Danmark samarbejder med dem der vil afskaffe Danmark

Her ser vi så Villy søvndals samarbejdspartnere i Syrien. Altså dem den danske regering støtter mod det siddende Ba’ath parti.

Tillykke Villy, du har sørget for at Danmark støtter dem der vil Danmarks undergang. Plejer normalt altid at tale pænt og have et sobert sprog, men helt ærligt Villy Søvndal, du er en idiot – i ordets oprindelige betydning!

Anders Gravers

2 comments

  1. Michael Unna

    Willy aner ikke en pind om noget, men kan sige et eller andet som vinden blæser i medierne og den -politisk korrekte ånd- uden at ane en dyt om hvad han har med at gøre. Muhammedanismen er en (fordummende) diktatorreligion, om det så er Shiamuslimer -alivitterne -den nuværende syriske præcident som repressentere denne gren via denne sect, og som derfor har tætte kontakter til både Hizbollah og Iran, eller oprørrende som er sunnimuslimer (sædvanemuslimer) med wahhabiterne Saudi Arabien som sponsor. Om man så politisk mediekorrekt kalder det forår eller sommer eller -fido-, så er det flintrende ligegyldigt, hvem der vinder ved det regimeskifte. Friheden og Vesten er til grin uanset udfaldet. Det er læren fra Egypten, Libyen, Pakistans opståen (på resterne af det britiske imperie, da Indien blev fri fra britterne-se Ghandifilmen- og bliv klogere). Eller da Iran blev “Befriet” fra den islamundertrykkende Shah. Medierne og Vesten er til grin for nogle totalitærer oprøreres sag.

  2. peter jensen

    Jeg tror ikke at Villy er klar over hvem han giver sin støtte til, og er han klar over det, så er villy en direkte trussel mod rigets tilstand sådan ser jeg det personligt.