SIAD er imod ALT halal

Her en halalslagtning. Her har han først overskåret senerne på dyrets bagben før han stikker det i nakken. Dette gør han for at dyret ikke kan gøre modstand når han skærer halsen over på det. Denne metode er desværre ofte set når store dyr skal slagtes.

Her en halalslagtning. Her har han først overskåret senerne på dyrets bagben før han stikker det i nakken. Dette gør man for at dyret ikke kan gøre modstand når man skærer halsen over på det. Denne metode er desværre ofte set når store dyr skal slagtes.

Flere og flere mennesker synes at ytre sig offentligt om at halalslagtning ikke er noget man skal være særligt imod. I Danmark har vi for store dyrs vedkommende en lov der siger, at man ikke må skære halsen direkte over på slagtedyret men at det først skal bedøves med ikke-penetrerende boltpistol. Det har fået mange til at sige at halalslagtning i Danmark derfor ikke er noget stort problem. Man kan kalde det semi-halal fordi muslimerne for øjeblikket accepterer det, indtil de bliver mange nok og så vil forlange aflivningsmåden uden bedøvelse – hvilket EU nu har foreslået for at glæde det stadigt stigende muslimske segment i Europa.

Selvom man tror, at halalkød på den måde er slagtet under danske forhold, så importerer Danmark store mængder halalslagtet kød fra lande hvor man slagter uden bedøvelse, så vi er stærkt imod halal. Vi er også imod den afgift der bliver betalt til imamer og muslimske trossamfund for at be’ i Allahs navn over slagtedyret. På den måde betaler vi for vores egen islamisering.

Vi vil de næste par dage vise videoer fra lande hvor man slagter uden bedøvelse, bl.a. fra den australske dyreværnsorganisation Anima der fik transport af levende dyr til den arabiske verden forbudt for en stund. Det må kunne berøre hårdhjertede personer som Camilla Plum og Thulesen Dahl, der ikke mener halal er det store problem.

Her en af videoerne optaget i Tyrkiet. Vi starter “mildt” ud. Dette er kød som kan forefindes i udenlandske  restauranter i Danmark.

3 comments

 1. Arne Jeppesen

  Hvis islamer er så stolte af deres kultur, hvad er så årsagen til at de vælger en vestlig kultur at leve i? Svaret er at de kan leve på nas pga. vores demokratiske rettigheder, læs GOMMUNE BEDALER!

 2. Patricia Gregersen

  Det skærer mig i hjertet. Det eneste jeg kan trøste mig med, er, at dyrene nu er døde og aldrig mere føler smerte.
  Hæng de muslimer op, skær halsen overpå dem, og lad dem svare, om de synes det er rart, og en, som de skriver, SMERTEFRI måde at dø på…

  svin…

 3. Michael Unna

  OK. Hvis man sammentidigt betaler til Imamer så forståeligt. Jeg tager mine forbehold imod hallalslagtning tilbage og tilmelder mig den totale modstand. Vi skal på igen måde støtte islamisk kultur på denne måde.