SIOE og Norwegian Defence League demonstration i Norge

Merete Hodne

Merete Hodne

Kjersti Margrethe Gilje

Kjersti Margrethe Gilje

D. 15. december holdt SIOE og Norwegian Defence League (NDL) demonstration i Oslo mod islamiseringen af Norge. Dette var ilddåb for vores nye ledere af SIOE Norge Merete Hodne og Kjersti Margrethe Gilje – to brave kvinder der står op for Norge imod islamiseringen.

Trods snestorm og flere lukkede veje dukkede omkring 50 personer op til demoen, deriblandt folk fra Polish-, English-, Swedish-, Danish- og Finnish Defence Leagues. Selvom der var en ulovlig moddemonstration, holdt politiet dem væk fra SIOE/NDL demonstrationen. Demonstrationen forløb i god ro og orden.

Forfriskende og livsbekræftende at høre at der er livskraft i vores broderfolk trods meget ondsindet propaganda. Merete Hodne blev efterfølgende smidt ud af det norske Fremskridtsparti, fordi hun havde holdt tale til SIOE og NDL demonstration. Hun fortæller dog til net-avisen at hun stadig vil stemme på Fremskridtspartiet til næste valg, da der i Norge ikke er noget alternativ. Senere på ugen følger flere taler fra demonstrationen, her bringer vi i første omgang Merete Hodne og Kjersti Margrethe Gilje’s taler:
Her er et interview med SIOE Norges ledere lavet af statspropaganda-apparatet NRK:

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.10670993

2 comments

  1. Lars Jensen

    Hvordan har man det med en sådan skribent på jeres Facebook? SIAD påstår ellers selv, at i er noget så fredelige og ikke-voldelige!

    http://www.facebook.com/home.php?#!/groups/stopislamiseringenafdanmark/?fref=ts

    Pierre Bahnsen Om man kan lide det eller ej på diverse forums ? – jeg opfordrer til at dansken griber til våben !! … jeg bliver sikkert slået ihjel for at opfordre, men jeg mener ikke længere at demokrati og dialog kan føre Danmark tilbage til det land jeg er opvokset i !!