Niels Egelund vil lave konflikten uløselig

Professor og leder på Danmarks Pædagogiske Universitetsskole under Aarhus Universitet, Niels Egelund, mener at problemet med indvandrerbørnene (læs: muslimer) i skolerne bør løses ved at sprede dem ud til andre skoler over hele landet. Det er ghettoiseringen der er problemet mener han.

SIAD mener at det er et dybt rystende at man kan tro på at en spredning vil løse problemerne. Men det skal man åbenbart være andet end professor for at kunne se. Det eneste der vil ske med en spredning er blot at dæmpe problemerne en smule for nu og ellers at flytte den store konfrontation med problemet et stykke ud i fremtiden. Og så vil det for alvor være for sent at gøre noget ved det, når først den islamiske adfærd har spredt sig til alle skoler i Danmark.

Niels Egelund mener at den manglende respekt for kvinder som ligger dybt rodfæstet i deres kultur tager tid at ændre. Hos danskerne tog det 40-50 år og det kan vi ikke forvente vil gå ligeså hurtigt hos folk fra en helt anden kultur, siger han. Okay, hvor lang tid har vi råd til – økonomisk og menneskeligt – at vente på at muslimerne vil ændre adfærd?? Skal vores stakkels lærere stå model til denne opførsel de næste 60-100 år?

Det er tydeligt at denne professor aldrig har prøvet at have hænderne i det daglige arbejde på en skole med muslimske elever. Dette i sig selv burde være nok til at man ikke bør lytte til et sådan forslag. Noget andet er at han udtaler sig om en kultur og dermed en religion/ideologi han ikke kender til. Hvordan skal man kunne ændre børnenes adfærd når forældrene selv ikke ønsker at blive en del af det danske samfund og hvor de bliver undervist i ikke at have respekt for danske autoriteter og slet ikke kvinder generelt? Dette er ikke noget man blot snakker med dem om. Det står i koranen og koranen ændrer man ikke ved snak.

Send en mail til Niels Egelund og fortæl hvad mener om at han vil gøre problemet uløseligt:
egelund@dpu.dk

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1851783.ece

2 comments

  1. "hjernen"

    Det skraemmende er at Niels Egelund faar penge for at sige saadan noget. Og vaerre er det: ” Han har lov til at stemme”. Islam er ulovlig i Danmark………deri ligger problemet. Fjern Islam fra Danmark og alt vil vaere i sin orden.