Den danske regering ikke sin opgave værdig

regering_roed_gidsler
Nu har to danske sømænd siddet som gidsler hos somaliske pirater i næsten to år.
Vi spenderer milliarder på at forsøge at skabe demokratier i muslimske lande der aldrig kan blive demokratier p.gr.a islam.
Vi har hjulpet og støttet islamister i de såkaldte demokrati-revolutioner i den arabiske verden men den danske røde regering har ikke gjort det mindste for at få frigivet de danske sømænd.
Vi har to af verdens bedste specialkorps som vi sætter ind med livet som indsats (sidst set med jægersoldaten der blev dræbt i Afghanistan) i områder hvor man bare ikke ønsker demokratiet. Hvorfor i al verden bliver disse to fantastiske korps ikke sat ind NU, hvor gidslerne vil dø hvis der ikke bliver gjort noget? Den ene er nu gået i sultestrejke fordi han ikke længere ser noget håb og ikke længere tror på hjælp fra Danmarks side.

Skriv eller ring til Statsministeren og kræv øjeblikkelig handling fra hendes side ang. de to gidsler i somaliske piraters varetægt:
mail: stm@stm.dk
eller tlf: 33 92 33 00

Danskerne bruger milliarder på at hjælpe tilløbende fremmede der ikke vil integreres, men vi kan ikke hjælpe to statsborgere der er fanget af pirater. Hvad er meningen?

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-62497051:danske-gidsler-har-opgivet-h%C3%A5bet.html?forside

3 comments

  1. Rohde

    Denne regering er den mest danskhadene regering danmark nogensinde har haft.Det drejer sig kun om at fejre sig selv for disse uansvarlige teknokrater der aldrig har lavet en dags arbejde.

  2. Jens Peter

    Det jeg syntes er værst, er at udenrigsministeriet nu leder efter en afghaner i afghanistan der nu kan få sin opholdstiladelsessag behandlet i Danmark igen, men at man intet har gjort for at hjælpe de stakkels sømænd i Somalia

  3. Michael Unna

    Ja det er slående- Kuwait befriet-demokrati? Afghanistan befriet-demokrati? Før den tid. Indien befriet for britisk indflydelse-konsekvens Pakistan opstår (demokrati?).Jugoslavien befriet for kommunismen da Tito stopper-hvad sker der så med bosnien og albanien (demokrati?).Iran befriet via revolution for den undertrykkende shah, som sikrede frihed til kvinder. – Demokrati (vogternes råd)? Afghanistan befriet Demokrati? Irak befriet Demokrati? Fremtiden.Egypten befriet for Mubaraks regime-Demokrati? Tunis Demokrati? Libyen Demokrati? Demokrati i Gaza -hamas-Hizbollah???? Hvor længe skal vi høre på forloren løgnfuld moral fra officiel side om Islam og demokrati? Man har en fordummende katastrofal usekulær Diktatorreligion (Muhammedanismen), som er en human katastrofe uden lige i verdenshistorie, og det vil man mikse med usekulær demokrati. (-Integrer vandet i ilden- eller andet forlorent) vi kan kun håbe fremtiden af de frittænkende vil forholde sig sandfærdigt til de udfordringer vi står overfor som frit folk.