SIADs reklame-kontrovers med hovedstadsbusserne

Partiet stop

Nettbus har indrømmet, at de ikke tør lade busserne i hovedstadsområdet køre med vores busreklamer, som vi ellers har betalt i dyre domme for. Vores reklame var et slag for ytringsfriheden idet reklameteksten lød: “Beskyt ytringsfriheden – Stop Islamiseringen af Danmark – siaddk.dk”.

Da vores ytringsfrihedsbudskab åbenbart får busselskabet til at tænke, at nogen vil brænde deres busser af eller udøve anden hærværk på dem, fordi vi averterer for ytringsfriheden, har vi besluttet at skifte det kontroversielle budskab ud med ordet “Partiet” så der istedet for “Beskyt ytringsfriheden – Stop Islamiseringen af Danmark – siaddk.dk” kommer til at stå: “Partiet Stop Islamiseringen af Danmark – siaddk.dk”

Med dette nye budskab er vi så sidestillet med alle andre partier, der selvfølgelig har ret til at avertere for deres parti, hvis der skal være lighed for demokratiske partier i Danmark.

5 comments

  1. Pingback: Pressemeddelelse: Diskrimination af politisk parti | Stop islamiseringen af Danmark
  2. Axel Duch

    Saa laenge der er muslimer i Danmark, med alle deres forlangender,anmasenhed, hovmod og mindrevaerdskomplekser vil der altid vaere ballade, takket vaere medloebere, landsforraederer og naive tossepolitikerer. Kun stram og haard behandling af muslimske forbryderer vil have nogen virkning. Oejeblikkelig udvisning og lukkede graenser er en noedvendighed.

  3. Mette

    Man forstår godt deres frygt, når man tænker på, at man har vandaliseret busreklamerne for Pamela Gellers oranisation SIOA i USA – men fik de stoppet de reklamer? NEJ – og det skal heller ikke lykkes her – ellers må SIAD trække dem i retten for at forbryde sig mod yttringsfriheden. Specielt når de har taget pengene for reklamerne!