Kampagne: Ikke for vores penge!

ikkeforvorespenge2

Første skridt i vores kampagne der er døbt “Ikke for vores penge!

Støt den på facebook: https://www.facebook.com/IkkeForVoresPenge

Kampagnen er en stærk protest imod at regeringen ser ud til først og fremmest at tilgodese de folk de selv har inviteret til Danmark uden at spørge den danske befolkning. Kampagnen protesterer imod at vi bruger milliard efter milliard på folk der ikke har noget tilhørsforhold til Danmark. Der er brugt snesevis af milliarder kroner på fejlslagen integration, man har endda inviteret folk der ikke kan lide vores demokrati ind i landet og givet dem statsborgerskab.

Foruden den mislykkede integration koster de mennesker der ikke kan lide Danmark også i belastning på vores velfærdssystem. Velmenende gode mennesker har stemt på indvandringsvenlige partier og har hele tiden regnet med at det ikke kunne komme til at gå ud over vores velfærd, men det gør det nu. Der er blevet sparet og nedskåret på ældreområdet så ældre kan ligge i deres eget tis og afføring i flere dage samtidig med at deres rengøring også er skåret ned, man har gjort dagpengesystemet ringere og ringere og nu ender det med at mange må gå fra hus og hjem fordi de ikke kan betale deres regninger, der er sket forringelser på serviceområdet i kommunerne, hjemvendte veteraner der har fået psykiske skader bliver ikke hjulpet men kan gå for lud og koldt vand. Samtidig får fremmede uden tilhørsforhold til Danmark tilkendt førtidspensioner. Samtidig bygger de fremmede parallelsamfund og får lavet specielle bederum, særskilte kapeller på sygehusene, badedage kun for kvinder i offentlige svømmehaller, får lov til at have alenestuer på sygehuse, får specialmad på sygehuse, plejehjem og børnehaver og institutioner generelt.

Dette er kun en meget lille del af de omkostninger folk uden tilknytning til Danmark bibringer danskerne. Vi vil på siden tage emnet op og krone for krone dokumentere hvor meget vi smider ud på folk der kommer for at misbruge vores system og ridse op hvor meget det betyder for den enkelte dansker.
Vi arrangerer også demonstrationer i løbet af året mod regeringen og dens uansvarlige politik mod danskerne.

Kampagnen er skudt igang på facebook. Støt den! https://www.facebook.com/IkkeForVoresPenge

One comment