Idylliske Schweiz nu også med muslimproblem


Peter, en seksårig dreng som ellers var glad for at gå i skole, fik livet gjort surt pga. en muslimsk klassekammerat, Ali, som af al magt forsøgte at få den lille dreng til at konvertere til Islam. På trods af lærerens indgriben lykkedes det dog ikke at få Ali til at lade Peter være i fred, og Peter begyndte at vise psykosomatiske symptomer.

Mens de to drenge gik i første klasse, kom de godt ud af det med hinanden, og med 14 muslimske børn ud af 19 i Peters klasse var der ingen problemer. Det ændrede sig dog senere, da Ali ansporet af sin far, en muslimsk præst, ville belære Peter om Islam. Så ville de nemlig bedre kunne være venner, mente Ali, hvis iver blev mere og mere påtrængende.

Ali gjorde grin med Kristendommen og spurgte ondskabsfuldt om, hvordan Jesus kunne være Guds søn. Under et klassebesøg i en moske forlangte Ali, at Peter skulle bede til Allah. En dag uddelte Ali en religiøs folder i klassen. Det var et hadefuldt skrift formuleret af en tysk konvertit, Pierre Vogel, som havde fået indrejseforbud til Schweiz.

Da Peter en dag fik mod til at fortælle klassen, at han ikke ønskede at konvertere til Islam, erklærede Ali, at Peter var besat af djævelen. Derefter tog flere muslimske klassekammerater afstand fra Peter. Situationen nåede sit højdepunkt, da to drenge fra klassen holdt Peter fast, mens Ali kastede ping-pong bolde mod ham, mens han skreg: ”Du skal dø!”

Peter fik oftere og oftere hovedpine og ondt i maven og udviklede angst og depression, hvorfor hans mor tog ham ud af skolen.

Han kom nu under lægelig behandling, og ifølge lægen skyldtes hans hovedpine og mavesmerter frygt for de andre børn i klassen. Det pres han havde været underlagt,
havde skadet hans personlige og indlæringsmæssige udvikling i alvorlig grad.

Man har i løbet af de seneste tre år konstateret lignende reaktioner hos skolesbørn pga. konflikter opstået i forbindelse med social-kulturelle forskelle i en skoleklasse.

Det er imidlertid en kendsgerning, at indvandring af folk med blandede kulturer har ført til, at religion i stigende grad bliver diskuteret, hvilket fører til spændinger mellem skolebørn.

Endnu et eksempel beretter om en muslimsk skoleelev som forlangte, at klassekammeraterne – som gik i korte skørter – skulle gå mere tækkeligt klædt.

Kilde fra d. 2. nov. 2012: http://www.tagesanzeiger.ch/zuerich/winterthur/Bekehrungsversuche-auf-dem-Pausenplatz/story/30846497

5 comments

 1. "hjernen"

  Der er kun een vej fremad og det er at slippe af med ALLE de “religioner” der mishandler boern og kvinder. Lige meget hvad navn de bruger. Lad mennesker blive 18 aar inden de skal have lov til at blive hjernevasket. Det meste af det de bliver fortalt er jo ikke sandt. Sandheden goer til tider ondt, men er dog den bedste.
  Og lad vaere med at give dem penge.
  Stoet SIAD ved naeste valg og goer Danmark “ren” igen.

 2. Carsten Nielsen

  Det er meget svært at sætte ord på, de kunne nemt flyde over.
  Derfor vil jeg kun sige: Pesten i Europa.

 3. mette

  Nu er det lykkedes muslimer at få fjernet kors fra væggene rundt omkring på skolerne – så burde det være logisk, om man forbød al snak om religion i skolerne – specielt Islam –
  Tænk at børn i den alder er så hadefulde – det er sgu uhyggeligt, du!

 4. mette

  Denne historie er jo endnu et klart eksempel på muslimske børns indoktrinering i Islam, og hvorfor der er problemer med disse elever i vestlige skoler – og endnu et eksempel på berøringsangst fra skolelærere og -ledere, når det gælder denne fu**ing ideologi –
  Så Jesus var en horeunge, mener muslimer! ???? Det var Mohammed da vist også – han blev opdraget af sin onkel – og hvorfor så det? Hvor var hans far og mor – dem hører vi aldrig om! – så de må snart lære at lade være med at kaste sten, når de befinder sig i glashuse – En dag vil de få så mange glaskår i hovedet, at de er nødt til at forføje sig til Islamiske himmelstrøg – For selvom vi er opdraget til tolerance, så har vores tolerance en grænse – og den går der, hvor vi møder konstant intolerance – det kan kun gå galt, hvis de bliver ved med at tirre os – indtil videre har vi holdt os tilbage, men en dag brister boblen – vær sikker på det!