Demonstration Kokkedal – pressemeddelelse

Den røde cirkel markerer hvor vi har fået lov til at demonstrere af sikkerhedsmæssige grunde. Klik på billedet for stort format.

Politiet har nu endelig givet en betinget tilladelse til demonstration i Kokkedal. Betingelsen er at vi flytter demonstrationen fra Egedalsvænge foran medborgerhuset til parkarealet, Hjortholmgårdsvej ud til Brønsholm Kongevej ved tunnelen til gang/cykelstien under Brønsholm Kongevej. Helt udenfor byen på den anden side af en stor vej og en lille kilometer fra Egedalsvænge hvor problemet er.

SIAD er selvfølgelig meget utilfreds med at blive flyttet, idet det jo ikke er os faren udgår fra jvf. grundlovens § 79:

“Borgerne har ret til uden forudgående tilladelse at samle sig ubevæbnede. Offentlige forsamlinger har politiet ret til at overvære. Forsamlinger under åben himmel kan forbydes, når der af dem kan befrygtes fare for den offentlige fred.”

Grundlovens §79 sikrer os altså retten til at demonstrere så lang tid volden ikke udgår fra os men fra moddemonstranterne. Dem kan politiet forbyde. Men da man skulle skrive denne § ind i politiloven misfortolkede man den- enten fordi man er dum og ikke kan grammatik eller så gjorde man det med vilje – sådan at politiet altid kunne forbyde en demo under åben himmel hvis de havde lyst.
Citat fra §79: “Forsamlinger under åben himmel kan forbydes, når der af DEM kan befrygtes fare for den offentlige fred.”  Lad så de grammatik-kyndige analysere om man kan sige “dem politi”.

Vi ses d. 1. dec. i Kokkedal!

SIAD besvarer spørgsmål omkring foreningen og demonstrationen hver dag fra kl. 09.00 til 20.00 på tlf: 96771784

Mailadressen er siaddk@gmail.com

Foreningens netavis er: siaddk.wordpress.com 

6 comments

 1. einstein

  Det er jo ret tydeligt at politiet overtræder grundloven og så giver begrebet “politi”og loven ikke længere mening da politiet har gjort sig selv til en kriminel bande i følge loven, derfor er vores samfund blevet til et tyranisk diktatur
  forklædt som “demokratisk retsstat”.
  ak ja der var et yndigt land.

 2. Carsten Nielsen

  Ja, Man kunne da ikke forvente andet, for Dhimmi politiet’s side. Sådan nogle Skiderikker.

  Det bliver efterhånden såden, at når man ser en betjent et elle andet sted, så er dagen ødelagt af negative vibrationer.

 3. steen

  helt latterligt. hvor mon de røde har fået lov at demonstrere ??? måske har de fået tildelt den før omtalte golfbane. hilsen steen