Leder: “Sæbejøder”

I staten Israels første år nærede en del israelere ikke blot medlidenhed, men også foragt over for de millioner af jøder, der måtte lade livet i de nazistiske koncentrationslejre.

Man kunne ikke forstå, hvorfor så mange mennesker dog fandt sig i at blive drevet sammen og slagtet som kvæg. “Sæbejøder” kaldte man dem.

Det kom af en barsk, men ubekræftet holocaust-historie om, at nazisterne kogte sæbe på de jødiske lig. (Jeg tror ikke rigtigt på historien, selv om nazisterne utvivlsomt var bestialske nok til at gøre det, hvis det ellers havde kunnet betale sig, og hvis de var kommet på ideen).

De israelske jøder havde kæmpet som soldater i den engelske hær mod nazisterne, mod den engelske besættelsesmagt i Palæstina og mod fanatiske arabere gennem en menneskealder.

For dem var en “sæbejøde” en jøde som uden modstand lader fjenden udrydde ham.

Udtrykket fik fornyet aktualitet forleden, da Mosaisk Trossamfund tilsluttede sig den muslimske propaganda og erklærede sig enig i at sidestille den islamistiske propaganda-konstruktion “islamofobi” med antisemitisme.

Men lad os slå fast, at når man sammenligner antisemitisme med modstand mod islamisering, så støtter man ikke alene islamiseringen og dermed fjendtligheden mod jøderne; man retfærdiggør også antisemitismen.

Hvis nogle tyske jøder for eksempel havde gebærdet sig i Tyskland, som en hel del muslimer har gebærdet og gebærder sig i Danmark, så havde antisemitismen været fuldt berettiget. Men det gjorde de ikke. Os bekendt var der ingen tyske jøder, som begik massevoldtægter og gaderøverier, kaldte tyske piger og kvinder for ludere, afbrændte det tyske flag, besatte hele bykvarterer eller overbelastede det sociale system, for blot at nævne nogle få eksempler på den islamiske kulturberigelse, vi har fornøjelse af i disse år.

I dag er spørsmålet hvad man skal kalde jøder som endda aktivt bekæmper dem, der forsøger at holde antisemitismen stangen. Det seneste eksempel i denne kategori er Martin Krasnik med hans grove tilsvining af Trykkefrihedsselskabet formand, Lars Hedegaard.

Nå, det er ikke SIAD’s problem; vi klistrer ikke skældsord på folk. Vi lader deres handliger tale for sig selv.

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

HAN

4 comments

 1. Axel V. Duch

  Joederne har altid haft det skraekkeligt, fortrinsvis p.g.a. religioese, forskruede, tosserier, inkluderende deres egne.
  Palestinenser kan jeg i hoejeste grad godt undvaere og saa dem helst ud af Danmark, men problemerne i Israel bliver kun endnu vaerre jo mere joederne bunker dem sammen i et lille omraade. Joederne har aldrig vaere interesseret i at der skal vaere to stater, i over 60 aar har de forhindret det, da de anser sig for at vaere et af gud ‘udvalgt folk,’ og at omraadet er et ‘helligt land,’ og det hele er deres.. Derfor anti-semitter.

  Den gule stjerne, der skulle vaere anbragt paa en joedes paaklaedning, under Hitlers regime var ikke en tysk opfindelse. Tyskerne kopierede blot et muslimsk paafund, lov, fra det elvte aarhundrede i Baghad.

 2. Mette

  Hvis de havde afvist “reklamerne”, var de blevet sagsøgt og ville have tabt – De forsøgte i New York, og det faldt ud til Pamela Gellers fordel.

 3. Michael Unna

  Tak. Der sker da noget ude i verden. Rart at flere får øjnene op for hvad de har med at gøre, når de politisk korrekte kalder virkeligheden for islamofobisk 🙂 🙂 :-). Sikkert også hjertelig tak fra Catrharine Mulligan og alle de andre kvinder der er blevet stennet ihjel, samt de andre døde vidner for denne verdens og livsmodbydelige religion.

 4. Charles Nielsen

  Stor reklame kampangne mod islam.
  Store plakater er limet på sidene af byens busser.
  Washington, Chicago og Denver.
  Men denne gang er det fuld skrue og stigende temperatur i San Francisco.