5-års dag for mordforsøg på SIAD medlemmer

Ældre dame på 74 køres væk af ambulancefolk efter at hun brutalt var blevet slået med et jernrør i hovedet og de autonome efterfølgende stod og ventede på om hun bevægede sig inden de forsvandt.

I dag er det 5 år siden at SIAD medlemmer blev stukket med kniv og slået med jernstænger.
De pågældende SIAD medlemmer blev i år kontaktet af PET og de har skrevet under på en særlig kontrakt med advokatbistand som en PET agent personligt var ude at aflevere. PET-agenten fortalte at sagen fra dengang var opklaret, og at det hang sammen med de venstreekstreme, der nu er tiltalt efter terrorparagraffen. Statsanklageren skulle derefter tage stilling til hvordan vores sag blev taget op i den anden sag. Men indtil videre har vi ikke hørt nærmere.
5 år er der gået – vi har intet glemt og retfærdigheden sker fyldest, uanset hvad.

Læs om overfaldet her:
https://siaddk.wordpress.com/2011/02/19/mordfors%C3%B8get-pa-siad-toppen/

4 comments

 1. Nielsen

  Mon ikke etaten foretrækker at sylte sagen? Hvad nytte er de til, når skadedyrene får lov til at øve så megen vold mod danskere? For slet ikke at tale om deres nyttige dhimmier, de venstreorienterede.

 2. Carsten Nielsen

  Hizb ut-Tahrir Vil have Krig Link: http://www.d-intl.com/da/articles/denmark/2012-10-18/den-fredelige-vej-til-vestens-undergang

  Fakta/Hizb ut-Tahrir

  Hizb ut-Tahrir, “Frihedspartiet”, blev grundlagt i 1953 i Jerusalem og findes i dag i godt 40 lande verden over, bl.a. Sverige, Danmark og Storbritannien. Selv om partiet er forbudt i de fleste muslimske lande, anslås det at medlemstallet overstiger en million.

  Partiets udtalte mål er at skabe en global islamisk stat, kalifatet, underlagt sharialove. Udadtil siger man, at det skal ske med fredelige midler, men mange af dets ledende medlemmer er endt i stormvejr efter at have brugt hård retorik mod først og fremmest Israel og USA. Den øverste leder, Ata Abu-Rishta, sagde i 2006, at jøderne i Israel, hinduerne i Kashmir og russerne i Tjetjenien skal “tilintetgøres”.

 3. "hjernen"

  Vi skal bruge navne………..navne paa de autonome. Vi skal ogsaa have navne paa de politifolk der var involveret.

 4. Carsten Nielsen

  Til Folketingsvalget.
  En plakat, der viser de mange kvinder, der er blevet voldtaget af muslimer inden for de sidste 10 år her i landet. Nedenunder skal der så stå: Skal det være din mor/datter eller dit barn næste gang? Hvis ikke, så stem dansk!