Har forsøgt at klage til Danmarks Ramadanradio’s TV-avis

tvavisen_logoHar ringet TVAvisen op fem gange igår for at få dementi for udtalelser i forskellige TVAviser. Tre gange lovede de mig at ringe tilbage så de kunne behandle min klage. Ingen af gangene ringede de tilbage. 

Min klage gik på at man prøvede på at stoppe vores pengetilstrømning fra donorer ved at give det indtryk at vi brugte masser af penge på hoteller og dyre biler. Hotellet de nævner at et værelse koster 5000 kr. betalte vi 1200 kr. for. De såkaldte dyre biler vi kører rundt i til demoen i Malmø kostede 1500 kr. at leje for et døgn – vel heller ikke urimeligt.

Næste klagepunkt er at en skråsikker såkaldt ekspert siger, at det er løgn når jeg siger at vi ikke modtager penge fra udlandet, men at vi får dem fra Israel. Dette bliver ikke kun en klage til DR men ender også som en injuriesag, idet han sværter SIADs uafhængighed hvis vi er afhængig af andre landes penge. Så det var en meget alvorlig anklage han kom med der.

Det næste var TVAvisen 21.30 igår aftes hvor TV værten Kim Bildsøe Lassen talte med reporteren Claus Buhr direkte fra PET’s headquarter:

“Det Anders Gravers siger og gør er ikke ulovligt, men når man alligevel herude ved efterretningstjenesten holder et vågent øje med dem, så er det jo netop også, som man kan høre i indslaget, at den norske terrorist Anders Breivik simpelthen nævnte dem flere gange i sit manifest, men også at den unge mand som bragte den norske hovedstad på den anden ende for fjorten dage siden, ham der kom med bombetrusler mod Stortinget, han kom også fra en af Anders Gravers’ organisationer. Så selv om organisationen ikke selv taler om vold eller våben, så mener man her fra efterretningstjenestens side, at der er grund til at holde øje med både organisationen, og folk omkring.”

Til den svada kan vi kun sige: Løgn. Han prøver at kæde os sammen med Breiviks mord på børn fordi Breivik har nævnt os i sit manifest fem gange. Prøvede for sjov skyld idag at slå ordet medier op i Breiviks manifest. Det kom frem 616 gange. Hvis man så skal følge DR’s egen logik, så må det være medierne der er de skyldige i Breiviks massemord.

Næste løgn fra Claus Buhr er hvor han påstår at den person der i fuldskab udtalte at ville bombe Stortinget skulle komme fra vores organisation. Løgn. Manden kom fra NDL.

Dette var kun klagen til TVAvisen. Derefter tager vi fat i u-“dokumentaren” og piller den fra hinanden og vil have rettet de løgnehistorier de bringer der.

Anders Gravers

One comment

  1. Michael Unna

    Måske I også så Martin Kranshniks forsøg på at hive en paragraf 266B hjem på Lars Hedegaard i DR2 interviewet :-). Det mislykkedes heldigvis.:-)