Leder: De røde lejesvende udfører stadig deres landsforræderiske arbejde i DR

Anders_Herning031211DR fortsætter med at forsøge at karaktermyrde islamkritiske bevægelser og deres ledere.
Først var det SIAD og SIOE der stod for skud med den såkaldte dokumentar “Det ekstreme netværk” hvor DR leverede det værste gang makværk med insinuationer og direkte løgne. Vi har siden den dag programmet blev vist forsøgt at få et dementi fra TVAvisen med deres fortsættelse af løgnene fra dokumentaren. Det er ikke lykkedes endnu, trods vi igen og igen er blevet lovet, at vi vil blive ringet op af lederne af TVAvisen.

DR’s ekstremt feje karaktermord på Lars Hedegaard

Efter mordforsøget på ytringsfrihedsforkæmperen Lars Hedegaard, fik han megen støtte fra alle politiske partier samt fra alle dele af det danske samfund. Eftersom Lars Hedegaard ikke var død som planlagt da udemokratiske kræfter prøvede at slå ham – og dermed også ytringsfriheden ihjel – var denne store opbakning en så stor anstødssten for DR’s røde lejesvende, at de lod den nyansatte og dermed meget tjenstvillige Martin Krasnik skrive en usædvanlig slesk og – set i bakspejlet – totalt løgnagtig mail til Lars Hedegaard. Mailen kan læses ved at trykke på linket i bunden af artiklen. Denne feje udspekulerede mail lokkede Lars Hedegaard i studiet, hvor han blev udsat for et veritabelt nøje planlagt karaktermord.

Man bruger Martin Krasnik – som har udøvet mild islamkritik og som alle ved er en forhærdet ateist – som lokkedue, og oven i den løgnagtige mail, som roser Lars Hedegaard til skyerne, tror Lars Hedegaard at han for første gang vil blive nogenlunde hæderligt behandlet. Men det viser sig hurtigt at være det modsatte. Igen forsøges det fra DR’s side at drage parallel med Breiviks hensynsløse mord på socialistiske børn og unge i Norge. Igen har man den frækhed at drage parallel med saglig islamkritik og mordene på Utøya.

Man nævner hvor mange gange Breivik nævner Lars Hedegaard i sit manifest, men undgår at fortælle om at medierne selv er nævnt 616 gange af Breivik i sit manifest. Går man så ind og ser på hvad Breivik siger om medierne, er den helt røde tråd for Breiviks frustrationer, at medierne fortier virkeligheden om islam og hele tiden sætter islam i et rosenrødt skær. Hvis man læser disse ting som Breivik skriver om medierne, er det tydeligt, at det er medierne der har presset denne forvirrede og sindssyge person til at udføre denne frygtelige ugerning og ikke personer der stiller spørgsmålstegen ved en sindssyg religion, der går imod de mest basale menneskerettigheder som ligeret mellem mennesker, ligeret mellem mænd og kvinder og som en anden gangster-organisation har dødsstraf for at forlade den.

Heldigvis får disse angreb på islamkritikere flere og flere mennesker til at indse, at DR er en ren propaganda-kanal for islam i Danmark. Man fordrejer og tier og direkte lyver om islam fordi DR’s røde lejesvende altid vil alliere sig med demokratiets fjender. Først var det Sovjet-socialismen og nu en ligeså asocial antidemokratisk ideologi, islam.
Håber at langt de fleste mennesker kan se det ironiske i, at en mand der forsøges myrdet, fordi han står op for ytringsfriheden derefter forsøges karaktermyrdet af Martin Krasnik og resten af de røde lejesvende inde i DR byen.

Her kan man læse den røde lejesvend Martin Krasniks mailkorrespondence med Hedegaard hvor han uden blufærdighed roser Hedegaard i høje toner inden karaktermordet.

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

Anders Gravers

6 comments

 1. Morten Wilder

  Det er rent medie spil det meste vi ser, helt sikkert, selvom jeg er meget uenig med jer i SIAD; så er det klart, medierne giver ikke det rigtige billede da..tværtimod og jeg er faktisk enig med jer/Breivik i at medierne er med til at skabe det her også, men, det er vores såkaldte politikere også, jeg vil ønske i vil se på dem der udførte og skabte love, end på dem der udnyttes, som jøderne blev det under ww2.

  Se, der findes selv muslimske kræfter der kæmper imod radikaleseringen, som i Egypten osv, så derfor, så er altså ikke alle muslimer der er nogen fuckers….det er system der netop udnytter de folk, så der kommer det mere had op og dertil også den politik vi ser der føres på de områder her, i misbruges også og efter det med Breivik kom ud, var det som lagt, at NU KAN ALLE VÆRE TERRORISTER, det er deres mål, med det had, så folk mister tiltro til hinanden og kun tror på mor system kan opretholde orden og lov…selvom det er dem der står bag og netop har gjort dette muligt

 2. peter jensen

  Jeg så kultur debat news

  her var der en lotte hun mente at et mordforsøg/terror forsøg ikke havde fundet sted når der ikke var nogen der havde taget ansvaret.
  vil det så sige at hvis en terrorist laver en handling og der ikke er nogen til at sige det var os, så havde det aldrig fundet sted :-/
  det er jo rystende hvilke eksperter de finder frem i tv i dag 😮
  deres stats tv giver jeg ikke en døjt for.