DR og JP’s orakel når det gælder den såkaldte højrefløj

Her står DR og JP's ekspert på den såkaldte højrefløj og smiler da det første kanonslag bliver kastet af de autonome mod politiet.

Her står DR og JP’s ekspert på den såkaldte højrefløj og smiler da det første kanonslag bliver kastet af de autonome mod politiet.

DR og JP’s sandhedsvidne den gamle BZ’er Rene Karpantschof, som har opslået sig selv som ekspert på den såkaldte højrefløj, stod side om side med de autonome, da der blev kastet romerlys og kanonslag mod politiet ved lørdagens moddemo mod SIADs demonstration til støtte for jøderne i Danmark. Han står med et stort smil da det første brag lyder. Hans sidekammerat Modkraft-fotograf Mette Kramer får da travlt med at fotografere betjentenes ansigter.

Hvordan i al verden kan en fra den yderste ekstreme venstrefløj, der er i kontakt med dem der leder de voldsglade autonomes angreb på politiet, stå som ekspert på højrefløjen? Det ville svare til at tidl. nazileder Jonny Hansen slog sig op som ekspert på den ekstreme venstrefløj.

Efter Rene Karpantschoff har vist sin inhabilitet, ved at deltage aktivt i demoen mod SIADs støttedemonstration for jøderne, må vi gå ud fra at DR og JP + resten af de danske medier holder op med at bruge en så utroværdig person som ekspert.

One comment

  1. Michael Unna

    I ved Den ekstreme Venstrefløj AFA, som betyder Anti Facister Aktion og som også betegner sig som socialister og antiracister, vil meget gerne støtte en Diktatorprofets rettigheder, og de hadither, som retfærdiggør chikanering af Jøder, og dem som åbenbart er imod en Diktatorreligion og som vil identificere sig med Jøderne, når disse bliver forfulgt, må jo så være Facister og Racister :-). Den marxistiskefolkeopiumsdopede (Marx kaldte religion -opium for folket-) venstrefløj 🙂 Det er ufatteligt etisk dorsk at JP vil lægge fotograf til det, at “DhimmiRadio for Danskere DR overrasker og undre mig ikke længere. Heldigvis gør de god reklame for SIAD for tiden.:-).