Racisme, igen brugt i forkert sammenhæng

Sandheden er ilde hørt og det er kendt i hele Danmark, at hvor der er mange muslimske drengebørn, er der næsten aldrig ro i klassen, fordi de ingen respekt har (for kvinder!) – det viser sig jo også i den sidste ende, at netop fordi de har mere travlt med at lave ballade i timerne, lærer de ikke at læse og skrive. Men det går også ud over de andre elever, der gerne vil lære!

At din skoleleder har sagt, hun er træt af muslimer i klassen er ikke racistisk – det er en sandhed, der trænger til at blive udbredt! – muslimer er ikke en special race, – de er medlemmer af en totalitær kult (med mange forskellige racer), der kalder sig en religion, men er politiske doktriner –

Nu må det være slut med at vade rundt på æggeskaller, fordi man er bange for at fornærme nogen. De viser ingen respekt, for de har lært, at kvinder ikke fortjener respekt(Og de fleste lærere er jo efterhånden kvinder), – det er en del af opdragelsen – så det er forældrene, man skal tage fat i – de er roden til uvæsenet!

Det ville være på sin plads at støtte op om den skoleleder, der endelig har fået nok, og siger sandheden – men det er jo i Dagens Danmark blevet kriminelt at sige sandheden, specielt når det gælder muslimer – de bliver fornærmede over ingenting, det er en del af den Arabiske kultur – og det virker, men er ikke desto mindre “den lille daglige terror” som vi ikke skal finde os i, og som fornærmer os, der ikke er muslimer – tæller det aldrig den vej rundt????

Hvad med at tage de unge muslimer, der laver balladen, ud af klassen – det kunne jo være at resten ville lære noget, når ballademagerne er væk – jeg er i fuld sympati med læreren, der endelig har fået nok –

Det er synd for de andre elever i klassen, der vil lære, at de skal finde sig i ikke at få den optimale undervisning, fordi sådan nogle muslimske rødder så åbenbart er mere interesserede i ballade end at lære noget!

Hvorfor skulle de også det – hvis de ikke kan sproget, ikke skrive eller regne, så kan de ikke få job, men kan bare lade sig forsørge af staten, læse en eneste bog, Koranen – mere behøver de ikke at lære, mener kulten og dens Imamer!

Hvor længe skal Danskere, også udenfor skolerne, finde sig i denne fremturen, uden at reagere –

Når man spørger en muslim om han/hun er muslim eller dansk, vil de fleste svare muslim først og fremmest – altså er det ikke racisme at kalde dem for det, de selv kalder sig!

Slå lige ordet racisme op i en ordbog – Islam er ingen race, altså kan det ikke være racisme, der her er tale om!

Hold op med “at kysse røv” på muslimerne – det kommer der ikke noget godt ud af – det er på tide at tage bladet fra munden, og kalde en spade for en spade!

Lad bare muslimerne trække læreren i retten – de vil tabe – men som ansvarlig for skolen er det på tide at bakke lærerne op, som har disse problemer i deres klasser –

“Hvis du bliver fornærmet, så må du altså bare se at blive god igen” hørte jeg meget som barn – det ville diverse muslimer have godt af at lære!

Mette