SIAD bag stor sejr i juletræsstrid.

Dette træ er ankommet til en lukket gård ved ejendomskontoret i Egedalsvænge og venter på at blive sat op.

Dette træ er ankommet til en lukket gård ved ejendomskontoret i Egedalsvænge og venter på at blive sat op.

PRESSEMEDDELELSE

Det forlyder nu at juletræet kommer op imorgen i Egedalsvænge i Kokkedal. SIAD aflyser derfor demonstrationen imorgen, af hensyn til de folk der kommer langvejs fra bl.a. Bornholm, Skagen og Sønderjylland for vi må stole på hvad aviserne og TV2 nyhederne siger, da vi ikke ønsker nogen til at rejse forgæves. Skulle der imod hvad medierne siger ikke blive et juletræ sætter vi en ny dato for en demonstration.

Vi er overbeviste om at der er blevet lagt stor pres på bestyrelsen idet det halve af Sjællands politistyrker ville have været nødvendigt at indsætte imorgen, for at beskytte demonstrationen for julen. Politiet havde fået informationer fra beboere i området om at muslimerne i området havde inviteret bander fra alle muslimghettoerne fra hele landet til demoen imorgen. Blågårdsbanden som en af de mest fremtrædende og at der var forlydende om at der ville blive brugt våben imorgen fra bandernes side.

Men hvis juletræet imod al forventning ikke kommer op, sætter SIAD øjeblikkeligt en ny dato for demonstration for julen i Kokkedal.

Anders Gravers formand for SIAD og SIOE

6 comments

 1. Ervin Peters

  Nedlæg beboer bestyrelserne, så det kun er afdelings og hovedbestyrelsen der skulle have noget at sige, og lad hovedbetyrelsen donere et beløb til festerne, helst ikke noget til muslimerne, men for at det er demokratisk et lige stort beløb, f.eks 100 kr til hver fest, resten må de selv betale

 2. skræp

  Muligt at julen er reddet i Kokkedal – i denne omgang, men danskheden og demokratiet har tabt. Muhamedanerne har vist at det er dem som sætter dagsordenen – ovenikøbet støttet af en bimlende gal kulturminister.

 3. Carsten Nielsen

  Det mangler sgu da osse bare.
  For mig at se er det en vatpikket bestyrelse.

  Her er den nye sang.

 4. Pingback: Julen er reddet i Kokkedal - DenFri
 5. Pingback: Juletræet i Kokkedal « Hodjanernes Blog