Chokerende nyt: Kogekone og forfatter Camilla Plum går ind for dyremishandling

camilla_plum
Facebook-gruppen Nej tak til Halal-kød som tæller over 1400 medlemmer, var igang med at katalogisere, hvor man med sikkerhed kunne købe IKKE-halalslagtet kød, da man ikke kan være sikker på, at det oksekød der ligger i supermarkederne ikke er halalslagtet, idet mange af de store slagterier ikke lader forbrugerne vide, at kødet er halalslagtet.

Under denne undersøgelse kommer man til websitet stalddørskataloget der har økologiske gårdbutikker og økologiske torve osv. Der burde man jo være rimelig sikker på at man ikke støder ind i halalkød. Da man så kontakter Camilla Plum fra Fuglebjerggård, den selvpromoverende autodidakte kogekone som nærmest er blevet DR’s orakel når det gælder kogekunst, brødbagning og havedyrkning ang. om hendes kød er halalslagtet, er svaret meget overraskende, at hun er tilhænger af halalslagtning. Ligeledes svarer Farmers market, som Camilla Plum også er involveret i at de også er tilhængere af halalslagtet kød.
Når man så ser hvor Farmers Market bla. holder til er det måske ikke så mærkeligt, at de er tilhængere af halalslagtning og dermed dyremishandling, http://www.oproerframaven.dk/farmers_markets/ , men at en velanset gammel hippie med rødderne i flower-power bevægelsen kan være så naiv, tror vi ikke på. Især ikke da vi ved, at hun som ung rejste igennem den arabiske verden.

8 comments

 1. KnarVorn

  uha – underholdende læsning, som desværre falder godt i tråd med det, hun så beklageligvis åbenbart har lært sin(e) søn(ner). Ja, naturligvis tænker jeg på den skammelige og triste affære med pony’en i Tisvilde. Efter sigende, stod der jo også flere spande parat til blodet fra dyret. Det lyder MEGET som halal-slagtning.

  Jeg skammer mig over det, hun gør… og ja, Rie har ret: Rædsomt at høre hende stønne og sukke, og se på os med onde øjne med sit bebrejdende: “IK’???”. Jeg undrede mig allerede dengang, man så hende sætte besætningen på græs… det hæslige grin og den mangel på respekt for dyrene… Herre Gud – vi ER jo ikke fra Jyllands vestkyst i 1865??

  Hele hendes væsen og ukærlige, dominerende selvforhærdede opførsel er DYBT skræmmende.

  Kære DR (DR2!) STOP de genudsendelser med hende… det skader hende, og det gør ondt på os andre, når vi tilfældigvis får set hendes programmer. Der MÅ da være andet, I kan sætte på???

  KV

 2. Margrethe

  Hun er tilmed et svin! I et af hendes “madprogrammer”, kravlede der en kattekilling rundt på det spækbrædt, hun brugte under madlavningen. En anden gang viste hun stolt sine nybagte julekager frem i sine møgbeskidte hænder, med sorte negle, og påført armbånd der hang og dinglede ned i maden. Men DR kan ikke tydeligvis ikke se problemet.

 3. Jens Peter

  Halal kogekonen er bare frustreret over hun gav alle sin arvede penge til en rød fond, der så mistede alle sine penge til advokat Harlang, og at manden i huset stak af med en af de yngre og tyndere piger der hjalp til på gården.

 4. Michael Unna

  Ja det sælger jo, og hvad gør man ikke for penge? Jeg er nu langt mere bekymret for Vestens olieafghængighed og diverse olieselskabers indflydelse, men ok. helt fint hvis man kan bekæmpe muhammedaniseringen ved at boykotte hallal.

 5. vibse sølyst

  du skulle skamme dig Camilla, vi lever i DK og dyremishandling er ikke tilladt. Hvis du er så glad for at se blod og dyremishandling, så flyt til et andet land. Føj du er ikke værd at se i tv

 6. Rie

  Hun er noget af det mest trælse man kan se på i tv ,forfærdelig at høre hende sukke og stønne sig i gennem et tvprogram.
  Forstår ikke lige halalslagtning og økologi og dyrevelfærd kan hænge sammen ?

 7. Ole Hansen

  Overrasker mig ikke det mindste at den selvfede erklærede kogekone går ind for dyreplageri. Hun har ikke forstand på en skid, forstår ikke DR bruger hende. Når hun kommer kød i en gryderet begynder hun at røre i kødet inden det bliver brunt. Amatør.