NRK dæmoniserer islamkritikere endnu en gang

NRK, Norges Røde Kanal. Magen til farvede indlæg skal man lede længe efter.

SIOE og Anders Gravers og resten af SION er flere gange blevet udsat for angreb af NRK’s journalister som er helt uden hold i virkeligheden. Først beskyldte de Pamela Geller og Robert Spencer og resten af SION for at være ligesom al-Qaida. Man lod en såkaldt ekspert udtale sig, men vi fik ikke lov til at besvare denne stupide anklage.

Nu i anledningen af SIOE’s og NDL’s demonstration idag er beskyldningerne igen begyndt at fyge fra den nationale multikulrede propaganda-kanal. Her kalder man os en gruppe der opfordrer til had. Hvordan i al verden får de den til at hænge sammen? SIAD, SIOE, SION, NDL og EDL er jo netop grupper der bekæmper en had-ideologi som deler mennesker op i rene og urene, troende og ikke-troende, kønslemlæster og amputerer kropsdele for simpelt tyveri, stener kvinder hvis de er beskyldt for utroskab og ikke kan finde fire vidner der kan bedyre deres uskyld, hænger bøsser og lesbiske fra høje kraner. Hvem i al verden er det der spreder et had-budskab? Det er koranen og dens lydige slaver.
SIOE og SIAD har aldrig optrådt voldeligt, vi har altid fulgt loven til punkt og prikke.
Anders Gravers forlangte at kunne modsige det der blev sagt om al-Qaida i det første program for at deltage i det seneste interview, men det er ikke at finde nogen steder.
Man lader også tossen Lena Andreassen, tidl. leder af NDL , komme til orde:

“Andreassen liker dårlig at NDL og SIOE Norge knytter stadig sterkere bånd. Lørdag arrangerer de to organisasjonene en demonstrasjon mot den påståtte islamiseringen av Norge i Gamlebyen i Oslo.
– Jeg ser på det som egentlig ganske skremmende, i og med at Stopp Islamiseringen av Europa er veldig innvandringsfiendtlige, og har en veldig rasistisk holdning til muslimer, blant annet.”

Til det kan vi kun sige at vi ved at Lena Andreassen har været politispion og har haft tætte bånd til SOS-rascisme, så det er helt latterligt at hun kan få lov til at udtale sig og bliver taget som ekspert af NRK.

Her er artiklen hvor de lægger os for had og kører på det ubevidste for at få folk til at sammenligne os med Breivik: http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.10625633

Her er så den første sviner fra NRK: http://tv.nrk.no/serie/brennpunkt/mdup11001312/23-10-2012#t=20m6s

Det gamle russiske Pravda ville være dybt misundelige over denne fantastiske stats-propaganda. Ikke engang Danske DR’s journalister når NRK til sokkeholderne i manipulationer, faktuelle fejl, forudindtagethed, udokumenterede påstande, subjektivisme og direkte løgnagtig propaganda.

Den elendige farvede artikel er lavet af Siv Sandvik. Hun lovede samtidig at bringe Anders’ svar på al-Qaida beskyldningerne. Det løfte holdt hun ikke. Skriv din uforbeholdne mening til hende på denne mail: siv.sandvik@nrk.no