dannet med national dansk karakter for at værne det danske. Danmark har rummet tyskere i Holsten og Sydslesvig, Frisere, Færinger, Islændinge, Grønlændere og Eskimoer og ikke mindst Nordmænd. Herudover i lange perioder folkeslag som vender og goter samt estere.

  • Stig W. Petersen

   Indtil for ca. 1oo år siden kunne danskere ikke forstå hinanden fra egn til egn. I københavn blev der i århundreder talt tysk i statsadministrationen. Hvis en skagbo ville tale med en fra Tønder måtte han slå over i tysk.