Et wake-up call til de multikulrede tosser i vesten

Muslimer skal forberede sig til kalifatet med våben siger australsk muslim i denne youtubve video fra d. 30. nov. 2012:

6 comments

 1. per

  spørgsmål til SIAD: i denne uge har tv2 nyhederne fokus på islamister i dk, og derfor er der også en masse artikler om dem på feks ekstra bladets hjemmeside, og de er åben for kommentarer. hvorfor sætter i ikke en masse medlemmer til at reklamere for siad under de kommentarer? at dømme efter hvad folk skriver derinde burde i kunne fordoble jeres medlemstal på en uge bare ved at linke til jeres side her i kommentarfeltet under artiklerne. det gælder iøvrigt alle medier og sider med mulighed for at kommentere, der er masser af dem.

 2. P. E Eriksen

  De lærer det jo også fra pursben af. Vestlige politikere kan ikke – vil – magter ikke – at forstå, hvad det drejer sig om. Islam er en politisk og militær fraktion, som udøver terrorisme. Den siddende Danske regering er et ligepå og hårdt udtryk , hvorpå underkastelsen er totallitær. De kan ikke se, hvor det bærer henaf. men fortvivl nu ikke, de ønsker denne krig, de får den også, da vi er mange – rigtigt mange , der ikke vil finde os i mere. Vi har mere end fået nok. Bekæmp lortet, da det bliver et spørgsmål om, det er dem eller os. Politikerne skal bare holde snitterne væk, og når det er overstået, så skal der ikke vaskes hænder , men stå offentligt til ansvar. I Frankrig er det begyndt, at ulme , Tyskland ulmer . Flere vestlige lande ulmer. Krigen kommer.Husk i krig myrder man ikke, man dræber

 3. NielsenNielsen

  Jeg troede det var min linie S.P 🙂
  Hvorfor australiere lader sådan et skadedyr residere, er en gåde af de store. Men så kan man igen spørge hvorfor Danmark lader den slags opholde sig her. Det er måske hos os selv vi skal finde forklaringen (?)

 4. mette

  Det er da utroligt! Hvor mange Imamer, før ham her, har sagt det samme – Hvorfor kan politikerne ikke forstå, at de mener det helt alvorligt “når de er mange nok” – og det er de jo ved at blive visse steder! Der er kun een Islam og den er voldelig – De samler sikkert våben i alle ghettoerne over hele Europa,- vi ved de har mange allerede – og så kan vi bare vente på braget, eller hvad?