Løsladt Guantanamo-fange sandsynligvis bag ambassadør-mord

Konsulatet i Bengazi i Libyen 11. sep. 2012

Fox News fortæller nu, at der er stor sandsynlighed for at angrebet mod det amerikanske konsulat i Libyen blev udført af Guantanamo-fange.

Sufyan Ben Qumu var betegnet som en højrisiko-fange, altså en person der igen kunne komme til at agere aktivt for al-Qaeda, men trods det blev han alligevel udleveret til de libyske myndigheder under Gaddafi-regimet. For at prøve at skaffe ro i Libyen løslod Gaddafi flere al-Qaeda-folk i sin varetægt for at prøve at skabe fred med al-Qaeda i landet.

Obamas regering var kort efter angrebet på konsulatet i Bengazi ude at sige, at angrebet intet havde at gøre med USA, den amerikanske regering eller amerikanske folk, men udelukkende var sket p.gr.a en film om muhammed. Den indstilling har Obama-administrationen nu revideret.

Matt Olsen direktør for National Counterterrorism Center sagde til et sikkerhedskomité møde i senatet i den foregående uge, “Vi kigger nu på indikationer for at angrebet muligvis har forbindelse til al-Qaeda eller grupper som arbejder for al-Qaeda”. Dette var helt nye toner fra Obama-administrationen idet de først overhovedet ikke ville høre om 11. sep. angreb og al-Qaeda, men straks var ude med udtalelser om ikke at dømme islam.

Kilder: Fox News, Front Page Magazine

2 comments

 1. Carsten Nielsen

  Det øverste link om Malmø Skulle være den her i stedet for:

  Hvor når går egentlig det hele igang, Det varer da vidst ikke ret længe. ??
  Det Klø´r.

 2. Carsten Nielsen

  Vi Ved alle normale mennesker at abama er een man slet ikke kan stole på: Men vi får ved en ny derovre. Mew Gingrich, blev det ikke, var en skam. !!

  Nu til malmø: For her går det godt. (Video)
  http://avpixlat.info/2012/09/25/misshandelsforsok-fangat-pa-film-vid-muhammeddemonstration/

  Og så skal vi lige hjem ad igen.

  Frihedskæmper-drab der aldrig efterforsket
  ——————————————
  Det er 70 år siden, at Danmarks første faldskærmschef blev nedskudt af dansk politi.
  Christian Michael Rottbøll var Danmarks første faldskærmschef og frihedskæmper under Anden Verdenskrig.
  Den 26. september 1942 blev han skudt ned af egne landsmænd, to danske politifolk, og sagen er aldrig blevet efterforsket.
  Han blev 25 år gammel, og det er nu 70 år siden, at drabet fandt sted.

  Terrorister
  Freelancejournalist Birthe Lauritsen har skrevet bogen “Man skyder da helte”, der skitserer Christian Michael Rottbøll korte liv.
  Hun mener, at det er vigtigt at sætte fokus på Christian Michael Rottbølls skæbne, fordi den både fortæller meget om den politiske situation, der fandtes i Danmark, og de modstandsfolk, der kæmpede for landet.
  Dengang havde politiet til opgave at finde og anholde modstandsfolk, og Justitsministeriet sammenlignede Christian Michael Rottbøll og hans folk med terrorister.

  Hvem skød først?
  Det lykkedes politiet at opstøve frihedskæmperen i en lejlighed på Østerbro i København.
  Men hvad der rent faktisk skete kl. 06.30 den 26. september 1942, da Christian Michael Rottbøll iført pyjamas åbnede døren for de to politifolk, er stadig uvist.

  Men sikkert er det, at modstandsmanden blev gennemhullet af pistolskud, fordi han ifølge politifolkene skød først.
  Retsmedicinerens rapport afslører dog, at der er mange uoverensstemmelser mellem politiets forklaring og fakta.
  Hvert eneste politiskud ramte Christian Michael Rottbøll, og de fleste var affyret på klos hold. Der blev endda affyret et skud i hans tinding, efter han var død.

  Der er mere under linket:

  http://jyllands-posten.dk/kultur/historie/article4850419.ece