Racismekortet igen igen

En muslimsk forælder blev så rasende over at en kvindelig skoleleder i Odense til nogle muslimske elever havde udtalt: “Jeg er så skide træt af jer muslimer, som ødelægger undervisningen” at han har meldt det til politiet som racisme.

Spild af politiets og retsvæsnets tid da der ikke er noget forkert i at kalde muslimerne for muslimer, idet de selv ønsker det. De bryder sig derimod ikke om det danske ord som betegner følgerne af pædofil-profeten muhammed, nemlig ordet muhammedaner. At være skide træt af nogen er heller ikke racistisk.

Nu står skolelederen til skideballe hos skolechefen Poul Anthoniussen i Odense kommune. Han har indkaldt skolelederen til en tjenstlig samtale og betegner udtalelsen som helt uacceptabel.

SIAD opfordrer alle medlemmer og støtter til at skrive en mail til skolechefen, hvor man kunne give ham besked på at han skal arbejde i danskernes interesse og støtte op omkring sin skoleleder, som blot har sat fingeren på det kæmpe problem som skoler med mange muslimske elever kæmper med, istedet for at skælde hende ud. Vinden er ved at vende og vi vil huske hr. Anthoniussens feje opførsel.

Skriv til ham på mail: pola@odense.dk

2 comments

  1. Pingback: Mails til Poul Anthoniussen | Stop islamiseringen af Danmark
  2. hende

    -Hun skulle have en medalje for at sige denne sandhed! 🙂 (og)sandheden er jo som altid, ilde hørt….!
    Sagen er helt ude af proportioner……!?