SIAD medlems reaktion på DRs såkaldte dokumentar “det ekstreme netværk”

– Det er uhyggeligt hvad DR efterhånden har udviklet sig til. Jeg så programmet “Det ekstreme netværk” på DR onsdag kl. 20.40. Jeg støtter op om SIADs arbejde og er ikke på nogen måder ekstremist. Derfor er jeg totalt chokeret over hvordan DR bruger alle midler for at lede seerne til at opfatte SIAD og islamkritikere som ekstreme.

Der er ikke brugt nogen skjult propaganda i titlen, her kommer frem hvad DR mener om SIAD. Hvor “dokumentarisk” og objektivt er det lige?

Så kommer deres reference og udgangspunkt for udsendelsen, massemorderen Breivik. Sig mig engang, hvad bilder de sig ind derinde på DR? Hvis udsendelsen skulle forestille sig at være en dokumentar, bør de vist få deres skolepenge tilbage. Når man så åbenlyst bruger en massemorder som omdrejningspunkt for en udsendelse med mennesker der intet har med denne massemorder at gøre kan programmet ikke længere kaldes en dokumentar men kunne lige så godt have været produceret af SIADs modstandere den ekstreme venstrefløj i form af AFA.

Så kommer alle de subtile effekter, den dystre stemning og den underliggende truende musik – alt sammen for subtilt at påvirke seerne til at tro, at vi har med uberegnelige og farlige mennesker at gøre.

Jeg må sige at jeg er chokeret over at se hvad DR har udviklet sig til. De ting som jeg ved at SIAD kæmper for at bevare, ligeret mellem kønnene, ytringsfrihed, demokrati og frihed – er ting som var helt gængs da jeg var barn og ung. Hvis der var nogen som kom til Danmark og ville lave det om, indføre sharia og oprette zoner i landet med eget politi på gaderne og øget kriminalitet ville de blive ekskluderet med det samme. Hvem ville give disse mennesker asyl i Danmark? Og hvem ville dog kalde den uvilje mod at give asyl for “ekstrem”?

Programmet igår har intet med en dokumentar at gøre, det er et program lavet for at smæde mennesker der bruger deres lovlige demokratiske ret til at kritisere og stille spørgsmål ved en stadigt voksende ideologi her i landet.

SIADs arbejde er et retskaffent arbejde baseret på den demokratiske ret til at ytre sig. At det bliver forsøgt kriminaliseret og mystificeret – og ligefrem bliver forsøgt lagt til grund for en massemorders gerninger er så uhæderligt og useriøst at jeg dybt begræder hvad DR har udviklet sig til.

Jeanette Hansen

8 comments

 1. Mike Schou

  Fantastisk udsendelse, men hvor er alle regnskaberne, det ville jo stoppe al debat om penge. hvis man har ren mel i posen så er der ingen der råber af en. Lad os nu se hvor længe denne får lov til at stå.

 2. Anonym

  SIAD taler hvor andre tier Mange er bange for de ekstreme radikale rødfascistiske Autonome voldsmænd som gerne med magt vil styre ytringsfriheden i retninger som kun Værnemager gjorde under anden verdenskrig
  Kun 10% af tv seer ser DR og uden monopolet af tvungen licens havde denne kanal været død for mange år siden
  Og det tror da pokker for intet af det de sender kan bevises eller også er det genudsendelser af genudsendelser som efterhånden er genudsendt så mange gange så de selv tror på historierne som leveres af deres fra falske menesker som den sykoseramte polak fra ny møllegade i Marstal som konstant forsøger at beskylde alle for at være en del af en massemorders uhyggelige handlinger trods det at Hun var den eneste bevislige Ekstrem Danskboende der delte tæt venskab i hele to år op til mord mod norske unge menesker som forsøgte at være politisk aktiv

 3. Axel V. Duch

  I har alle ret. Af alle de problemer som EU har paafoert Danmark er Islam det vaerste. Det er beklageligt at de der ikke kan se faren i denne skraekkelige ideologi ikke evner at laese Koranen. Goer det og al tvivl fjernes, men det er traelsomt at slaebe sig gennem rodebutikken med dens uendelige gentagelser og modsigelser.

  Aktion er noedvendig nu. NU!

 4. Pingback: SIAD medlems reaktion på DRs såkaldte dokumentar “det ekstreme netværk” | Stop islamiseringen af Danmark | dkbeep : Indvandringens Pris
 5. Michael Unna

  Hvem f….. gider at tage DhimmiRadio alvorligt? Det påtvugnestatsfinancierede ualsidige propagandaorgan for enhedlisten,s kommunister, imens det ikke gider at rapportere, den jødiske sympati, som demonstrationen SIAD arrangede, imens AFA folk voldsforhindrede den i at blive større. AFA folkene, som gudhjælpene kalder sig AntiFacister, moddemonstrerede for en Diktatorreligion. Deres sindsforvirrede selvretfærdige forståelse af virkeligheden gør dem til de mest perfecte totalitærer SS agtige kræfter, imens de indirekte støttede racistisk forståelse for jødeforfølgelse i København. Der kunne DR med dets enøjede propaganda begynde.
  SIAD kan være stolte af dem selv. Promoser jer på nettet og andre organer og giv DR en kolde skulder. DR er ikke en døjt værd. De promovere enøjet Enhedslisten, og lader imamer gå fri for kritik. Så vær i stolte af jeres indsats, og lad DR sejle i sin egen sø. Politisk er DR en enøjet propagandastation, som for min skyld kan gå af H…til.

 6. Per

  Jeg så også “programmet” det ekstreme netværk..jeg er helt enig med Jeanette om hvad DR er blevet til,de gjorde alt for at SIAD skulle virke som ekstremstisk og racistisk.
  Jeg er en helt normal dansker som passer mit job og prøver at få hverdagen til at hænge sammen men som mener at nu må det være nok.
  jeg har mange kollega som har helt samme menning som mig…der skal gøres noget nu!!!
  kan anbefale SIAD s mening om islam

  Per

 7. Emil Jensen.

  Jeg er helt enig.
  Havde vi penge nok, burde vi anlægge injuriesag mod DR.

  Jeg føler mig i den grad hensat til besættelsestiden, hvor befolkningen fik ordre på at følge tyskernes befalinger, ikke være uvenlige eller modarbejde de tyske tropper i landet.
  Samtidig skulle befolkningen melde de danskere, der ikke adlød disse ordrer.

  I dag er situationen desværre yderst sammenlignelig.