Pressemeddelelse: Diskrimination af politisk parti

bus_stopislam1
SIAD Stop Islamiseringen af Danmark har købt to dyre busreklamer der skulle køre af to omgange på 10 busser i 4 uger ad gangen. Først nægtede busselskabet at køre med budskabet “Beskyt ytringsfriheden – Stop Islamiseringen af Danmark siaddk.dk” Læs her De påstod at det var et religiøst budskab. Til det svarede vi at hvis de havde noget imod ytringsfriheden, så fjernede vi gerne dette, og at det så skulle skiftes ud med Partiet, så budskabet ville lyde: “Partiet Stop Islamiseringen af Danmark siaddk.dk”. Læs her.

Nu har busselskabet svaret tilbage, at de stadigvæk ikke vil køre med vores reklamer med nedenstående begrundelse. Dvs. at busselskabet nu diskriminerer et politisk parti og vil diktere politiske partier deres navne og deres holdninger. Man må altså ikke som politisk parti sige, at man er imod islamiseringen af Danmark.

Nettbuss skriver:

“Vores holdning er uændret.
Vi ønsker at alle skal have en tryg og behagelig rejse i vores busser. Den holdning vil vi aldrig gå på kompromis med.

Desuden tillader Movia ikke reklamer der virker diskriminerende med hensyn til race, køn, religion, alder eller nationalitet, eller krænke personers religiøse eller politiske overbevisning. Der er stadig stærke religiøse budskaber i reklamen, som vil være krænkende.”

One comment

  1. Anonym

    Dhimmi-busselskabet, Nettbuss har med sin afvisning af Partiet SIADs reklame erklæret sig uegnet til fremvisning af danske busreklamer med demokratisk politisk samfundsmæssig relevans. Nettbuss udviser netop holdningsmæssig udemokratisk stillingtagen. Måske kører selskabet inden længe med vers (suraer) fra Koranen?
    Nettbuss skal med sin afvisning af SIADs reklametekster omgående betale det fulde indbetalte beløb tilbage.

    Kirsten