Danske medier er medskyldige i de muslimske progromer mod de danske jøder

TVtrash
Almindelige mennesker kan snart med rette kalde de danske medier for fjenden, da deres dækning af den muslimske indvandrings opførsel i nutidens Danmark ikke ligger fjernt fra deres journalist-kollegers dækning af de tyske besættelsestroppers opførsel under 2. verdenskrig.

Når muslimske indvandrere laver optøjer og stikker folk ned i Prag skriver de danske medier at de er danskere.

Når muslimsk fødselsoverskud praktisk talt er analfabeter når de forlader folkeskolen, er det danskerne der er blevet ringere til at læse og skrive.

Når homoseksuelle bliver smadret af koran-indoktrinerede muslimer i danske storbyer fordi de er homoseksuelle , så er det danskerne der har mindre tolerance over for seksuelle minoriteter.

Når danske jøder bliver forfulgt og jaget ud af danske områder af koran-indoktrinerede muslimer så er det danskerne der bliver mere jødehadende pga Israels opførsel i verdenssamfundet.

Når danskere – der vil demonstrere for jøders ret til at være i Danmark – ikke bliver ret mange til demonstration, er det fordi danske medier intet skriver om initiativet. Men på dagen for demonstrationen vil de alle være der og skrive om hvor få “provokatørerne” i virkeligheden var.

2 comments

  1. Michael Unna

    Tjah. Lidt ligesom SIAD demonstrationen for Grøndlændernes ret til at færdes frit i bl.a Gellerup. Mediernes fejhed (minus JP) kendes efterhånden.