SIADs buskampagne løber ind i første hindring

blaahimmel_reklame1

Busselskab prøver til det yderste at slippe for at køre Infogruppen for Mere Demokrati’s kampagne ved at påstå at organisationen og partiet SIAD er religiøst og at vi har et religiøst budskab. SIADs styrelse har idag diskuteret dette med en advokat der mener at vi skal trække dem i retten, hvis de nægter at køre vores fuldt lovlige kampagne-titel.

Her et brev fra selskabet:

Desværre – Nettbuss der kører nedennævnte linjer ønsker ikke at køre med dette budskab. Nettbuss henviser til kontrakten med Movia, hvor der bla. står:

Der må hverken direkte eller indirekte reklameres for religiøse anskuelser eller bevægelser og ej heller for produkter udbudt af sådanne.

bus_venstreside_reklame3

11 comments

 1. Pingback: Pressemeddelelse: Diskrimination af politisk parti | Stop islamiseringen af Danmark
 2. Anonym

  Hvad når der er reklame/valgplakat for partier? Må de så gerne sidde derpå? For der er vel ikke forskel på A og DF?
  Og når siad stiller op som parti.

 3. Pingback: Information fra SIAD | Hodjanernes Blog
 4. Anonym

  Naar “Bussemanden” ikke engang kan laese “kontrakten” kan man da heller ikke forlange at han skal kunne laese GRUNDLOVEN. SIAD ER den eneste loesning til at bedre Danmark. Husk det ved naeste VALG.

 5. André Daner

  Nu er Anders G. ikke kendt for at være speciel religiøs, ikke mere end alle “Os” andre, hyklerisk undgåelse af et ellers godt initiativ….Keep On Fighting…..NS

 6. André Daner

  Fantastisk Initiativ, det vile være et skønt positivt syn at se på vores gule danske busser, dem har vi dog stadig tilbage trods besættelsen af vores og alle andres lande. Træk dem i retten som de hunde og hyklere de er, lad “Os” for en gang skyld vise hvad “Vi” mener råt for fucking usødet…….Rettergang på fuld skrue, vi er mange der vil vise samhørighed i en svær izlamiserende og destruktiv kedelig æra i vores ellers fantastiske historie
  ……NFS….Not Now – Not Ever

 7. Jesper Johnsen

  “Beskyt ytringsfriheden”; godt nok. Men hvordan har SIAD det med ytringsfriheden her på SIADs hjemmeside? Virker som om at ytringsfriheden ikke gælder for dem, der ikke er alt for enig med SIAD.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   SIAD har det fint med ytringsfriheden.SIAD har redaktionel frihed til at bestemme hvad vi kvalitetsmæssigt ønsker på vores blog.
   Jeres slags har ytringsfriheden på alle de store msm medier som DDR TV2 Politiken Berlinske JP OSV.

 8. Michael Unna

  Hvis det var et religiøst budskab, så ville det vist ikke dreje sig om at forhindre en usekulær diktatorreligions indflydelse.
  Så det er vist en joke af påstand :-). Håber man kan se humoren i det,