SIAD stiller op til kommunalvalg over hele landet

Partietstopislamiseringenafdanmark_logo
SIAD stiller op til kommunalvalg over hele landet. Kandidater søges i samtlige kommuner over det ganske land.

Vi ser efterhånden parallelsamfund alle steder i hele landet. Disse steder kommer længere og længere væk fra dansk grundlov og dansk lovgivning. Parallelsamfundene(ghettoerne) er direkte åndehuller for sharialovgivning. De tager langsomt kontrol over hele områder og påtvinger sharialovgivningen over danskere. Derfor har vi set svage danskere med feks. alkoholproblemer forlade ghettoerne, hvis ikke de vil slåes ned igen og igen. Nu er selv de ressourcestærke begyndt at forlade disse områder.

I SIAD vil vi ikke acceptere den udvikling og vil derfor vinde indflydelse ved kommunalvalgene så vi kan stoppe alle integrationstiltag – vi har jo set at de ikke virker. Alle disse penge som bliver brugt på mislykket integration går fra danskernes fælleskasse der skulle have været brugt på danskerne. Vi ser den danske økonomi blive spændt mere og mere for p.gr.a. denne ødsle overforbrug på de fremmede, som intet tilhørsforhold har til Danmark. På kommunal- og landsplan vil vi stoppe alle integrationstiltag, stoppe financieringen af tolkning til de fremmede – den må de selv betale. Vi vil også have stoppet betalt danskundervisning. Hvis de vil være her i Danmark kræver det at man snakker dansk og det sørger man selvfølgelig selv for at lære. Det er ikke den danske stats opgave at financiere dette.
Vi har selvfølgelig mange andre ting på programmet. Se her

SIAD er parat til at servicere de danske borgere og løber ikke fra løfterne. Vi vil arbejde for at få Danmark til at blive et sikkert sted igen hvor vores børn og børnebørn kan vokse op uden at skulle stå til ansvar for middelalderlige mørkemænd der siger at mænd er mere værd end kvinder og at muslimer er mere værd end alle andre og at homoseksuelle skal kastes ud fra høje steder.

Kandidater kan henvende sig på email: siaddk@gmail.com eller på tlf: 96771784

Anders Gravers
Landsformand
Partiet Stop Islamiseringen af Danmark

One comment