Leder: Uvidende “forskere”

Forleden så vi på TV hvordan muslimer i stort tal samledes til fællesbøn på offentlig gade, medens en imam opfordrede dem til at myrde løs blandt os vantro.
“Islamforsker” Kate Østergaard er fuld af forundring over TV2 seneste afsløringer af ondartet muslimsk radikalisme på dansk jord: ”Jeg har ikke tidligere set dem udtrykke sådan trusler direkte eller opfordringer til vold eller til drab, og for mig virker det som noget meget nyt”, udtaler hun til TV2.

Muslimers optøjer, ildspåsættelser, massevoldtægter, gidselagninger og drab “forklarer” “forskere” naturligvis på baggrund af det, de har lært lært på universitetet.
Og på universitetet har de læst, studeret og slidt med at forstå en masse marxistisk-sociologisk sludder og vrøvl. De er totalt blinde for religionens betydning.
I stedet ævles der op af vægge og ned ad stolper om “racisme” og “angsten for det anderledes”, om at vi opdeler verden i “dem og os”.

Enhver, der kan læse indenad, kan læse og forstå så meget af koranen at forklaringen ligger ligefor.
Muslimerne har en helt anden dagsorden end vi. Deres mål er det evige liv i Paradis. Som deres imamer siger: “De vantro elsker livet, vi elsker døden.” Og ophold i paradis (fremfor i det frygtelige helvede) opnås først og fremmest gennem gode gerninger – dvs. gennem bekæmpelse af vantro.
Det ligger meget dybt i dem og i al deres adfærd.

Men når vi ikke gider forstå dette, men i stedet tillader naive “forskere” skrive bøger om noget, de ikke har en pind forstand på, og – hvad værre er: tager disse “forskere” alvorligt af vore politiske beslutningstagere – så skal det gå helt forfærdeligt galt.

Vi ville helst have sluttet med at ønske vore læsere et godt nytår. Men det ville være en blodig ironi.

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

HAN

4 comments

 1. Anna Larsen

  Hvordan kan man være religionsforsker og ikke kende til den uhyggelige religion/ideologi islam?
  Ikke vide, hvad der står i muslimernes hellige bog Koranen?

  Vi har med udtalelserne fra religionsforsker Kate Østergaard set, at vore universitetspenge til hende er givet yderst dårligt ud.

  Der står jo højt og tydeligt i Koranen, at alle vantro skal forfølges, hvor end de måtte befinde sig.
  Og hvis de vantro ikke vil underkaste sig muslimernes gud, Allah, da skal de dræbes.

  Kate Østergaard har skrevet lærebøger om islam. Hun burde om nogen kende til indholdet i Koranen!
  Hun burde om nogen vide, hvilken indflydelse en religion har på religionens medlemmer.

  Hvordan kan det i det hele taget undre nogen, som har blot et lille kendskab til islam, at en troende vil efterstræbe at opfylde sin religions forskrifter?

  Det er på høje tid, at der ses på de religionsbøger, vore unge undervises efter.
  Sandheden om religionerne skal frem – og ikke skjules!
  Vi må have forstandige folk til at skrive disse vigtige bøger.

  Kate Østergaard burde sandelig betale ALLE universitetspengene tilbage – med renters rente!

  Hendes uvidenhed skriger til himlen!

 2. mette

  En god ting er der dog kommet ud af dette – katten er kommet ud af sækken – og endelig høre vi røster fra den normalt tavse, store “moderate” gruppe i protest – spørgsmålet er så bare, om de vil stå ved deres protester, når de får at vide, at så er de ikke “rigtige muslimer” –
  Men hvor mange gange skal vi høre hadefulde ord, direkte fra Koranen, fra diverse Imamer rundt omkring, og stadig tro, at “de mener det nok ikke alvorligt!” – Jo, det gør de desværre, men det er blevet nemmere at tale om det nu!
  Og det skal vi udnytte til vores fordel – Vi skal bekæmpe dem med deres egne ord – Varanen er et godt eksempel på dette!
  Håber på et godt Nytår, hvor vi kan blive hørt, uden at blive (for)dømt som racister og andet vrøvl!

 3. Michael Unna

  De officielle forskere duer ikke til klap. Kim Møller på århus univeritet, som fik en meget lav karakter fordi han forklarede det skift der skete i Jørgen Bæk simmonsens islamtolkning (henimod diplomatisk fejhed) kunne ikke bruge sin forskertitel til noget af samme årsag. Frank Buhl er en af de bedste tolkere at Islam, men han er nærmere år 1920 end nutiden. Ellers er Jess Asmussens bog om Islam, på trods af men politisk diplomatisk hensynsfuldhed overfor Islam, sådan set også virkelig udemærket, fordi den forklare det indholdsmæssige etiske dilemma, som muslimen lever under, bare vedkomne har en anelse menneskelig samvittighed, samt at den også nævner den psykologiske årsag, som den blinde idoldyrkelse af “Fuhreren” skaber, sammentidig med at den forklare den stilstand den skaber i udviklingen.

  Man kan i samme åndedrag spørge hvad i alverden “dialogcentrene”, eller hvad vi skal kalde det sorte hul, som den danske stat har hældt en masse penge i, i damaskus eller Cairo har oplyst og hjulpet borgerne med i Danmark overhovedet? Igen et af den slags “politisk korrekte-vi er til grin-instituter”, som lever højt på ingenting.

  Ellers glem resten. Franz Buhl, Kim Møller, jess Asmussen er de bedste officielle forskere, og ellers vil jeg nævne Helle Merete Brix, som har lavet en brav insats igennem årtier, for at afsløre hvad det er vi har med at gøre, på trods af politikernes åndelige dovenskab, og selvfølgelig Lars Hedegaard, Farshad Khogli o.a. Hjertelig tak for Deres indsats. God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

 4. peter jensen

  Forskere er ikke en forsker i dag, idag kan du kalde dig forsker hvis du læser bøger da bøger er det samfundet ser som den rigtige viden, og hvem er det der bestemmer hvilke bøger der må undervises i ? det siger vidst sig selv :-).
  I gamle dage skulle man ud i den virklige verden og pille rode rave i ting og sager for at få en viden, man kunne godt læse om det men en praktisk viden var mere værd en den faglige da man fik en hel anden indgang til det man forskede i, derfor havde man en vigtig opgave som skulle gå hånd i hånd nemlig fagligheden og den praktiske viden.
  Det er mig simpelhen en gåde at folk der kalder sig forskere er u-viden omkring disse islamiske politikere som vil oprette et præstestyre i Danmark, selv min datter på 10 år. er vel vidne omkring dette da hun oplever det dagligt i de danske gader, hvor der er klistermærker hvor man viser omverden at her er der islamisk lov sone, disse soner bliver styret af de lokale islamister/bander.
  Selv under DDL demoen i Aarhus gik Allahs krigere rundt med fed tekst på ryggen på åben skærm, havde disse forskere bildt sig selv ind at disse islamister havde lavet en tryk fejl og at der ikke skulle stå Allahs kriger men enhedslidsten, eller hvad har de forestillet sig.
  Hvad trode forskerne da 80 islamister stormede sygehuset i odense med køller og våben, trode de det var et vælgermøde i voldsmose og at der var fællespisning på plejeafdelingen :-/
  Ser forskere ikke Tv der kommer tit klip fra danske islamister som tager til syrien for at hjælpe deres muslimske brødere til at få et islamisk styre i Syrien hvor efter de bag efter vil hjem og føre kampen videre.
  Der hvor forskere opholder sig har de ikke internet der for de kan også klikke ind på deres hjemmesider, youtupe, facebook og så videre.
  Det er jo skammeligt at se hvor u-viden den faglige del af Danmark er, og når en dansker ikke har lyst til at blive voldtaget, tæsket, truget og stukket ned af islamister og siger islam er ikke mig og jeg vil ikke have noget med det at gøre, så er de straks racister og bliver hængt ud på de autonome hjemmesider som P77 som jo åbenbart er en anderkendt net avis hos flere politikere, hvor man overhoved ikke stiller spørgsmål til at en af de styrende personer bag net avisen har været ven med den norske masse morder, og skrevet til personen om de værste ting man kan gøre.
  det jo helt vildt hvis den ledene del af Danmark bliver styret af en flok u-vidne fjolser der kun kender til bøger og hvad politikerne siger, forskere skal jo skabe viden og sørge for at den viden kommer i de rigtige hænder så forskernes viden bliver brugt rigtig, til at løse opgaven, men i dette tilfælde har forskerne haft så travlt med at råbe ja de er racister alle de onde danskere at de ikke har fanget hvorfor danskerne siger fra.
  Samfundet skal ligges om man har vendt pyramiden på hovedet, man har sat de u-vidne magtliderlige mennersker på de beslutnings dygtige poster, og glemt befolkningen som nu lider, og hvis man nu har studeret historie i en times tid så burde man jo kunne sige sig selv hvad der sker hvis man underkuer en hel befolkning og udsetter dem bevidst for overgreb, og hvis disse borgere så råber stop så vil de blive kastet for løverne på en civiliseret måde ved at hænge dem ud som det værste kravl på net, tv osv.
  Jeg kan kun anbefale at i der ude siger stop også selv om naboen vil kikke skævt, for det er kun et spørgsmål om tid så ved din nabo hvorfor du siger stop.