Hvem er SIAD?

fredericia_demonstration1
Vi er en flok bekymrede borgere der i august 2005 dannede Stop Islamiseringen af Danmark fordi ingen grupperinger på dette tidspunkt syntes at gøre noget aktivt for at stoppe den snigende islamisering vi var og er ude for.

SIAD består af rigtig mange forskellige mennesker der alle føler et ansvar for at give det trygge land de selv voksede op i videre til vores børn. Vi har folk der stemmer fra den yderste venstrefløj til hele spektret af politiske partier i folketinget – med én undtagelse – vi har ingen fra det Radikale Venstre.
Vi består også af folk fra hele det religiøse spektrum. Vi har flere forskellige slags kristne og katolikker, vi har buddhister, vi har hinduister, vi har ateister, asatroende og frafaldne muslimer. Vi består også af folk fra alle dele af samfundet, professorer, sygeplejersker, læger, falckfolk, politibetjente, sagsbehandlere, håndværkere, virksomhedsejere, arbejdsløse, bistandsmodtagere osv.

SIAD prøver igennem demonstrationer og aktioner + almindelig folkeoplysning gennem hjemmesider, blogs, foldere og plakater at advare og vække befolkningen mod Danmarkshistoriens største trussel: islams indtog i Danmark.

SIAD er for demokratiet som vi kender det idag, dog gerne med flere folkeafstemninger i vigtige sager for Danmark såsom masseindvandring, EU osv. Læs iøvrigt SIADs politik og SIADs katekismus

5 comments

 1. Michael Unna

  Det der gør det så forstemmende er at der idag dags dato, virkelig er brug for SIAD. SIAD burde være en overflødig organisation. Alt menneskekærlig logik burde sige at SIAD og ligesindede burde være overflødige, simpelthen fordi både kirken (den kristne). Politikerne. Etikerne. Uddannelsesstederne etc, BURDE forhindre det. Det burde være en selvfølge at Islam selfølgelig ikke skal have indflydelse i en frittænkende demokratisk menneskekærligt samfund. Helst heller ikke plads. Den burde være på vej til at uddø som den dumhedsdinosaoer den er.
  Islam er som konstruktion yderst simpel. Man har det man kalder en profet, som både var millitærmand, strateg, og sidst men ikke mindst og vigtigtigst af alt. En uindskrænket magtarrogant diktator-på guds vegne- forståes.
  Jeg kan ikke nævne en eneste religion som direkte er årsag til så meget krig, undertrykkelse af den mest modbydelige art, og arrogance på dumhedens vegne. Vi sender soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af den, og så lefles der gudhjælpene mig politisk for den. Hvad er det der gør at dette totale politiske katastrofale civilisationsundergangende leflen for den religion er opstået? Mit GÆT er olien, og det at man har købt sig ind fra islamiske oliepenge side i den Vestelige verdens dimplomatiske kontorer, så en Bill Clinton o.a ligesindede brokker sig over tegninger istedet for at forsvare ytringsfriheden. Et andet beklageligt tilfælde er at man nok brugte muhammedanere til at bekæmpe Sovjetimperiet i Afghanistan, og dermed åbnede op for Pandoras æske. Strategien har nok været den at man vidste at SovjetUNIONEN sydlige stater var muhammedansk dommineret, og kunne man opildne og vinde afghanistan imod Sovjetunionen, som med sine marxistiske principper jo undertrykte alt religion, så kunne det inspirere til intern Jihad og dermed opløsning. Det fandt man ud af i rusland og sovjet kollapsede, fordi man vidste man ikke kunne opretholde orden uden undertrykkelse af en opofrende religion, som åbenbart mener selv og medmord er vejen til paradis.
  Det er en Jødisk, uden at være jødisk i sig selv, inspireret lovreligion, men langt mere diktatorisk med dens ret og vantrotænkning. En Diktatorreligion som Hitler ifølge Albert Speer beundrede, og hvor Stormuftien (A Hussein) af Jerusalem havde en vigtig recident rolle i vejledning af Hitler,s forhold til Jøderne.
  Den burde bekæmpes hvis man ønsker en fri demokratisk fremtid til vores børn, eller bare noget vi kan kalde en civilisation.

 2. Michael Unna

  Folk kender islam ud og ind. en rimelig betegnelse vil være Muhammedanisme, idet det er en diktatorreligion ud fra dens profets fuhrer (føre) kultur. Deraf følger hele logikken omkring islam, som jeg for at man bedre forstår konstruktionen, vil kalde den gamle betegnelse-Muhammedanisme-. Fra dengang man var ærlig om hvad man havde med at gøre, og medierne ikke var købt i Deres integritet til en dhimmiattityde (gælder især DR og Politiken).
  Hitler havde, ifølge Albert Speer, en stor forkærlighed for denne diktatorreligion, hvilket kan bevidnes ud fra hans portege A Hussein-stormuftien af jerusalem, som havde en sikker recidens i Berlin.

 3. Mohammad

  Hej, ren fakta! Svar venligst tilbage ellers kommer det i facebook, hvor ca 5000 mennesker kan se jeres dumhed.

  Islam er en religion og ikke et menneske, islams budskab er at der skal være fred og at alle har religions frihed, ingen tyranni, ingen diktatur osv, ingen af muslimerne må tvinge en ikke-muslim til at blive muslim, men de må invitere til islam, som mange kristne gøre endnu. Alle de muslimer som begår terror, selvmordsbomber, kriminellitet… Er blevet snydt af muslimske præster som formulere islam og den hellige Koran dårligt, til deres egen fordel. Hvis i vil demonstrere,er der ingen problem i dét , men at i skære alle muslimer over en kam, er forfærdeligt. For både i ved og vi ved at islam forbyder terror, kriminellitet, tyveri, tyranni… De vers i Koran som mange af de muslimske lærde om formulere, til egen fordel. alle versene har en histore bag ved sig, men desværre udnytter de situationen, og gøre versene til nutid og fremtid, for de personer som ikke kan læse selv eller som er analfabetiske. De er for meste altid sunni muslimmer og ikke shia. Islam har faktisk også sat Europa igang i middelalderen. http://www.islam.dk/muslimers-opfindelse/
  http://m.kristeligt-dagblad.dk/artikel/356689