Kæmpe succes til SIAD demo for de danske jøder

af Anders Gravers

Anders Gravers giver interview til DR

Anders Gravers giver interview til DR

Ca. fyrre personer slap igennem politiets nåleøje, jeg fik mange telefonopkald fra personer som var blevet nægtet adgang til demoen af politiet, og en person til demoen fortalte at han kun var blevet lukket ind til demoen fordi de autonome begyndte at banke løs på ham.
Vi kalder det en succes fordi vi tre uger efter debatten i medierne igen har bragt emnet om jødeforfølgelserne op i medierne. Var tilfreds med egne svar til medierne, nu får vi så se hvor meget af det de bringer.
Vi afbrød ikke demoen før vi var færdige. vi fik spredt vores budskab til medierne deriblandt NY Times. Samtidig fik vi igen vist for alle hvem der er de voldelige, og det var der ingen der var i tvivl om efter politiet satte 30 af dem i futtog – dog denne gang med liggeunderlag så de små autonomnumser ikke blev kolde.

Se billederne af AFA´s sammenstød med politiet

6 comments

 1. Pingback: Information fra SIAD | Hodjanernes Blog
 2. Per Jørgensen

  Jeg vil ønske tillykke med en vellykket demo. De autonome beviste igen, at de ikke er den luft værd, de indånder. Jeg kan ikke forstå, at politiet ikke afviste de voldlige svenskere ved grænsen, de kan man godt finde ud af, når det er fodboldbøller. Jeg håber I bliver ved, så længe muslimerne udøver racisme i vores land og glem ikke deres homohad.

  Per Jørgensen

 3. Kaj Vilhelmsen

  I gør meget for jøderne, men det synes ærlig talt ikke som om, at jøderne påskønner det. Mosaisk Trossamfund har ligefrem taget afstand fra jer. Utak er verdens løn!

  Måske var det dog klogere bare at koncentere sig om modstanden mod islam.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   For os er det ligemeget om jøderne påskønner det. Vi står op for jøderne af moralske og demokratiske grunde, ikke for at få påskønnelse. Påskønnelse er ikke noget man får meget af i SIADs arbejde og vi er også hamrende ligeglade med det, da det slet ikke er en bevæggrund for os. Men kan se at du har fundet et parti der ikke vil gøre noget for jøderne, eller for nogen andre for den sags skyld. Du og “ex-nazisten” Daniel Carlsen kan sikkert godt blive enige om ikke at stå op for jøderne.