Stop Islamiseringen Af Danmark

SIAD – Vi går forrest i kampen for DIN og DINE børn og børnebørns frihed

Succesfuld demonstrationen på Søtorvet i København

jude2Demonstrationen med titlen “Danmark står endnu engang op for Danmarks jøder” blev afholdt som planlagt på Søtorvet i København.

Politiets indsatsleder havde styr på tingene og fik ryddet pladsen for horder af autonome som havde taget opstilling der, for at forhindre demonstrationen i at blive afholdt. Demonstrationen blev derfor gennemført i god ro og orden.

Politiet lod imidlertid ikke alle ind til demonstrationen (årsagen vides ikke) men der slap 40-50 stykker igennem som stod med skilte påtrykt den gule stjerne med teksten: “Idag er vi alle jøder”

Medierne var som sædvanligt også tilstede for at dokumentere hvor få der mødte op – de selvsamme medier som på trods af pressemeddelelser ikke har villet skrive om demonstrationen. Ikke et eneste af de gængse medier har omtalt demonstrationen, men de synes åbenbart det er vigtigt at møde op for at dække begivenheden på selve dagen. Det kan selvfølgelig kun tolkes på én måde: At man ønsker at tie initiativet ihjel for derefter at møde op for at udstille den lille demonstrationsgruppe.
Dette er hvad man kan forvente af de danske medier, så det tager vi koldt og roligt.

Tak til de der mødte op til støtte for jøderne i Danmark!

– Vi erfarer at BT lige nu på nettet skriver at demonstrationen blev afbrudt og at der var demonstrationsdeltagere som kom i klammeri med politiet. Intet af dette er rigtigt. Det er voldelige autonome som er blevet anholdt og demonstrationen forløb som den skulle og afsluttedes da den var forbi.

8 comments on “Succesfuld demonstrationen på Søtorvet i København

 1. En undrende jyde
  februar 23, 2013

  AFR er det nærmeste man kommer til organiseret kaos, hærværk, jødehad og revolution. Det er nærmest latterligt at der er opbakning til dette i dagens Danmark – og viser mere tydelige tegn på at der er meget naive folk på Nørrebro der kan lokkes til alt – og åbenbart er uden for pædagogisk rækkevidde og kører et parralelsamfund opbygget på naive tanker.

 2. Kenneth D.
  februar 23, 2013

  Jeg forstår ikke helt AFA, hvis man er imod nazister så er man vel også for jøder eller hvad? Men sådan er de fleste vel fra den hykleriske venstrefløj, de vil gerne fremstå tolerante så længe i bare mener det samme som os.

 3. Anonym
  februar 23, 2013

  Skulle tro det var fra før 1945 ???

 4. "hjernen"
  februar 23, 2013

  Endnu en maade at takke Israel paa for deres hjaelp ved at sende skibe og fly til omraadet ved Somalia for at beskytte danske fragtskibe mod soeroevere fra Islam.
  SIAD er en retfaerdig gruppe af gode danskere som kun har det danske i hu. Faa de danskere der kun vil andre ondt ud af systemet og bring danmark paa rette spor. Goer det ved naeste valg.

 5. Michael Unna
  februar 23, 2013

  Lars Hedegaard er jo udsat for lidt af det samme i medierne. I og ham kan roligt være stolte af jeres indsats. I er de sande antiracister, imens AFA optræder som raciststøtter.

 6. Michael Unna
  februar 23, 2013

  De Danske medier er ikke interesseret i at forholde sig til kendsgerningerne omkring jøderne, ligesom de ikke var interesseret i at forholde sig den etniske udrensning af grøndlænderne i Gellerup. Man kan vel konkludere at medierne hellere vil støtte -stenningsdødstraf imamer for hor og homoseksualitet- og de åbenbarte raciststøttene socialister AFA (hvis de da ikke selv er det.), som sindsforvirret ikke tør forholde sig til Deres egne idealer. Hjertelig tak til SIAD for demonstrationen. Fejheden for de værdier i forsvare er tydeligt i Danmark, ligesom den var før og under 2 verdenskrig på officielt hold.

 7. Per A
  februar 23, 2013

  I følge Ekstra Bladet var i kun ca. 25 ?
  Er det virkelig hvad der kan skrabes sammen?

  • Nej vi var mellem 40-50 mennesker + dem der ikke fik lov til at komme ind til vores demo af politiet.

Der er lukket for kommentarer.

Information

This entry was posted on februar 23, 2013 by in Info.

Gør en forskel: Omdel flyers til LUK GRÆNSEN demoen 5. juni

HALAL-FOLDER – kan udprintes her

Se og print vores folder ud

Al-Qaidas syv-punktsplan

Mordforsøg på SIAD-top

KLIK på billedet og læs hvordan du kan støtte IKKE MERE ISLAM!

SLAM – den eneste religion

Det Sorte Lexicon

Politisk ukorrekt lexicon forfattet af PH Bering

“Når ret bliver til uret” en afslørende bog OM KORRUPTION I DET DANSKE RETSSYSTEM

HVEM ER SIAD?

KONTAKT

mail: siaddk@gmail.com

Stop Islamiseringen Af Danmarks kontortid:

Ma-fr: 10-13 og 16-19 Lø/Sø: 12-15

Tlf: 96771784

Danmark er ved at blive islamiseret, fortæl os hvordan det står til hvor du bor. Har du forslag til hvordan vi stopper islamiseringen hører vi gerne om dette.

SIAD’s politik

BETINGELSER FOR MEDLEMSKAB AF SIAD

SIAD imod racisme

SIAD bekæmper de totalitære!

SIAD KATEKISMUS

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Slut dig til de 98, der følger denne blog

%d bloggers like this: