Ytringsfriheden er aflyst – undtagen for muslimerne

Problemet i Vesten er, at så snart der er bare én muslimsk elev på en skole, så er det ikke længere en normal, dansk folkeskole. I samme øjeblik denne elev er indskrevet, gælder et nyt sæt regler for elever, lærere, inspektører og skoleforvaltninger.

Fra nu af kan intet siges eller gøres, der kan krænke Muhammed, hvad enten det er profeten himself eller en af de millioner, der må bære rundt på terroristens navn. Magten er taget fra forvaltning og inspektør, og lærerne risikerer en fyreseddel i hver eneste undervisningstime.

Ytringsfriheden er totalt aflyst i en sådan skole, ja, i hele samfundet, hvis vi skal tage det hele med. Nidkære, radikale godmennesker sidder og vogter og lurer på enhver anledning til at påkalde sig racismeparagraffen. De lader ikke til at vide, at deres egne liv er lige så truet som almindelige danskeres, når muslimerne overtager Christiansborg.
Den eneste religions udøvere i verden, der endnu har lov at sige præcis, hvad de vil, er muslimerne. De kan gå rundt ustraffet med skilte, hvor de forlanger vore hoveder på et fad – eller bare på asfalten, hvis de halsskærer os midt på gaden.

Ingen politikere i Vestens regeringer tør støde dem på mindste måde, men heldigvis er der i de allerfleste lande nu oppositionspartier, der har folk med mod og mandshjerte til at protestere mod Europas endelige ulykke.

Enhver, der forsvarer muslimerne i deres fremturen, er at sammenligne med værnemagere, og som efter den forrige krig vil de blive stillet til regnskab for deres handlinger, når den nuværende krig er overstået.

Fhv. overlærer

One comment

  1. Axel V. Duch

    Det er utroligt at saa mange Danskere stoetter islam. Jeg mener Danskere, ikke de tilloebende ‘berigerer,’ der har tiltusket sig et Dank pas. Hvordan kan de vaere saa blinde, doeve og naive at de ikke kan se hvad, der foregaar og hvad det vil foere til ! De vaerste racister er muslimer. Hvornaar er de ikke fornaermede eller stoedte ? Jo foer de bliver sendt ud af landet jo bedre.