Åbent brev til Pia Kjærsgaard

PiaKjaersgaardSIAD blev gjort opmærksom på at Pia Kjærsgaard, meget kort tid efter vores sejr i Kokkedal om juletræsstriden, var ude på sin facebook-side og sige, at nu kunne ekstremisterne godt aflyse deres demonstrationer – på trods af at SIAD straks efter at juletræet kom op aflyste sin demonstration og at Antifa gjorde det samme, altså før Pia kom med opfordringen.

At Pia Kjærsgaard kalder os ekstremister må bero på en fejltagelse og en kæmpe uvidenhed hos DF’s top om SIADs virke. Vi virker ikke ved vold og går ind for demokratiet som vi kender det idag, dog gerne med flere folkeafstemninger i for Danmark vigtige anliggender. Derfor sved det oprigtigt i hjertet at en person som Pia Kjærsgaard, der netop har været forfulgt af ekstremister som Antifa og de samme ekstremister er skyld i at hun har livvagter på, kan finde på at kalde os ekstremister, for det vil betyde at hovedparten af hendes egne vælgere også er det, idet vi stort set har de samme mål: at stoppe tilløbende muslimers hærgen i Danmark, igen at få fuld grænsekontrol ved de danske grænser, dæmme op for østeuropæeres arbejde i Danmark, komme ud af EU og tilbage til det gamle europæiske fællesskab og at stoppe samtlige integrationstiltag på dansk jord og bruge de penge vi sparer på det, til at få sat gang i arbejde til danskerne.
Så det må bero på en kæmpe fejltagelse at hun kalder os ekstremister. Vi stiller os derfor til rådighed for DF’s folketingsgruppe hvor vi gerne vil komme på borgen og fortælle hvem vi er og forklare at vi selvfølgelig ikke er ekstremister, tværtimod så langt fra som man kan komme.

Med baggrund i Pia Kjærsgaards udtalelser om SIAD vil vi derfor målrette en kampagne direkte til DF’s medlemmer hvor vi forklarer hvad SIAD er og hvilke ting vi mener der skal gøres for at Danmark igen kan vriste sig ud af islams kvælende favngreb. Vi vil forklare at vi er ganske almindelige mennesker der arbejder på lovens grund og med fredelige metoder men at vi ikke vil flytte os en tomme m.h.t. vores danske værdier og dansk kultur. Vi mener at Metock-dommen var et kæmpe forræderi og at ingen andre end danskerne selv skal bestemme hvordan Danmark skal være og skal køres.

3 comments

  1. Ole Hansen

    At I ikke bliver sure over hendes påstande viser at I er ved at være klar til politik.

  2. S. P

    Det fiser nok ikke ind hos hende, for hun er blevet stueren. 🙂

    De der sidder i Hoppeborgen, nasser på os. Men alting har jo en ende. 🙂