Her gik vi og troede at DF var imod halalkød…

Dansk Folkeparti's formand giver i KD udtryk for at han ikke er imod halalkød

Dansk Folkeparti’s formand giver i KD udtryk for at han ikke er imod halalkød

Citat Fra Kristeligt Dagblad:

Kristian Thulesen Dahl har ikke noget imod, at landet bliver multietnisk.

”Men ikke multikulturelt.”

Han kæmper for, at de børnehaver, der for nemheds skyld altid serverer halal-slagtet kød, også en gang imellem skal have svinekød på menuen.

”Det betyder selvfølgelig ikke, at de muslimske børn skal spise svinekød. De må så tage en madpakke med hjemmefra, og forældrene skal selvfølgelig orienteres om, hvilke dage der er svinekød på bordet.”

”Man kan sagtens leve uden svinekød, men jeg mener ikke, at svinekødet skal sættes i skammekrogen, fordi nogle af børnene ikke må spise svinekød. Det er en del af vores madkultur.”

5 comments

 1. Emil Jensen.

  I en dansk børnehave skal der ikke serveres hallal-slagtet kød. Kan muslimer ikke lide kosten i Danmark, kan de rejse til et andet land.
  Der skal naturligvis ikke vises særhensyn til muslimer i vort land.
  Skik følge eller land fly!

 2. Anneli Bek.

  Så længe islam med Koranen kræver død over alle ikke-islamtroende, så længe er islam en direkte trussel mod alle ikke-muslimer.
  Hvis man går ind for frihed og demokrati, skal islam bekæmpes.
  Muhamedanisme er en totalitær og voldelig ideologi.
  Nazisme og muhamedanisme kan konkurrere om at være mest ond og totalitær.
  Demokrati har desværre den svaghed, at ikke-demokrater kan stemme sig til flertal, hvis de er mange nok.
  Derfor er antallet af muslimer/muhamedanere så afgørende.
  Allerede nu menes der at være over 600.000 her i landet!
  Hvad siger man til det?
  Politikerne er tavse som graven.

 3. Anna Larsen

  Jeg kan overhovedet ikke acceptere hallal-slagtet kød under nogen omstændighed.
  Det skal ikke være muligt i Danmark at at slagte efter visse koran-forskrifter.
  I det hele taget har koranen intet at gøre i Danmark!
  Det skal derfor ikke være muligt noget sted i Danmark at kunne købe hallal-kød.
  Er der en lov, der forhindrer dette, må vi hurtigst muligt få ændret lovgivningen.
  Det er kort og godt min mening.
  Hvis Dansk Folkeparti ikke kan forstå, at der selvfølgelig ikke på noget tidspunkt skal kunne serveres hallal-slagtet kød på nogen dansk institution – det være sig børnehave, skole, universitet -, så må vi sandelig se at få partiet til at forstå det.

 4. Michael Unna

  Vi lever i en tid, hvor flyvemaskinen er opfundet og nettet binder os tættere sammen både financielt og kommunikativt, så mulitietnisk kan vi nok ikke forhindre på godt og ondt. Men det har jeg sådan set heller ikke noget imod. MEN den muhammedanske kultur skal helst bekæmpes på alle planer, for den er altså for modbydelig til friheden for individet og ånden kan overleve, og den religiøse undertrykkelse er lige modbydelig og er en fjende af kærligheden til mennesket.

 5. Michael Unna

  Altså hallalkød eller ej, så er det ikke det allerværste ved muhammedanismen. Det er selvfølgelig tåbeligt. Hvor meget dyrmishandling der er i det i forhold til tremmegrise og burhøns ved jeg ikke. Der er jo også en forskel på mulitetnisk og multikulturelt. Vi kan ikke have usekulært religiøst undertrykkelse her i landet, og den frihed som kristendommen giver i forhold til loven, skal bevares, så man ikke på nogen måde ukærligt skal tvinge personer og individer til et samvittighedsløst religiøst diktatur, som de facto er ved at blive indført af den muhammedanske befolkning. Forældre som sender Deres børn til det land de er flygtet fra, for at de kan blive-genopdraget-skal smides ud af landet og nægtes adgang.. Hvad hallalkødet angår vil jeg kun bekæmpe det, hvis det har en virkning til at forhindre muhammedansk tankegang i at brede sig.