Nu har nyfascisten Carsten Halvorsen genanmeldt skolelederen for racisme

Ytringsfriheden skal knægtes med racismeparagraffen mener Mussolini-Carsten-Halvorsen

Først var det en islamist der anmeldte en skoleleder for racisme for at have udtalt: “Jeg er så skide træt af jer muslimer, som ødelægger undervisningen”. Muslimforælderen trak så anmeldelsen tilbage, da han så danskernes reaktion på dette. Derefter følte nyfascisterne, at nu var det deres tur til at knægte en skoleleders ytringsfrihed. Ganske som under 2. verdenskrig: hvis tyskerne ikke gjorde noget ved en person der udtrykte sig negativt om nazismen, trådte de nævenyttige landsforrædere til og forfulgte danskeren, som blot havde brugt sin ytringsfrihed.

Som før så nu: Nyfascisten som genanmelder skolelederen er en af Shansens håndlangere. For ikke-indviede er Shansen lig Margrethe Monika S. Hansen, tidl. radikal, indtil hun blev smidt ud af partiet for sine forbindelser til det autonome miljø. Shansen driver netavisen p77, et hånende navn da den absolut ikke går ind for ytringsfriheden, tværtimod, den stempler alt og alle som racister hvis man stiller sig kritisk overfor muslimer og deres doktrinære religion.

Her har Shansen-tilhængeren Carsten Halvorsen nu følt, at det er hans tur til at prøve at knægte ytringsfriheden. Det har han prøvet på et par gange ved at anmelde DF politikere Alex Ahrendtsen og Søren Espersen for racisme. Han udtaler sig også om sin årsag til anmeldelsen: – Hvis man ikke bremser hadsk propaganda, bliver det ødelæggende for integrationen i Danmark.
Dermed mener Mussolini-Halvorsen at man skal knægte ytringsfriheden og forbyde folk at tale, på trods af at der er en grundlovsparagraf (som også er navnet på hans yndlingsnetavis) der siger:

§ 77
Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres.

Men igen det viser med al tydelighed, at Mussolini-Halvorsen og hans lige ganske som fascisterne går ind for ytringsfrihed, men kun deres egen. Alle udtalelser der strider imod deres ideologi skal forbydes. Men sådan er det jo med alle de totalitære ideologier, såsom islam, fascismen, nazismen og kommunismen.

Til den anmeldeglade Mussolini-Halvorsen skal han være mere end velkommen til at anmelde mig, for jeg siger noget der er meget værre end skolelederen, Alex Ahrendtsen og Søren Espersen tilsammen, hvilket man kan læse i min nye religion Slam. Her et uddrag som nok skal få det til at krible i hænderne på nyfascist-miljøet i og omkring netavisen p77:
Uddrag fra den hellige bog Varanen:
22.19-22 …Til dem, der er muslimer, vil der blive skåret klæder af ild. Kogende skoldhedt vand skal gydes over deres hoveder, så deres indvolde og hud smelter. Krumstave af jern (jernkøller) venter dem.

Til vores læsere opfordrer vi til at støtte op om skolelederen: Fortæl Mussolini-Halvorsen hvad du mener om hans indstilling til ytringsfriheden, send ham en mail på: carsten@assensraadhus.dk

Anders Gravers

7 comments

 1. Carsten Nielsen

  “peter jensen” Det gør ikke en skid fra eller til at man hat styr på racismeparagraffen. Fanden i helvede med §266B, Bare man overholder Danmak riges grundlov. Gør man dette, står man over både regering og folketing + ordensmagten. For disse har kastet grundloven i grams til det forslår. Derfor kan de ikke respekteres. !!

 2. peter jensen

  P77 er den del af det islamiske miljø, det er sådan jeg forstår deres net avis og den måde de forsvare islamisterne på.
  Jeg mener at P77 er racisterne da de betragter muslimer som en anden race, nu har jeg ikke helt styr på racisme § og hvad den indenholder men det som jeg forstår ved race er jo at man vil ændre et andet menneskes DNA så det bliver til noget andet, og efter som vi lever i 2012 så burde folk jo vide at der er kun en race, så selv om folkene på P77 er temmelig meget ude på et side spor burde de jo vide at det er forkert at stille mennesker op i racer.
  den sag med skole lederen den er jo lige til hvis de nu har haft mange problemer med den islamiske politik på skolen så har han vel lov at sige det højt, det er jo hans ret, han har vel ikke en regl i hans kontrakt som leder at han ikke må sige at der er problemer med politikken islam på skolen.

 3. Carsten Nielsen

  Ham Carsten Halversen: Er det ikke manden med kniven.
  Jeg har hørt, at manden har en dom, ang. brug af kniven.

 4. Carsten Nielsen

  Nej Peter Det har intet med racer at gøre. Det har med en beskidt og pædofilistisk ideologi at gøre, og dem der dyrker denne ideologi, nemlig muslimerne.
  Jeg håber det er svar nok, ellers må du henvende dig igen.
  Ventetiden er uliderlig lang. !!

 5. Peter

  Nu kan det godt være at jeg ikke er helt med, men at være muslim har da ikke noget med race at gøre?