Politiet forbyder gående demonstration på Nørrebro

kbhpoliti
Vi har modtaget følgende mail fra Københavns politi:

Til Anders Gravers

Du har anmeldt demonstration den 23. februar 2013, hvor du ønsker at gå på Nørrebrogade i tidsrummet fra kl. 1100 til kl. 1230.
Din anmeldelse har været til vurdering hos Københavns Politis operative ledelse. Der kan af sikkerhedsmæssige årsager ikke gives tilladelse til den ønskede rute. Der kan alternativt henvises til, at demonstrationen kan afholdes således, at den foregår i gaderne snævert omkring Israels Plads, Kbh. Skulle du ønske at afholde en stationær demonstration vil Israels Plads blive anvist.

6 comments

 1. Arne Andersen

  @ hjernen – hvad vil du med de navne? hvad er det for et totalitært samfund du ønsker, hvor du kan få “udrenset” disse navne? et samfund med berufsverbot? er det de politifolk der har truffet beslutningen du vil straffe? for du tror vel ikke seriøst, at nogen politikere har beorderet politiet til at flytte jeres demoonstration? er det et samfund, som er så meget bedre end det du og dine “patriot” kammerater åbenbart frygter, som du der håber vil opstå?

  Måske dine konspirationsteorier i virkeligheden blot er en nøgteren politimæssig vurdering af, hvad der er mest sikkert – Ikke kun for demonstrationen, men også for de borgere som kan komme i klemme. Måske henvisningen til Israels plads kan hænge sammen med, at politiet anser jeres “demonstration” for at være ren provokation ved at ride på ryggen af en ikke historie, måske de tænker, at I kynisk forsøger at fremprovokere en konfrontration, så I kan kaste benzin på bålet og booste jeres ofremyte som de sande patrioter og beskyttere af det kristne samfund?

  20 sager om forskellige typer overgreb mod jøder (20 sager for meget, ja) – men prøv at sætte det op imod de mange sager om hatecrimes mod homoseksuelle, vold mod venstreorienterede, vold mod kvinder eller den skrivende vold og mobbning som sker på sider som denne. Man behøver jo ikke at slå med næver, man kan også gøre det med ord og bevist nedgørelse af andre, historie revision og skævvridning af fakta.

  I er jo i virkeligheden så patetiske, virkelighedsfjerne og hadefulde, at det bedste ville være, at ingen møder op til en moddemo.

  Den virkelige historie? den historie som I synes er den virkelige? historien er jo forskellig alt efter, hvor man befinder sig. Prøv at tage til Sverige, til Vadstena og læs hvad svenskerne skriver om danskerne i middelalderen, om de danske konger. De samme danske konger vi hylder som beskyttere af vores land, er der imperialistiske mordere som forsøger at udrydde Sverige. Tag til Berlin og gå på deres National museum, og læs tyskernes historie. Læs deres version af 1864, om hvordan de synes, at danskerne undertrykte det tyske mindretal i en sådan grad, at Preussen måtte gribe ind. De sidste 1400 år med Islam? hvad med de over 1000 år med fred mellem religionerne? Eller de mange kristne korstog i Mellemøsten eller Baltikum? hvad med vestens udbytning af Afrika og Mellemøsten gennem flere hundrede år? Tvangskristningen af Syd og mellemamerika og de mange millioner som døde i forbindelse med det?

  “Sjovt” nok, så er katolicismen den religion som går mest frem. Ikke islam. At påstå, at nogle få hundrede idioter som bruger Islam som undskyldning, skal kunne være til fare eller kunne overtage noget her, er jo latterligt. Jeg er ret sikker på, at PET har rimeligt godt styr på hovedparten af dem. Om 1000 år, så ser vi nok ret meget ud som vi gør nu. Der er jo en årsag til, at anden generations piger uddanner sig mere og mere, og får gode uddannelser. Med den uddanelse kommer også frigørelsen og at gøre tingene på sin egen måde. De gider da ikke bruge 10 år på at blive læge eller advokat, og så blive gift med en fætter fra Jordan. Men det tager tid, men det sker. Måske vi skulle understøtte det noget mere, i stedet for alle disse volds fantasier, konspirations teorier, vi mod dem og ønsker om et race rent samfund – for vi er jo indvandere alle sammen, når alt kommer til alt.

  .

 2. per

  jeg forstår ikke hvorfor i spørger politiet hvergang, for det første ved i jo at de siger nej eller henviser jer til et helt andet sted, for det andet behøver i jo slet ikke at spørge da der jo er forsamlingsfrihed i dk. anmeld demonstrationen til politiet, men lad være med at spørge om lov, hvis de så siger nej henviser i bare til forsamlingsfriheden og dukker op alligevel. hvis de så anholder jer udstiller de jo bare sig selv når de skal forklare til tv senere hvorfor de valgte at arrestere en lille gruppe fredelige demonstranter som ikke havde gjort noget som helst, jeg garanterer jer for at enhver politimester kun vil have lyst til at stå og fremstamme en så ynkelig undskyldning på tv 1 gang, derefter kan i demonstrere som i har lyst til fremover. i kommer sgu aldrig videre hvis i hele tiden dukker nakken, for så bliver politiet jo ved med at forbyde jeres demonstrationer, fordi de ved at i bare gør som de siger. brug hellere jeres rettigheder i stedet for.

 3. "hjernen"

  Navne…….husk at faa navne paa dem der beslutter disse afslag paa henvendelserne om en demonstration,mm.
  Gaa helt til bunds ( til toppen hos dem der bestemmer ). Det er navne der skal bruges ved naeste valg, for det er ved valget at det skal laves om. “politikerne” er dem der skal hives frem i lyset. Hvem er de ??.
  Et nyt Danmark ved naeste valg, husk det.

 4. peter jensen

  Det må jo være et tegn på at der et seriøst problem i Danmark, hvis man ikke længere kan få lov at gå en tur på Nørrebrogade i tidsrummet 11.00-12.30

  Hvad kan årsagen være kan den være at der er en reel trussel mod Jøderne i det område, eller kan det være fordi islamister og deres håndlangere i virkligheden er en trussel mod den danske forsamlingsfrihed.

  Først ser vi åbenlyse mordforsøg på mennesket der ytre sig uden ord, men i billeder, så ser vi mordforsøg mod mennesket som benytter sig af ytringsfriheden med ord, så ser vi statens ordenshåndhævere stanse forsamlingsfriheden på grund af det ikke er sikkert mere.

  Hvor er det Danmark i virkligheden er på vej hen ? og hvad er det som politikerne ikke helt kan forstå, store dele af grundlovens friheds symboler er ved at blive sat til stansning, hvad er det de danske politikere har givet æres ord på, sværger de ikke højt og helligt på grundloven, men er det bare en løgn det de siger når de siger ja til grundloven.

  I Italien har man valgt at sige nej til Islam da de har set hvad der sker i Spanien, Frankrig, Tyskland, England og Danmark, er det fordi at de i virkligheden har set og husket historien for 70 år siden, har det noget at gøre med at man underviser i den virklige historie omkring de 1400 år med islam og hvilke konsekvenser det har haft for hele EU og vesten ?.

  Kan det være rigtig at islam skal være en vigtig del i demokratiets undergang, allerede i dag holder islam danskerne i et jerngreb af frygt, som er baseret på trusler, vold, og mordforsøg.
  Danskerne er så bange nu at de er begyndt at holde sig inden døre efter bestemte tidspunkter på døgnet i frygt for at blive udsat for overgreb fra islamister.

  Hvis politikerne ikke griber ind, så vil politikerne på et tidspunkt blive betragtet som om at de arbejder for islamisterne, dette er ikke noget der kan ske men noget som allerede er i gang oppe i folk hoveder, og er der noget at sige til det, når danske politikere prøver at retfærdigøre mordforsøg på islamkritikere på facebook ved at bruge massemorderen fra Norge A.B.
  Der er jo ingen der har bedt islamisterne om at sige undskyld, alle ved at islamisterne ikke vil sige undskyld, for de har jo handlet rigtig i følge deres islamistiske håndbog.

  Danskerne er nød til at sige fra til næste valg, og det kan de også rolig gøre for her kan ingen se hvad de stemmer, og ingen har krav på at høre hvad de har stemt, jeg har tænkt mig at stemme på det parti som ønsker at sette en stopper for islamisterne.

 5. Pingback: Seneste opdateringer fra Stop Islamiseringen af Danmark | Stop islamiseringen af Danmark