Enhedslistens partisoldater på Ekstra Bladet lyver og fordrejer sandheden

Dette billede afslører Ekstra Bladets enhedsliste-soldat Kim Vangkildes løgn om at det skulle være Defence Leagues der brød afspærringerne

Dette billede afslører Ekstra Bladets enhedsliste-soldat Kim Vangkildes løgn om at det skulle være Defence Leagues der brød afspærringerne

Ekstra Bladet har lavet en artikel om en demonstration i Malmø (d. 23. marts) arrangeret af Svenske Defence League (SDL), hvor de har deres mest trofaste enhedsliste-soldat, Kim Vangkilde, til at skrive artiklen. Kim Vangkilde må have brugt mange timer på journalisthøjskolen på at studere Pravda’s eksperter i fortielser, fordrejninger og løgne.
I artiklen lyder det som om det er DDL og SDL der laver ballede og kaster med kanonslag og farlige røgbomber, men videoen herunder viser tydeligt hvem der står bag balladen. Det er igen (og atter igen) de voldelige anti-fascister der sætter politifolks liv og levned på spil med deres farlige kastsskyts, og straks råber de “politivold” når politiet blidt svarer igen.

De såkaldte anti-fascister var de eneste der brugte vold. Dem de kaldte “Breivik-soldater” stod stille og roligt bag politiets afspærringer og samarbejdede med politiet. Anti-fascisterne skreg “ingen Breivik-soldater i vores gader”. Hvis de mente det, skulle de være gået hjem, for de var de eneste der brugte vold.

Tak til SDL for igen at bringe vores sag til tops i medierne og afsløre hvem de voldelige er. Men det kræver at vores medier vil fortælle sandheden og det vil de åbenbart ikke.

3 comments

 1. siadstøtte

  Kunne SIAD ikke lave en artikel om løgnhalsen så vi kan se hvem han er? Bliver tydeligere og tydeligere at avisen der turde hvor andre tier er blevet et Pravda-organ for islamiseringen. Side9 pigen har fået tøj på og nypuritanerne på EB har travlt med at kritisere islamkritikere og beskæftiger sig ikke ret meget med de muslimske bander som de burde have på forsiden hver dag med alt det der sker med dem. Samtidig har de et sprogbrug – senest set med den småtbegavede koncertanmelder Thomas Treo – som er helt i tråd med muslimske mænds betegnelser for danske piger der tør at sige fra.

 2. Charles Nielsen

  Dette er ikke en Aprilsnar.

  Ved en påske tjeneste i Ohio en mand med en kriminel fortid ind på hans fars kristne kirke og skød og dræbte sin far og råbte “Allahs vilje. Dette er Guds vilje” foran kirkegængere herunder unge børn.

 3. raggarsvin

  Jag vill tacka dom få men välkommna från Danish Defence Leauge, Polish Defense Leuage, Som var och Stöttade Kamil (och oss få stackare som lyckades komma igenom polisens avspärrning för att höra talen). Tack mina vänner!