Forræderne iblandt os

[Manden som beskrives i denne artikel fra 29. feb. i år spøger stadig på islamkritiske sider på FB. Hvis du er FB-ven med ham så læs denne artikel og overvej nøje om du vil fortsætte venskabet. Red.]

Indtil for kort tid siden var danske forrædere i vores optik nogen der hjalp muslimerne til at islamisere Danmark. De var rimeligt synlige med blogs og kommentarer på internettet, derfor var det også nemt at identificere dem og holde dem på afstand. Så nemt er det ikke længere da disse modstandere nu er begyndt at samarbejde med folk der har udgivet sig for at være en del af os. Mange er stadig venner med dem på facebook.

Vi vil nu tage disse forrædere af sagen op én efter én.

Vi starter med Allan Fibecker som kontaktede mig kort efter bruddet i Danish Defence League. Allan Fibecker var i en gruppe der tidl. var blevet smidt ud af DDL. Han øjnede nu chancen for at hijacke magten i DDL, men da det ikke lykkedes for ham blev han afsindig. Han fortalte mig nøjagtig den samme historie og endda med samme ordvalg som Shansens historie om DDL men det tager vi op senere.

Jeg fortalte ham at der ikke var noget som helst hold i den historie han fortalte mig om at der skulle være nazier i ledelsen hos DDL, idet SIAD under ingen omstændigheder vil være i stand til at samarbejde med en organisation der har nazi-pak i ledelsen idet SIAD ikke kun bekæmper islam men også alle de totalitære inklusiv nazismen. I SIAD er der mange jøder og nogle tidl. modstandsfolk, derfor siger det sig selv at vi ikke ville kunne pleje omgang med en organisation der har folk der er nazister. Vi har undersøgt sagen nøje og kan konstatere at påstanden er løgn.

Han fortalte mig at han ville gå til medierne med historien. Jeg bad ham om at lade være med at komme med angreb på andre islamkritikere da det kun ville være vand på vores fjenders mølle. Det gik også godt nok indtil han igen startede med at kalde DDL for nazier og at ledelsen i DDL vidste besked om dette. Dette vægopslag blev slået op på SIADs side på facebook og blev selvfølgelig med rette mødt med vrede fra flere DDL folk der var trætte af at høre på denne løgnehistorie da den kun har til formål at defamere DDL og dermed holde folk væk fra DDL. Da debatten bliver overophedet vælger jeg at slette indlægget og opfordrer til ikke at gøre vores side til en kampplads. Det gør så Allan Fibecker så vred at han på sin facebookprofil truer mig:

Allan Fibecker: Anders, jeg har brugt 9 dage med een af landet’s ypperste journalister, og nu afdækker vi Jer. Hvorfor lod du så fejt et af mine private vægopslag sidde påp din væg SIAD…….når du straks slettede det, da jeg ville tage til genmæle. Jeg h…åber, du har fortalt dine venner, hvad og hvem, der venter Jer I Århus på Jeres “Store dag”. Har du fortalt dine tropper, at I er i eklatant mindretal, og din blotte tilstedeværelse risikerer at munde ud i andet og mere alvorlige ting end de par dummeflade, de småautonome tildelte dig sidst. Og så tuder, slagtermesteren. Næ, start du bilen, prop den med dine venner og rund så mit hood – så taler vi JDL !!!See More
See Translation

Dette indlæg fra Allan Fibecker siger alt om ham som person og hans ståsted. Typisk venstreorienteret retorik – kalder alt og alle nazier og er selv den første til at ty til trusler om rå vold.
Det vrede indlæg kom fordi jeg sammen med Steve Simmons (EDL) bad ham om at komme med beviser for hans påstande. Én ting er at slynge nazi-kortet ud, en anden ting er at bevise det. Det kunne han ikke men blev ved med at fremture at nu kom historien snart i avisen og vi ville kunne læse det dér for han havde med et link til Modkraft bevist at sagen forholdt sig sådan. Jeg har ikke mødt nogen i det islamkritiske miljø der nogen sinde har brugt Modkraft som sandhedsvidne. Modkraft bruger Redox som kilde til mange af sine historier om islamkritikere. Redox-medlemmer er for øjeblikket sigtet efter terrorparagraffen for mordforsøg, vold, brandanstiftelse på politiets datacentral og hackning.

Kort tid efter slår han et link op fra p77 – Shansens såkaldte netavis. Historien deri er fuldstændig sammenfaldende med den historie Allan Fibecker havde fortalt mig tidligere. Så enslydende at den kun kan være leveret af Allan selv. Se screenshot.

Han skriver under linket:

“DE kommer om lidt fra Politiken og Kristeligt Dagblad. Hvis det var løgn og billederne manipuleret, så er den lige til et sagsanlæg. Så kom over den, drenge ;o)”

Så Shansen var åbenbart den journalist han havde betroet sig til, for ingen af de aviser han nævner har bragt noget om sagen.

Her havde Allan Fibecker åbenbart glemt at fortælle damen der normalt pryder sit profilbillede med et stort liste Ø, at han har plejet omgang med antiislamiske kredse. Spørgsmålet er hvor dybfølt hans engagement i islamkritik er ,når hans veninde på facebook ikke engang vidste det?

Som om han ikke havde været forræderisk nok ved at sprede sine løgnehistorier til p77 så går han endnu et skridt på forræderens trange fortorv. Han går ind på SIADs svorne fjender der tæller alt fra autonome, redox-folk, Zølck og p77-folk + alle de løse SIAD-hadere: facebooksiden “Fornægt SIAD og deres ideer” Her optræder Allan Fibecker både som sig selv og på hans profil nr. 2 Allan Fritz. Vi har dokumentation på at Allan Fritz også er Allan Fibecker. Her siger først Allan Fritz :

“Gamle nyheder, desværre. Vi skal fremad for at få lagt dette monster med sølle 2k medlemmer. Kontakt mig, og I får ALT, jeg har samlet om øfferen Anders G xD”

Dette siger han under Shansens artikel som han selv har leveret.
Nedenunder kommer han så som sin normale profil og siger:

“Dem, der skal overbevises om disse facts, skal have dokumentation fra alt andet end Modkraft og p77, som de er hjernevasket til at tro det værste om. Find links, der via “pæne aviser” som JP, Kristeligt Dagblad, Information og Politiken. Da… vil det gøre nytte. Her, formoder jeg, alle er enige i forvejen. Jeg kører min egen og trælse kamp for at demaskere Anders Gravers, Philip Trauelsen og ikke mindst Kasper Mortensen. Smid gerne en privat besked !!!”

Foruden forræderens håndværk lægger Allan Fibecker heller ikke skjul på at han har tjent millioner på narkohandel. Forstår ikke at politiet ikke tager dette som en ren tilståelsessag at manden rent ud på sin profil siger at han har tjent millioner på narkohandel og at statsapparatet har opgivet at få fat i dem. Midtjyllands Avis skriver også om narkohandleren her:
http://mja.dk/artikel.php?node_id=49702&click_origin=related_frontpage_double_column
Avisen skriver bl.a:
“Den 56-årige mand er flere gange tidlige blevet dømt for besiddelse og salg af euforiserende stoffer. Senest den 29. maj da han blev idømt 10 måneders fængsel.”

Vi har altså med en simpel vanekriminel at gøre.

Til sidst vil jeg lade Allan Fibecker alias Allan Fritz komme med den sidste bemærkning som han leverede på facebook-siden “Fornægt SIAD og deres ideer”:

Her har vi så en ren tilståelsessag fra Allan Fibecker, han siger med sit alias:

“Tag Jer ikke af mit profilbillede – jeg skal kunne færdes på disse sites for at få chancen til at nedlægge dem. Det er min hensigt, og jeg snyder Jer ikke.”

SIAD-konklusion: Siden Anders Gravers har sagt ja til at tale til Counterjihad- demonstrationen d. 31. marts arrangeret af DDL, har angrebene på SIAD regnet ned. Man må regne med, at disse angreb kan være orkestreret af statsinstitutioner som PET. Nogle af angrebene er helt klart fra den ekstreme venstrefløj og her har Allan Fibecker placeret sig selv, ved at sprede løgnehistorier til venstreekstreme grupper trods han har udgivet sig for at være islamkritiker.

Citat fra det sorte lexicon:
“En nation kan overleve sine tåber, ja, selv de ambitiøse.. Men den kan ikke overleve forrædere indefra. En fjende foran portene er mindre formidabel, for han er kendt og frembærer sine faner åbenlyst mod byen. Men forræderen går frit rundt bag voldene, blandt dem bagved byens porte. Hans listige hvisken rasler gennem gaderne som visne blade og høres i selve regeringens kontorer.
For forræderen ses ikke som forræder. Han taler sproget med den dialekt (accent), hans ofre kender, han bærer deres klædedragt og ansigt og han henvender sig til det laveste, som findes i hjerterne hos alle mennesker. Han får nationens sjæl til at forrådnes; han arbejder hemmeligt og ubemærket om natten for at underminere byens grundpiller, han smitter det besluttende folkelegeme så det ikke længere kan yde modstand. En morder bør man ikke frygte nær så meget.”

Anders Gravers

15 comments

 1. Charles Nielsen

  Socialdemokratiets 10 Bud
  —————
  1. Det første bud er ganske let.
  De som er flest har altid ret.

  2. Tænk altid på hvad folk vil sige,
  og tag altid den stærkes parti.

  3. Tviler du, så hold dig tavs,
  til du ser hvem der får applaus.

  4. Tænk nøje over hvad du bør mene,
  det kan blive dyrt at stå alene.

  5. Stil aldrig altfor høje krav,
  men sig hvad du har fordel af.

  6. Sig altid det hvad andre gerne vil hører.
  Gå stille gennem alle dører.
  (For sandheden bringer altid sorg og nød,
  mens den daglige løgn giver daglig brød.)

  7. Gå aldrig opprejst, snig dig frem,
  og gør dig velkommen i alle hjem.

  8. Husk: Ingen mand kan roses nok,
  sådan bygger man en venneflok.

  9. Af sladder husker du hvert et ord,
  til brug i næste chefs kontor.
  (Skoring af billige point)

  10. Hvis sidste bud bliver respekteret,
  da er din fremtid garantert.
  —————
  Ja så er man Ægte Socialdemokrat. !!

 2. Harald

  så ser vi igen det som muslimerne/islamisterne er bedst til nemlig at ødelægge, personligt så mener jeg ikke at der skal gives en rød øre til hjælp i disse lande før de har skrevet koranen om.
  personligt mener jeg at alle dem som står og ødelægger gravende de skal stilles for en domstol som skal dømme dem, de er det laveste af det laveste og sådanne mennesker skal ingen nåde have.

 3. André Eiby

  Brækker mig over Allan F.´s underminering af alt han kommer i nærheden af. Vi var mange der bakkede op om ham indtil han en dag pludselig valgte at gå sammen med de folk som brugte al deres tid på at sprede løgne og fordrejer alt hvad der bliver sagt og skrevet. Kan se han stadig er rundtomkring, men hvor er det dog ubehageligt at have folk omkrinf sig som man ikke aner hvad vil sige om én selv når man ikke selv er tilstede. Han tog røven på os og sig selv én gang, det kommer ikke til at ske én gang til. Det letteste ville være at blokére og slette manden én gang for alle, omvendt skal man jo vide hvad man skal forsvare sig imod når folk som Shansen og Fibecker nu er gået sammen, ikke fordi vi føler os truet, men fordi vi har fået nok af forræddere…….Vi Ses i Århus d. 31-3-2012……NFS.

 4. anonym

  Til SIAD:
  “Inbred nazis”. Det var Tommy Robinsons ord, da han blev interviewet af Michael Coren i starten af året, da han fortalte, at de havde fået smidt slige personer der sympatiserede dermed, ud af EDL. Det ligger hos Hodja, så det er nok nemmest lige, at klikke derover og finde det fremfor, at gøre det andetsteds, omend det måske også ligger på EDLs hjemmeside.
  Så find det og bring det øjeblikkeligt.For så kan alle jo se og høre hvad EDLs leder mener om den sag. Og hans holdninger, må jo også formodes, at afspejle medlemmernes holdninger.

 5. Charles Nielsen

  Her er Joseph Göbbels ord om demokratiet. !!!
  Det vil vel altid være en af de bedste vittigheder i Demokratiet:
  At det selv gav sine dødsfjender de midler, der fik det til at gå
  til grunde.
  ———————————————————————————————–
  De ord er vidst ikke meget forkerte.

 6. Harald

  jeg syntes det er godt at der bliver gjordt opmærksom på dette her, for det giver folk mulighed for at slette disse personer eller også sender det et signal til dem der tror at de er hemmelige ikke er det, og der er en konsekvens ved det de laver.
  det som jeg ser er begyndt at brede sig er at folk ikke må ytre sin holdning hvis de ikke er i det rigtige selvskab, og det er forkert.
  folk skal have lov at gøre/ytre sig, men så skal man ikke udgive sig for at være noget man ikke er.
  jeg respektere en politisk modstander hvis han står ved det han siger og er, men jeg kan ikke fordrage en person som ytre en mening som personen i virkligheden ikke har, for bare at skade andre, det er dem som skal have tur, derfor mener jeg at denne artikkel er rigtig godt for her har vi en person som har udgivet sig selv for at være en del af noget han ikke har for bag efter at prøve at jorde den gruppe fordi han ikke har kunne overtage magten.
  og som vi kan læse i artiklen så kommer han med flere trusler, fordi man ikke vil gøre hvad han siger, så alt i alt så er det en rigtig god artikel lad os få nogle flere af dem.

 7. Christoffer Drachmann

  Hvorfor ævler i rundt med voldsomme udtryk som “forrædere”, – vi lever i et frit land, og det er vel tilladt at være uenige selv med sådan nogle som jer. Når I knyttes sammen med nazisme, er det nok, fordi jeres retorik minder om den retorik, som bl.a. Joseph Goebbels brugte. Religionskritik er da en god ting, men religionskritik retter sig netop imod religioner ikke nødvendigvis de mennesker, der bekender sig til religioner og heller ikke de ensidigt negative ting ved religioner. Det virker lidt som om, at I har fået en bestemt religion på hjernen, – at I står sammen om at være imod noget, – men at I stort set intet har, som I er fælles om og at I ingen mål har for f.eks, samfundsudviklingen, Man ved, hvad I ikke vil, men man ved intet om, hvad I egentlig vil. Jeres organisation ville give ligeså megen mening, hvis den hed “Stop Robottiseringen Af Ældreplejen”, og så ville man endda vide, at I i det mindste gik ind for flere SOSU-assistenter.

  • P.H. Bering

   Ordet forræder er faktisk dækkende, hvis sproget skal have mening.
   Men det er da rigtigt at SIAD ikke har andre programpunkter end det, navnet siger.
   Vi bedriver ikke politik iøvrigt.
   Vi har medlemmer med mange forskellige politiske holdninger, lige fra den rabiat socialistiske/marxistiske Enhedslisten til undertegnede, som (i alt fald mestendels), hælder til den rene liberalisme, som denne (for en stor del) udtrykkes i Liberal Alliance.
   Vi har kun ét til fælles: At vi mener at andre politiske spørgsmål er ligegyldige, så længe Danmark er ved at blive overvældet af muslimsk masseindvandring.
   Det problem må klares først, så kan vi skændes om ældreplejen og alt det andet bagefter.
   Lykkes det ikke, bliver der intet bagefter!

 8. Kirsten Madsen

  Citatet fra det sorte lexikon siger alt om de usle forrædere, mentalt krøblinge.
  De har placeret sig selv som samfundets simpleste bundfald.

  • P.H. Bering

   Citatet stammer oprindelig fra Cicero. Han vidste hvad han talte om.
   Ja, mentale krøblinge er de!
   Bedst at undgå dem, men de sniger sig ind overalt.
   Magt er deres narkotikum.

 9. Charles Nielsen

  Vi finder ud af hvem kolaboratørerne er: Og de vil blive husket. Vi vil altid hilse pænt på dem, når vi møder dem. Man er jo dansker af sind og høflig. !!

 10. Charles Nielsen

  Det er lige derfor jeg ikke vil have noget med Facebook at gøre. Man tror det er venner man skriver med, og så bliver man snigløbet af forrædere eller landsforrædere. Man skal altid skrive sig bøg øret: ALLE KJÆLTRINGER ER FLINKE OG RARE.
  Jeg kan garantere; Jeg ved hvor jeg står og jeg støtter dem der modarbejder Koran, Islam og Muslimer. For det er altsammen meget beskidt.

  Det er alt sammen som det kan være enkelt: Forbyd Islam Og Koranen. Det kan ske efter grundloven. §67 Kender vi alle.

  Hvis vi Danskere tager grundloven i hånd og handler der efter, Bliver der ryddet op. Og vi er stadig på lovlig grund. Også ifl den kongelige forholdsordre: Link: http://www.hjv.dk/HHV/TRNM/HD%20%C3%98STJYLLAND/Distrikt%20HDEJY/Lovgrundlag/Sider/Den%20kongelige%20forholdsordre.aspx

  Desuden Slipper vi for problemerne: Koran, Islam og muslimerne.!!

  Jeg ved at Regeringen, Myndighederne og politiet modarbejder os, selv om vi alle danskere kører efter grundloven. Men kue os kan slet ikke lade sig gøre, det vil aldrig lykkes for Dem.